Ne znam nisam pametan dal da skidam Dirt 2.
Ja recimo nisam ljubitelj arkada, ali recimo Project Gotham Racing mi je sasvim lepo legao (doduse to je po meni vise neka polu-simulacija, nije klasicna arkada sto znaci da ipak ima izvesne doze realisticnosti + ima dobra grafika, solidan izbor automobila, zanimljive staze, okruzenje oko staza itd.)
e sad ne znam dal je Dirt 2 bas toliko nerealna ili ima bar donekle realisticnosti ? (barem kao u PGR4)
Doduse ja sam igrao skoro sve voznje pa da dam neke ocene :
Sto se mene tice Gran Turismo i Forza su zakon sto se tice voznji uopste (doduse i jedna i druga igra imaju neke svoje mane i prednostiali ali da ostavimo grafiku i fiziku po strani, recimo Gran Turismo ima bolji i siri izbor lokacija i staza i bolji cockpit, dok recimo Forza ima vise opcija : mogucnost tjuniranja, dizajniranja automobila, crtanja po njima..itd, takodje ima i bolji damage model )
Project Gotham Racing kao sto sam vec rekao dosta solidan, doduse ne moze da se meri sa nekim pravim simulacijama tipa GT il Forza ali dosta solidno.
Race Pro recimo ima solidan izbor automobila i staza, ima takodje i odlicnu fiziku i osecaj voznje ali recimo ta suvise skromna grafika me odbija pa nisam nikad mogao dovoljno da se uzivim u igru.
Fazon grafika je ko od pre 10 godina maltene.
Grid recimo ima odlicnu grafiku, takodje solidan izbor automobila i staza, ali fizika je tako ocajna i zbog te tako nerealne fizike i osecaja za voznju igra mi je poprilicno neigriva.
Automobili lete ko da prelaze brzinu zvuka, prosto te oci zabole dok igras.
Ovo sto sam rekao za Grid manje-vise vazi i za NFS Shift, samo sto automobili ne lete bas toliko, ali opet nekako nemaju tezinu i stvarno ocekivao sam bar malo realniji osecaj.
Recimo ja od Formule 1 koja tek treba da se pojavi recimo dosta ocekujem.