Taj slajder mi je do kraja, i onda super sve leti, samo sto Krejtos izgleda kao majmun sa razlivenim texturama. Oko njega se pojavljuje neki zeleni oblak, i generalno pozadina je razlivena
Probaj da nadjes i stavis Gsdx 1076m, on ja bas namenjem samo za God Of War.
Mada evo za sada sto sam ja probao na emulatoru svaka igra je posebna prica za sebe. Igrao sam DMC, DMC 2, God Of War i Shadow of Colossus.
DMC nikako da proradi kako treba. U nekim trenucima radi ono na maximali, ali u borbi recimo fps pada na 40-45 sve zavisi, nije bas igrivo. Slajderi nista ne pomazu.
DMC 2 radi bas, bas dobro. Nema nikakvog usporavanja, drasticnih padova frejmova. Mada igra nije nesto, verovatno i najlosija u serijalu. Stigao sam do zadnje misije, a toliko smara pa nikako da predjem igru. Slajderi ovde kada se ukljuce usporavaju igru.
God of War sa ukljucenim sladjerima i gsdx 1076m radi na 60 fps, ali kada se posle neke animacije nastavi igra fps pada na nekih 30, i potrebno je pauzirati igru na par sekundi i sve se vraca u normalu. A posto su slajderi stavljeni do kraja, oce ponekad malo da iskacu teskture ali nista strasno.
Shadow of Colossus isto igram sa ukljucenim slajderima i ova igra dosta fino radi. Rekao mi drugar koji je igrao na PS 2, da tamo malo bolje radi ali i ovako se moze igrati. Jedino sto oce ponekad da se pojavi neka crna linija dole i sa strane ekrana, ali to je verovatno do upaljenih slajdera koji izazivaju graficke probleme.