Šta je novo?

Novi Wolfenstein!

Zavrsio Wolfija.Igrao sam ga dva-tri dana i mogu ga kazem da i nije toliko los koliko ga kude.Sta ocekivati od FPS ...pucanje.
RTCW je ostao u secanju ali ne samo sto je bio toliko dobar vec i zbog drugih stvari.Ranije nije bilo 22-24' LCD-a ,pa jakih grafickih(nismo ni znali za Vsync).Nego Gforce 4 i CRT i jedva cekas da se pojavi nova igra pa pravac buvljak da je "kupis".
Sad nas samo bombarduju sa novim igrama.
Sve u svemu po meni sasvim solidna igra koju vredi odigrati.

Da li je kasnije zanimljivija, teža?

Tesko je samo kad dodjes do bosova i to samo dok ne ukapiras gde da pucas i kako da se kreces.Meni je zanimljiva, pogotovo kad uradis upgrade za oruzja i onaj medaljon pa ih kombinujes.

aj ko je skinuo neka proba u konzoli(pali se na CTRL ALT ~ ) com_fixedtic -1,tab pa enter. (ovo je radilo u D3 i quake4 valjda radi i ovde :) ) skida 60 fps limit.

Poslednja izmena:
Meni ovde fali ono cipeliranje, ko u RTCW-u i to mnogo... :S:

Prosto ne mogu da verujem da su nogu izbacili, c, c, ccc! ,)

Okretanje kamere je grozno, postoji izvesano kašnjenje što je verovatno napravljeno namerno zbog konzola... Mogli su barem ostaviti one filtere za miša koje je imao Doom3! Nije mi jasno uopšte zbog čega su to dirali, kad je ferceralo kako treba...

Inače igru ne bih da kometarišem za sada pošto sam je tek započeo, premda mi izgleda više nego korektno sve ovo što sam do sada video...

Neke stvari su maznuli od FC2 i Stalkera, koliko god to glupo zvucalo. :)

Upravo sam presao igru. Super zabavna. Nema potrebe porediti je sa prethodnikom. Vredi odigrati, pogotovu sto je odmerene duzine...

Poslednja izmena:
ima dosta stvari i iz FEAR-a

Da su samo od njih....i od MoH Airborne i Prey...i ko zna šta još sve.
Baš tebe briga, ti si odustao na 50%, a meni se neda da je dovršim.Koji sam ja baksuz, jer nisam primetio da se još neko žali na to.Na samom kraju, valjda je to sami kraj, izvbacuje me na dektop.Kad počinje treća runda sa onim likom(koji iritirajuće non-stop kokodače jedno te isto) i krenem da se penjem gore ka njemu da ga ućutkam jednom za svagda, na pola puta igra mi non stop puca , send -dont send.Koji baksuz, a odradio sam peč 1,1 još na početku.Možda nisam trebo?

Napokon jedan odlican fps ove godine. Ukusi su razliciti ali meni je wolf2 najbolja pucacina ove godine, bas sad sedim sa kolegom i komentarisemo koliko je malo dobrih igrica izaslo ove godine. Do sada sam presao nesto vise od 60% kampanje i odusevljen sam. Grafika je u zatvorenim prostorima odlicna a ista je i kada je u pitanju deo kampanje oko onih zamaka, Jedini deo za koji mogu reci da nije po mom ukusu je onaj otvoreni deo oko farmi iako je dobro sto kratko traje, brzo se igra vraca u podzemni deo. Igrivost je dobra a sto je bitno igrica pristojno radi i sa malo starijim masinama. Izbor oruzja je veoma dobar a i fora sa crnim trzistem je odlicna. Animacije su dobre, a uvodni filmic na pocetku igrice je toliko dobar da ce biti steta ako od njega ne nastane animirani dugometrazni film. Uzivao sam u prvom delu, jos vise uzivam u drugom. Mozemo nabrajati lose strane svakako, a koja igrica ih nema. Po mojoj oceni ovo je najbolji fps ove godine.

Posto je neko spomenuo probleme sa snimanjem da napomenem da sam na win7 odradio cistu instalaciju sa potrebnim dodatkom, bez instalacije patcha. Sve radi perfektno. Pozdrav...

Meni ovde fali ono cipeliranje, ko u RTCW-u i to mnogo... :S:

Prosto ne mogu da verujem da su nogu izbacili, c, c, ccc! ,)

Okretanje kamere je grozno, postoji izvesano kašnjenje što je verovatno napravljeno namerno zbog konzola... Mogli su barem ostaviti one filtere za miša koje je imao Doom3! Nije mi jasno uopšte zbog čega su to dirali, kad je ferceralo kako treba...

Inače igru ne bih da kometarišem za sada pošto sam je tek započeo, premda mi izgleda više nego korektno sve ovo što sam do sada video...

Neki drajver ili podesavanje te zeza, nema kasnjenja pri okretanju ni malo (mene cak iritira koliko se nekad brzo okrenem da se skroz pogubim de sam :d ).

eh ukusi ...

Napokon jedan odlican fps ove godine. Ukusi su razliciti ali meni je wolf2 najbolja pucacina ove godine, bas sad sedim sa kolegom i komentarisemo koliko je malo dobrih igrica izaslo ove godine. Do sada sam presao nesto vise od 60% kampanje i odusevljen sam. Grafika je u zatvorenim prostorima odlicna a ista je i kada je u pitanju deo kampanje oko onih zamaka, Jedini deo za koji mogu reci da nije po mom ukusu je onaj otvoreni deo oko farmi iako je dobro sto kratko traje, brzo se igra vraca u podzemni deo. Igrivost je dobra a sto je bitno igrica pristojno radi i sa malo starijim masinama. Izbor oruzja je veoma dobar a i fora sa crnim trzistem je odlicna. Animacije su dobre, a uvodni filmic na pocetku igrice je toliko dobar da ce biti steta ako od njega ne nastane animirani dugometrazni film. Uzivao sam u prvom delu, jos vise uzivam u drugom. Mozemo nabrajati lose strane svakako, a koja igrica ih nema. Po mojoj oceni ovo je najbolji fps ove godine.

Posto je neko spomenuo probleme sa snimanjem da napomenem da sam na win7 odradio cistu instalaciju sa potrebnim dodatkom, bez instalacije patcha. Sve radi perfektno. Pozdrav...
Da je igra simpaticna , i jeste i nije , tehnička komponenta igre je ravna MOH aurborne , koja je za svoje vrijeme bila i napredna , a za 2009 je dooobro prevazidjena . Sto se tiče samog ugodjaja tokom igre COD2 brise patos sa ovom igrom , a bogami ni tehnički mnogo ne zaostaje ... Wolf 2 je davno izasao ,ovo je wolf 3 ... Neko je gore pominjao da mu laguje kad se okrece - iskljucite Vsyinc( ako mežete da trpite horisontal tearing ) ...:type:

Zavrsio. Po kraju se vidi da se i samim auroma igra smucila. Skarabudzeno i bez veze.

Onaj Hospital nivo je bolji, raznovrsniji protivnici (uz obične vojnike tu su sad i oni nevidljivi, pa oni što vode sa sobom one zvijeri), zbog toga (konačno) ima spooky atmosfere, ne znaš šta te čeka iza ugla.

Dve reci:

Igra kida! :cigar:

Prva dobra pucacina u 2009-oj.
Ima onaj usisacu-te-u-igru efekat!:crash:

Citajuci sve ovo podosta sam se zbunio i sada bas nista ne razumem:zgran:da li mogu da igram sa grafickom Ati Radeon 9600(250mb) i da li se igra samo preko interneta ili moze kao i prvi Wolfenstajn sto bi se reklo protiv kompa?
Hvala vam svima.

Poslednja izmena:
Pa kako ti je radio Quake 4, tako će ti otprilike raditi i Wolf.

pa zadnje sto sam igrao je bio COD 4 Modern Warfare a on je super radio

Igra je dosadna, sve je vec vidjeno, mene uopste ne privlacidaje igram, prica je bezveze, protivnici na hard veoma glupi, grafika kao da je iz 2005... Nikako nije dostojan naslednik, a i da se ne zove Wolfenstein niko je ne bi ni igrao... Lici na neki niskobudzetni projekat, bar meni....

Izbacili samo da uzmu pare, mada generalno ove godine vrlo malo potpuno novih naslova, sve drugi, treci deo igre, ili remake.

Prvi rebot Wolfenstein-a mi je bio baš extra igra. Meni se ovaj nastavak nije svideo odmah kad sam video trailere, nekako mi bilo šugavo ono silno zelenilo. Ali u svakom slučaju najverovatnije ću probati čisto zbog prvog reboot-a.

Zavrsio...igru vredi probati u svakom slucaju.
Ima par finih efekata , optimizovana, prica ne smara...

Uh, poceo danas...sve je nekako ...krupno u ovoj igri? I to nije prvi put da dozivljavam ...u CoJ bound in blood takodje. Da li je do FoV-a ili sta vec, ali kao da mi je sve natrpano pred nosem?

Zvuk oruzja- KAR i MP su ocaj! Prigusivac spasava situaciju. Vecina stvari je kao u RTCW, zamke, tajna mesta ... Gameplay prilicno "retro" uz dodatak Veil moci, upgrade oruzja i malko interaktivnije okoline.

Sve je uglavnom receno, ja cu samo da dodam- posto sam presao CoD5, ne vidim razlog zasto bi odustao od ovoga, jer mi je ovaj Wolf, i takav kakav je, daleko bolja igra:)

Poslednja izmena:
gde folfenstein cuva dokle smo stigli sa igranjem ?
ako bih hteo na drugom kompu da nastavim da igram a ne igram od pocetka

:type:

hvala

Pise ti, par stranica unazad... :)

Nazad
Vrh Dno