Šta je novo?

Need for Speed Shift

Pojavila se za Xbox 360.

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IhSyqOsZn-0&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IhSyqOsZn-0&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Na News-u se pojavio NZB težak 7.56GB ali još nije potvrđena njegova validnost.

Pojavila se jos jedna verzija 13.8GB :-devil-: lazna uzbuna na zalost

Poslednja izmena:
Definitivno igra sa najdetaljnijom karoserijom, najpreglednijim pogledom iz kabine i najboljim osecajem brzine. Verovatno prva voznja koju cu igrati iz prvog lica. :)

To sve vazi samo za pc ili uopste ?

Verovatno prva voznja koju cu igrati iz prvog lica. :)
Ja sve vozim iz prvog lica i jedino što me ponekad baci na haubu jeste problem sa frame rate-om ili katastrofalno neprlegledan cockpit kao recimo u Dirtu Plašim se da će mojoj slabašnoj 8600GT 256MB ovo biti prevelik zalogaj. Nadam se da su igru bar optimizovali za QuadCore, red bi bio...;)

Opet ste optimisti kad je NFS u pitanju. :)

^
pa uvek postoji nada da ce igra biti OK za igranje,a sad videcemo kad je budemo igrali kako funkcionise :)

ja koliko sam video iz review-ova igra je žešći eye candy, a čini mi se da je upravljanje jako teško/realno. mnogi su navikli da kao u undercover ulete sa 300 na sat u krivinu i da prođu bez problema. pod mnogi mislim na one koji ocrnjuju igru(verziju za konzole) na nekim forumima i torrent sajtovima, govoreći kako je upravljanje katastrofa.
treba ipak neka realnija igra da se pojavi, poput GRID-a. Grid mi je zasad NO.1, ali još nisam isprobao Dirt2 i NFShift

Od svih arkada, Grid ima stvarno najzabavniju fiziku, ali daleko je to čak i od 'amaterskih' simulacija. I dalje se tu piči kroz 90° krivinu sa preko 150-200. Ja bih lično bio prezadovoljan kad bi Shift bio negde bar na pola puta od Grida do GTR2 i njoj sličnim 'simulacijama'. Više od toga i ne bih mogao da očekujem od EA.
Ako ne budu po tome prešišali Grid, smatraću se razočaranim.

Jel to danas izlazi ? :banana::bottle::party::cigar::,,::type:

Jos uvek nema nikavog release shift-a to je sve fake.

Pa dobro i oni nisu dali losu ocenu 7/10

To je prilicno dobra ocena, posebno kada se igra poredi sa par poslednjih delova, ali oni 9/10 review-ovi su zaista smesno izgledali.

Pa dobro ovo je tek treći review od poznatijih sajtova, zasad ign 9/10, Playstation: The Official Magazine 9, videogamer 8, i ovde 7...

Poslednja izmena:
Eurogamer je napisao(la):
Where GRID offered light but precise and predictable handling with a satisfying, grippy bite to it, SHIFT is a wild, tempestuous beast, prone to nervous oversteer (and not just in rear-wheel-drive cars). Steering is twitchy, and even with traction and stability controls switched on, your car maintains a tenuous relationship with the road at best. This isn't the elegant, tactile and progressive sliding of a PGR, either: it's sudden, and quite scary.
Ako je pola od ovog istina, biće od toga nešto!!! Volim taj stil. :whip:

Poslednja izmena:
Ali koja budalastina da ovakvi ljudi i sajtovi ocenjuju voznje, i ponasanje automobila. Koji nikad nisu probali nista van tih NFS okvira.. i kao njihova ocena treba da bude relevantna. :) Osecam da najvise gledaju kakva je SP karijera, prica :)D), i koliko je lako voziti.. nek se drze drugih zanrova.

Porede ga sa drugim arkadama sličnog ranga (Grid, Forza, Grand Turizmo..). Ne očekuj da je Shift iole prišao pravim simulacijama, tako da nema smisla porediti ih sa njima.

Nazad
Vrh Dno