Šta je novo?

Koji TV kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
No*el? :)

Ako na njih mislis, kod njih je cena 93000, tako da mi nije zanimljivo :)
Ako ne mislis na njih, ondaK bih zamolio za info na koju radnju 'aludiras' ;)

Koliko znam, oni uzimaju tehničku robu (skoro svu, ne znam da li baš svu) iz Metroa, dodaju par % i furaju tako, tako da je u tom slučaju mnogo bolje sačekati neku Metro akciju nego kupovati ovde... Naravno, uvek je najjeftinije u TM, ali džaba kad nemaju sve...

Jeste na njih sam mislio bio ali nisam znao do koje cifre ti odgovara. Istina je da tako posluju ali kako nema nigde drugde a koliko sam uopoznat neće ni biti više mislio sam da će biti od intresa.

Pa po toj ceni mi ni ne treba. Onda cu pre sacekati da na isti nivo padne B651, a ako ne padne, onda cu da poludim i da dam 120000 za Panasonic G10, al' cu bar da znam sta sam pazario :S:

Jel baš toliko dobar taj G10, kad vredi 120k?

Uh, baš je puno para, jest' da si onda siguran šta si kupio i da znaš da će da valja, ali opet, uh bre, 120k... :S:

Poslednja izmena:
Jedino sto mi se ne svidja (pored cene :)) je sto za te pare hocu 3 godine garancija...

Dobro, de, nije 120, već 118,5k - sa većom garancijom (mislim da je 2 god ipak) imaš u Megastoresu za valjda 126k, ali tamo je opasnija stvar što je pored i 46G10 pa u nastupu totalnog pomračenja svesti možeš da se ojadiš i za 151k. :d

Ja i definitivno rešio da zemim taj G10, sad je samo večito pitanje da li čekati NG popuste i post-novogodišnje rasprodaje, a onda neku noviju reviziju koju će da najave, pa sledeću rasprodaju/akciju i tako u krug. Mislim da će biti ipak G10 početkom septembra. :d

Poslednja izmena:
Koliko znam, oni uzimaju tehničku robu (skoro svu, ne znam da li baš svu) iz Metroa, dodaju par % i furaju tako, tako da je u tom slučaju mnogo bolje sačekati neku Metro akciju nego kupovati ovde... Naravno, uvek je najjeftinije u TM, ali džaba kad nemaju sve...

pozz.. gresite za Nov*l.. imali su malo problema, ali su sada OK..
toliko..

Sta mislite o Sony Bravia V5500?

Odlican televizor, naslednik sonyja W4000 koji je bio rangu sa A656, ali kidali su se i bilo je podeljenih misljenja koji je bolji izmedju ta dva.

Kao i W4000 , V5500 isto nema 100hz motion plus opciju, ali vidi da li ti je ona zaista potrebna, imas sveze informacije na plasma vs lcd temi.

Sony W5500 ima 100hz i to je jedina razlika u odnosu na V5500.

Po kojoj ceni si nasao V5500, posto je sony preterano skup kod nas.

Nisam ga jos ni trazio jer cekam da mi vrate pare ovi iz tehnomanije, to sam video kod prijatelja i svideo mi se tv pa reko da pitam :).

Ajde da odem jos sa ovim u off, zasta sluzi tih 100hz? Svi spominju ali nikako da dokucim sta je :D

taj samsung sa imao prilike da testiram. sa analognim tv signalom, slika je ocajna, cak losija od mnogo starijih i jeftinijih lcd-ova. Za ostalo....sta ja znam. Nisam cackao tog filipsa da bih presekao izmedju ta dva, ali kad ovog samsunga vidim - okrecem glavu na drugu stranu.

Pozdrav, imam jedno pitanje!
Za šta bi ste se vi odlučili da se radi o vašem izboru,
za Samsung plazmu HDready rezolucije, ali veličine 50'' (Samsung PS-50A450P)
ili za FullHD LG LCD od 42'' (LG 42LF2510)

samo da dodam da bi se pretežno koristio za gledanje DivX-a, verovatno neku konzolu i naravno TV, možda ponekad koj 720p film...

Kakav god da je, za našu kablovsku valjda bi trebalo da je dobar. A što kažeš - 50" je 50" ;) Mada bih voleo da se neko javi ukoliko ima informacije iz prve ruke, jer ovo je bašbaš povoljno...?!

Jedino sto je mozda sumnjivo jeste to sto je serije 'A'. Sto bi trebalo da je proslogodisnja serija. Pa onda povlaci pitanje, "Da li je prepakovan/popravljan/vracan... itd..."... :). Najbolje bi ti bilo da odes i verujes svojim ocima :).
Reci sta si uradio i srecno sa kupovinom,

poz.

120k u Tehnomarketu, caletu sam se popeo na glavu i covek pukao :d

Gledao sam i 46B651 i 40W5500 i nije bilo problem tih 25000, ali imam utisak da je sony bolje i kvalitetnije odradjen. Vise mi se svideo i meni, i pristup nekim stvarima uopsteno on mi je bas legao.

Inace, u tehnomarketu za sve televizore koji nisu na akciji mozete da zahtevate popust za gotovinsko placanje i daju 5%.

120k u Tehnomarketu, caletu sam se popeo na glavu i covek pukao :d

Gledao sam i 46B651 i 40W5500 i nije bilo problem tih 25000, ali imam utisak da je sony bolje i kvalitetnije odradjen. Vise mi se svideo i meni, i pristup nekim stvarima uopsteno on mi je bas legao.

Inace, u tehnomarketu za sve televizore koji nisu na akciji mozete da zahtevate popust za gotovinsko placanje i daju 5%.

Zar u tehnomarketu ima nekih televizora koji su na akciji???
Koliko ja znam akciju nisu imali vec 3-4 meseca.

A trenutno u tehnomarketu u Bugarskoj je 40B650/651-1799 leva sto je u evrima oko 900eur. Katastrofa, a kod nas preko 1100eur.
Dodje mi da odem u Bugarsku i da uzmem TV!!!

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno