Kako je ovo dobro
Opaka oprema, A4Tech tastatura i onaj smrdljivi WoW mish :d
Kako neki ljudi umeju da pogode sustinu danasnjih MMO igara samo jednim klipom![]()
nisam u wow svetu i ne kapiram klip najbolje, pa zato lepo pitam, kakve veze ima da li imash a4tech ili logija i slichno??![]()
Svuda je ista cena, a možeš da kupiš preko Steama. Kada platiš, dobijaš kod za igru sa kojim odeš na ncsoft sajt, napraviš nalog, preuzmeš ncsoft launcher i od tog trenutka više nisi vezan za Steam.
baš sam pomislio ovo da napišem kad sam čitao post pre ovoga.Jesi posecivao official WoW europe forum?
Tesko da moze biti gore od toga. :d
aion source je lep izvor informacija, kad napišu nešto ozbiljno moderatori, a te gluposti ne čitam. to je ogroman forum, i ima jako puno različitih ljudi širom sveta. na gluposti po mmo forumima sam oguglao, verovatno čitajući dve godine wow europe forumHah... čuo sam priče o tome, ali fala bogu nisam bio tamo.Mene zaista zapanjuje kako neki ljudi mogu sve, ali sve da okrenu na pljuvačinu. Zabrinjava me stvarno kakva su ta zapadna deca kada toliko mržnje ima u njima.
Jeste, ima dobrih informacija, ali ću ga izbegavati dok ne počne igra. Sad su ljudi besposleni, pa melju jednu priču na milion načina, a usput onako dobro troluju. Nadam se stvarno da će dečica da se vrate na WOW, evo izlazi im još jedan (glup) nastavak
Uskoro počinje open beta. Verovatno će biti kao i ova closed beta - za jedan vikend, čisto da ljudi isprobaju igru. Pretpostavljam da će biti od 4.9. do 7.9. ili od 11.9. do 14.9.
Prepurchase Bonus
Prepurchase Aion™ now and get exclusive in-game items, as well as early access to Aion™. All pre-purchases from the NCsoft Store come with:
* Seven (7) Days of Additional Free Game Time: One extra week of free game time
* Aion™ Beta Events: Receive a code to access all of the Aion™ beta events. Play in an Aion™ beta event, and you will have a chance to win* a killer Alienware gaming notebook or other great prizes, including ATI Radeon™ HD video cards and subscriptions to Aion™.
* Head Start on the Live Game: Get an early head start to the live game, before the game goes on sale.
* Preselection: Access to Aion™ server and character pre-selection!
* Prepurchase-Only In-Game Items:
o Black Cloud Hat (gives boosts to HP, MP, magical resistance, and evasion)
o Lodas' Amulet (gives a +20% experience boost)
o Ancient Ring of Wind
The in-game items will be available for use during the Head Start Program.
Special Aion™ Collector's Edition Features
The Aion™ Collector's Edition gives you these additional in-game items:
* Black Cloud Wings (gives 40 seconds of additional flight time)
* Black Cloud Earring (gives an HP and an MP boost)
* Special character title with stat boost
* Color dye to tint one in-game item
* Two character emotes
Nisam siguran da će trajati do početka igre. Do sada su "bete" trajale po par dana samo i ako se taj šablon nastavi, očekujem da će i OB trajati par dana. To su više organizovani događaji da se igrači upoznaju sa igrom nego što su bete i potrage za bagovima. Prave bete su odavno završene u Aziji, a igra je ispeglana od bagova za ovih godinu dana koliko postoji.
Prvi put u ne znam koliko godina igrači na zapadu imaju priliku da igraju završenu igru jer je sve ovo novo što se pojavljuje smuti-pa-prospi da se što pre izda i što pre obrne lova.
Ja ću da preorderujem ovih dana, više zbog tog head starta, da rezervišem ime i napravim charactera.Jel je jos neko uradio pre-order , pa da krenemo zajedno da igramo ?
I meni se igra Elyos, samo sam po pitanju servera malo skeptičan pošto oću charactera da nazovem Ariel, pa ne znam da li će mi server to dopustiti, jer se sam server tako zove. Smor, de su se setili da daju ovo ime serveruNašao sam dosta naših ljudi preko neta i krećemo kao Elyos na Ariel serveru (bar mislim da se tako zove). Ako hoćeš, možeš da nam se pridružiš, kao i svi ostali naravno![]()
E ti si preko gamesa preorderovao, i ja bih preko njih, pa me zanima da li znaš možda da li ćemo igru dobiti 20-og ili ranije kako bi mogli da krenemo sa head startom... Kod nas je launch 25-og a kod amera 22-og, ali head start je i kod nas i kod njih 20-og, što je kul, igraćemo 5 dana ranije od ostatka evrope koji nije preorderovao...I ja sam planirao da krenem sa Eylos rasom . PreOrderovao sam preko Games-a , pa cekam da mi posalju email. ( http://www.game-s.rs/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=125 )
CE DVD izdanje košta 10 evra više, obično DVD izdanje košta isto 50 evra. Ja se razmišljam da preorderujem običnu DVD verziju, pa da kasnije uradim taj upgrade na digitalni CE zbog ingame itema i ostalih stvari, pošto veoma sumnjam da će kod nas stići DVD CE pošto je limited i već rasprodat. I ako stigne, stići će dosta kasnije, tako da ne stižem ua headstart....49€ za standard i 59€ collectors edition (digitalna izdanja). Za DVD izdanja sa kutijama računajte +10€. Pretplata je 12 ili 13€ mesečno
Ta krila se dobijaju jedino sa CE, ostali bonusi važe i za običnu verziju. Ne znam što ne bi bilo moguće da se uradi upgrade na digitalni CE posle izlaska igre, jer CE bonusi važe zauvek a preorder bonusi samo na početku...Ako se kupi pre izlaska igre, daju gomilu nekih preorder predmeta kao što su bolja krila, neki talisman za bonus XP itd. Ima čak i opcija da se kupi standard, pa da se kasnije unapredi za CE za 10€, ali ne znam da li će to biti moguće posle izlaska igre.
Ne znam odakle ti ova informacija, ali ako je tačna onda je to jako lepa vest...Open beta je planirana da pocne do kraja meseca , i trajace najverovatnije do izlaska igre . . .
Tačno je to da su mali žuti odavno odigrali prave bagovite bete, a ovi events kod nas su više bili onako.... Pošto je ta beta koja se igrala na zapadu stabilnija i sređenija nego neke final igreNisam siguran da će trajati do početka igre. Do sada su "bete" trajale po par dana samo i ako se taj šablon nastavi, očekujem da će i OB trajati par dana. To su više organizovani događaji da se igrači upoznaju sa igrom nego što su bete i potrage za bagovima. Prave bete su odavno završene u Aziji, a igra je ispeglana od bagova za ovih godinu dana koliko postoji.
Onda to nije open beta, i nije lepo sa strane NC softa što to rade. Ne znam gde si video ovo, na zvaničnom sajtu još nema ništa. Mi ćemo svakako igrati jer smo preorderovali, ali će izgubiti mnogo potencijalnih igrača koji nisu oduševljeni igrom, ali bi hteli da probaju za dž, pa se možda nalože i kupe.Ipak open beta i nece biti bas tako open :S:
Morate imati vec pre-orderovanu igru (usput i placenu + account napravljen) da bi mogli igrati ... takoreci '' open betu '' .
Pa to, open beta i headstart nije isto, headstart je faktički launch.Edit: Bice Open Bete i moci ce svi da igraju ali ce trajati kratko i bice wipe. Headstart je nesto sto pocinje pre Open Bete i zasta ti treba preorder i tu nece biti wipea.
Da, zašto bi bili nesigurni... Ono neće možda da bude ludilo, najbolji mmo ikada, ali će definitivno postići uspeh, već su proglašeni za najbolju online igru na gamescomu. Pa Lineage2 još nije umro, još igraju ljudi, još izlaze one mini expanziije... A to je igra koja je imala mnogo manji marketing od ove...p.p.s. Zašto bi NCsoft bio nesiguran po pitanju ove igre? Nisam video ni jedan argumentovan loš komentar koji ne ide u prilog tome da će ovo biti uspešna igra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari