- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
Zato što su u disku upisane dozvoljene brzine (pogledaj polje desno u prozoru) i ImgBurn to poštuje.
Ja redovno iste Verbatime rezem 2.4x, isto u imgburnu
Poslednja izmena:
Zato što su u disku upisane dozvoljene brzine (pogledaj polje desno u prozoru) i ImgBurn to poštuje.
Jel zna neko gde se može kupiti ona kartica sa odgovarajućim SATA chipsetom za flashovanje drajva? To je VIA VT6421A chipset ja mislim![]()
Pre nego sto uhvatim ovaj moj box za kabal i rabijem o beton, da postavim par pitanja.
Pokrecem igre sa diska, i desava se da se otvaraju vratanca od DVD-a i da mi se gasi igra. Ili mi pise da je disk prljav i slicno. Neki put samo prestane da vrti disk, i igra se prekine. Uglavnom, pojedine igre ne mogu da predjem nikako jer nema upisa izmedju misija. Sta da radim? Da li bi instalacija igre na HDD resila problem?
Ako neko moze sigurno da mi potvdi ovo, da kupujem hard. Ako ne , onda nista. Sledi mu beton. Dzaba sto su jeftine igre kad se vise nerviram nego sto igram.
Diskovi nisu izgrebani. Nisam degenerik. Gasi se nekoliko puta na po 15 minuta, pa onda radi 3 sata bez problema. I tako radi od pocetka, od kad sam uzeo konzolu. Ali u zadnje vreme jos cesce se desava.
Da promenim pitanje, da li vlasnici xbox-ova sa hardom imaju problema sa konzolom.
Na koji DL ti je narezana igra koja blokira i kojom brzinom?
Pre nego sto uhvatim ovaj moj box za kabal i rabijem o beton, da postavim par pitanja.
Pokrecem igre sa diska, i desava se da se otvaraju vratanca od DVD-a i da mi se gasi igra. Ili mi pise da je disk prljav i slicno. Neki put samo prestane da vrti disk, i igra se prekine. Uglavnom, pojedine igre ne mogu da predjem nikako jer nema upisa izmedju misija. Sta da radim? Da li bi instalacija igre na HDD resila problem?
Ako neko moze sigurno da mi potvdi ovo, da kupujem hard. Ako ne , onda nista. Sledi mu beton. Dzaba sto su jeftine igre kad se vise nerviram nego sto igram.
Diskovi nisu izgrebani. Nisam degenerik.
Sorry. I ja sumnjam na drajv.
Gledao sam po netu, i jos dosta ljudi ima isti problem. Svi se slazu da je do drajva. Jedino sto niko nema resenje.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari