Šta je novo?

Novi Wolfenstein!

ja 0.5

Neznam za Wlfenstein 2 ali ja sam odigrao Wolfenstein i bas mi je leglo.

Inace ovo je treca igra u serijalu a ne druga.
I šta si ti heto reći sa ovim?Ja upravo i kažem da je neviđena konfuzija oko naziva igre i da na omotu igre piše samo Wolfenstein, ali da se igra pokreće preko exe fajla koji se zove "Wolf2.exe" to može svako da proveri.Ova ista igra se naziva po internetu trojako "Wolfenstein" , "Wilfenstein 2" i "Wolfenstin 2009".A najavljena je čak i kao RTCW 2 (http://www.dailymotion.com/video/x4ebkr_return-to-castle-wolfenstein-2-rtcw_sport)
Nije pitanje da li ja znam da brojim.Očito je namera da ova igra prigrabi pedigre od igara koje imaju u sebi naziv Wolfenstein i da se promoviše kao samo Wolfenstein da im je namera da i bude uskoro Wolfenstein 2 jer se po samom kraju vidi da je sve otvoreno i napadno za nastvak.
Pametan potez, obzirom da je igra izgleda ipak odlično prošla kod mlađe publike.

Igra nije losha, ima dobar tempo, grafika nije Crysis naravno, ali je ok. Oruzija su fino uradjena, to je po meni najveci plus ove igre.

Ubacujem se malo posle više vaših postova, nisam ih čitao ne zamerite :). Ovo je baš smeće, nije se ništa promenilo od onog starog bogtepitaj od kada Wolfensteina.

dobra igra, wolf ko wolf, ide fino igra se pomalo, ako dosadi nece biti razocharenja...

Meni se igra nesvidja,dosadno mi je ono stenje po mapi od zadatka do zadatka.Nebih je preporucio nikom.od starog wolfa ostade samo ime!!!

jako me prijatno iznenadila igra,nije nista spec a nije ni losa,mislim odlicna je za razliku od svih igara koje su skorije vreme izasle do sad u tom zanru.

da se igra zvala recimo "uber soldat 2"
i da je u pitanju igra inspirisana RCTW- om / po meni jedna od 3 najbolje igre koje sam ikad igrao /
bilo bi "okej" "moze da prodje" pa cak i "hej , pa ovo ponekad ubode cak i RCTW atmosferu "
a obzirom da su activision i id software dopustili da se "OVO" zove wolfenstein,
igrackoj populaciji je jos jednom pljunuto u lice.

po maniru princa od persije 2008 i far cry 2, /delimicno i gta4 / koji ne zasluzuju da nose ime ovih svetlih umetnickih dela.

Nomen est omen, i to je razlog zasto se nas nekoliko sad bunimo, kao penzioneri iz muppet showa .

Ovo nije vulfenstajn. A to sto se ovo, da ne kazem sta, zove vulfenstajn,
je razlog za razocaranje.

Igra nije vrh vrhova, ali je dobra za opushtanje. Jedino shto sam praktichno celu igru igrao u onom void modu i sve mi je uvek bilo psihodelichno :)

pri kraju igre sam, dodjoh do aerodroma, i cim se zavrsi uvodna sekvenca- posle par sekundi igra puca (i na XP i na W7)
patch 1.1 instalirah i opet puca na istom mestu???

Koliko vidim- drugi nemaju problema.
Bas sam baksuz

Igrao,zavrshio,svidelo mi se. Eto,ukratko... :)
Nishta revolucionarno,klasichna good-old pucachina :p

super je igra, samo da je bolji zvuk oruzja. ocekivao sam mnogo manje a ispade fina zabava.

Koliko vremenski treba jednom iskusnijem fps freak-u da je predje?:D

Ja sam se vala nauzivao ubijajuci Nemce :) totalno opushten FPS.

pri kraju igre sam, dodjoh do aerodroma, i cim se zavrsi uvodna sekvenca- posle par sekundi igra puca (i na XP i na W7)
patch 1.1 instalirah i opet puca na istom mestu???

Koliko vidim- drugi nemaju problema.
Bas sam baksuz
Ja sam imao sličan problem, ali još gori, na 98% pređene igre sam blokirao, i to na početku treće runde sa onim smešnim Hansom Grose.Nedelju dana sam tapkao u mestu, znam svaki zupčanik iz predhodnog nivoa jer sam vraćao predhodne sejvove i , napokon posle nedelju dan , prosto neverovatno, prošao , nije pukla igra gde je inače pucala svaki put.Valjda i njoj više dosadilo.

Ljudi šta je sa mišem/pogledom... ovo laguje gore nego na konzoli? Je l tako treba... tek sam počeo, još nemam oružije u ruci.... evo sad i sa oružijem isto.

Poslednja izmena:
ne treba tako

Ipak je bilo do grafičkih setovanja, ali opet postoji blago taj osećaj kod gledanja mišem. Nije valjda ovo port sa konzole? Ili su namerno uradili lag da bi bilo realnije?

Poslednja izmena:
namerno lag da bi bilo realnije, ccc kako to konzolaski zvuci :d

takav je engine :( ima u konzoli da se podesi m_filter i jos neke *******cije

samo još kad bih znao kakve to veze ima sa konzolama, ali dobro, s nekim ljudima se stvarno teško komunicira...

ne dopada mi se ovo, zaista, kao da mišem kontrolišem džojped koji posle kontroliše igru... nije da ne može da se igra, ali džabe miš kada je osećaj džojpedski...

Ljudi šta je sa mišem/pogledom... ovo laguje gore nego na konzoli? Je l tako treba... tek sam počeo, još nemam oružije u ruci.... evo sad i sa oružijem isto.

Meni je brooka usporavalo kad sam prvi put probao. Ondak sam turio patch,i ukljuchivao AA i ostale dzidzabidze iz drajvera a ne direktno iz igrice. Neshto od ta dva je pomoglo,nisam tacno siguran sta:D Posle je letelo sve

Nikakav lag nije postojao kod mene...igrao sa ukljucenim v-sync.

ni ja nista ne primecujem, sve je ok, nemam lag. inace, igra je laka na 2 od 4 tezine. treba staviti na 3.

znaci, po meni, ova igra je potpuna katastrofa. vracanje u bazu smara, napucavanje protivnika je bzvz, iako je fps 60 igra kao da stuca, ne znam kako to da objasnim, grafika krajnje neatraktivna... ni jednu dobru stranu igre nisam mogao da vidim tako da je brzo pao uninstal.

Ma meni je laka i na trecem. Tek na najtezem postaje napeto... :)

3 i 4 se razlikuju samo po tome da li imas ili ne chrosair koliko sam uspeo da vidim, nisam primetio da ima razlike u AI-u...inace jedino na 4 (3) nivou ima smisla igrati ostalo je suvise banalno

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno