Šta je novo?

iPhone - FAQ

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Here are some new features that have been discovered in iPhone OS 3.1 beta so far:

iPhone 3GS - When you’re trimming your videos you now have the option of saving the original video by tapping the “Save as copy” button.
Voice Control is finally working over bluetooth now!
When you move your icons around the iPhone vibrates
MMS is enabled by default but does not work for AT&T users
The AT&T profile is updated to 4.2
Improvements to OpenGL and Quartz
There’s now a VideoEditorController API - Allows third party apps to call up video editing UI
Video picker API

450e za keš bez ugovora sa garancijom, ima po oglasima ;)

Ja prvi retko koristim Internet preko 3G-a na iPhone, jer mi se ne isplati, a opet mi ode po 300-400 dinara mesečno samo za Internet na ona slučajna kačenja, dok još nije uhvatio wifi signal pa mi skine 100-200 kb preko 3G mreže. QUOTE]
Zasto ne blokiras data access i iskljucis 3G nije mi jasno? Posle toga ne moze niko nikada da ti skine tih par kb.

E drugari treba mi jedan help. Naime uzeo sam nov iPhone 3G(opet), koristim ga vec mesec dana, u poslednjih par dana sam primetio da mi accelerometer ne radi na smsu, mailu,ipodu itd. Medjutim kada skinem Dual/Quad Level (onaj program sto meri nagib) sve radi najnormalnije?! Probao sam restore, ali mi to nije pomoglo (naravno 3.00 je soft). Da li se to nekome dogadjalo i da li je resio?!

E drugari treba mi jedan help. Naime uzeo sam nov iPhone 3G(opet), koristim ga vec mesec dana, u poslednjih par dana sam primetio da mi accelerometer ne radi na smsu, mailu,ipodu itd. Medjutim kada skinem Dual/Quad Level (onaj program sto meri nagib) sve radi najnormalnije?! Probao sam restore, ali mi to nije pomoglo (naravno 3.00 je soft). Da li se to nekome dogadjalo i da li je resio?!
da nemas mozda instaliran Rotation Inhibitor za SBSettings? On ti sluzi da mozes da iskljucujes rotaciju u programima kad god hoces i naravno da palis opet, ali programi koji koriste accelerometer kao recimo MultiLevel rade bez obzira na ovo... mada s obzirom da si radio restore trebalo bi da radi osim ako nisi odmah vratio sve iz backup-a pa da je opet nesto zeznuo. Da li si probao da odmah posle restore-a probas da li okrece ekran ili ne?

hm...uradio sam backup ali je osim kontakata vratio samo facebook3.0, backgrounds i shazam...nista drugo nije bilo instalirano...Jedino da pokusam opet restore ali bez backupa...sad sam probao igru KrazyKart i radi super sa gyro podesavanjima...

probaj samo restore i onda vidi okrece li ili ne, ako okrece, onda lepo u Itunes ides posle na set up as new iPhone pa syncuj polako jedno po jedno mozes da vratis sve bez problema nemoj da vracas dzabe iz backup-a ako je mozda zeznut

OK to cu odradim ujutru sad sam mrtav, ALI...nedaj Boze...sta ako ne okrece tamo i dalje a u igrama radi normalno?! To nije HW kvar...ne znam da li da pokusam sa 3.01.

Update: Probao sam evo clean install i nema sile... ne radi

Poslednja izmena:
Pa probaj, sta te kosta.

ok ajde sad, mozda zvuci glupo ali nece da okrece ako je pod nekim uglom da znas radi iskljucivo ako drzis tel pravo tj pod 90 stepeni probaj tako, u igricama radi i pod nagibom ali ovo ne... zvuci glupo ali mozda i pomogne

ne radi ni sa 3.01
@ Studiovpc znam kako radi i radio je najnormalnije i sve...i odjednom nista...

2 dana.

12 nivoa u Resident Evil 4.

xaxa..
koliko ste aviona spustili u Flight Control?

&*@!_#!@*)#&)!@# ne mogu vise od 10. Uzasno me nervira ta igra.

A bre, ja sam mislio ozbiljno, pošto ću verovatno da kupim 3G sada, pa me zanima koliko vam drži baterija pri normalnom korišćenju telefona (bez filmova, igrica i tako toga)? Ono, razgovor, sms, malo wifi i to?

Kao i kod svakog uređaja sa toliki ekranom. Jedan dan normalnog naprednog korišćenja, dva dana normalnog korišćenja ili tri dana ako ga jedva koristiš :).

Kao i kod svakog uređaja sa toliki ekranom. Jedan dan normalnog naprednog korišćenja, dva dana normalnog korišćenja ili tri dana ako ga jedva koristiš :).

ili 3-4 sata ako ga dohvati moja devojka da igra igrice :d

Moj prethodni iPhone ( 2G ) mi je poslužio prošle godine. Firmware 1.1.4
Putovao sam 8 sati busom, gledao filmove, serije, slušao muziku, čitao e-book
indikator je pokazivao nešto manje od 50% baterije kad sam stigao na odredište.

Poslednja izmena:
xaxa..
koliko ste aviona spustili u Flight Control?

53 prvog puta!

ili:

a) kutija nema pojma

ili

b) pocetnicka sreca :d

(btw samo mi nije jasno zasto high score ima cetvorocifren broj mesta :D)

Prilozi

• 2009-09-04-17-35-58.jpg
    2009-09-04-17-35-58.jpg
    72.4 KB · Pregleda: 66
Ahahahah sto volim ovaj iphone :D. Instalirao accgraph i ne radi mi Z osa uopste. i probao sam sprski metod popravke *amu ti *ebem i o koleno puf. I PRORADIO JE :D ahahahha Z osa se vratila i radi najnormalnije :D i proradilo je okretanje u mailovima/smsu itd :D ahhaha :D

i dalje srpska metoda ostaje najpouzdaniji lek za sve probleme sa elektronikom :)

hehe :D ali nisam ga ni jaku udario samo malo znaci lupio i to je to :D. Nem pojma u cemu je bio problem?! Samo ta jedna osa nije radila :D

Ja sam imao oko 35 spushtenih aviona prvi put i posle nikada nisam zavrshio partiju, uvek prekinem zbog nechega :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno