I šta si ti heto reći sa ovim?Ja upravo i kažem da je neviđena konfuzija oko naziva igre i da na omotu igre piše samo Wolfenstein, ali da se igra pokreće preko exe fajla koji se zove "Wolf2.exe" to može svako da proveri.Ova ista igra se naziva po internetu trojako "Wolfenstein" , "Wilfenstein 2" i "Wolfenstin 2009".A najavljena je čak i kao RTCW 2 (http://www.dailymotion.com/video/x4ebkr_return-to-castle-wolfenstein-2-rtcw_sport)Neznam za Wlfenstein 2 ali ja sam odigrao Wolfenstein i bas mi je leglo.
Inace ovo je treca igra u serijalu a ne druga.
Koliko vremenski treba jednom iskusnijem fps freak-u da je predje?![]()
super je igra, samo da je bolji zvuk oruzja. ocekivao sam mnogo manje a ispade fina zabava.
Ja sam imao sličan problem, ali još gori, na 98% pređene igre sam blokirao, i to na početku treće runde sa onim smešnim Hansom Grose.Nedelju dana sam tapkao u mestu, znam svaki zupčanik iz predhodnog nivoa jer sam vraćao predhodne sejvove i , napokon posle nedelju dan , prosto neverovatno, prošao , nije pukla igra gde je inače pucala svaki put.Valjda i njoj više dosadilo.pri kraju igre sam, dodjoh do aerodroma, i cim se zavrsi uvodna sekvenca- posle par sekundi igra puca (i na XP i na W7)
patch 1.1 instalirah i opet puca na istom mestu???
Koliko vidim- drugi nemaju problema.
Bas sam baksuz
Ljudi šta je sa mišem/pogledom... ovo laguje gore nego na konzoli? Je l tako treba... tek sam počeo, još nemam oružije u ruci.... evo sad i sa oružijem isto.
ni ja nista ne primecujem, sve je ok, nemam lag. inace, igra je laka na 2 od 4 tezine. treba staviti na 3.
Ma meni je laka i na trecem. Tek na najtezem postaje napeto...![]()
Wolfenstein 360 59,000
Wolfenstein PS3 30,000
Wolfenstein PC 17,000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari