Show_Man
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.11.2007
- Poena
- 349
ma bre mislio sam na pare
jel mogu
Mozes pare da prebacujes western unionom na bilo koji deo planete.Samo se spremi da platis i WU posto on nije nimalo jeftin.
ma bre mislio sam na pare
jel mogu
Meni je xbox bio nakacen na obican TV do srede i bio prezadovoljan, tada sam od drugara pozajmio VGA kabl onako usput samo da vidim kako radi na mom monitoru Benq 2200HD ako se dobro secam oznake. I da vam kazem da od kada sam mu vratio kabl t.j. od cetvrtka nisam ukljucio Xbox zato sto mi je bedno da igram na Tv-u. Razlika izmedju TV-a i monitora kao Dupe i Oko. Ne moze da se poredi, kao prvo kutija mi je dala rezoluciju 1920x1080 ali mi je bila nesto mutnija slika za razliku od 1600x????
Slika je bila ostra, detaljna ma ljudi Street fighter je izgedao prelepo, GTA4, forza motors 2 nemam reci. Boje su prelepe, ostrina cak i na full HD je bila zadovoljavajuca tako da moram da se isprsim 2k za kabl. Verujte mi vredi svaku paru !!!
e zanima me jedna stvar vezana za Forzu 2.
Ovaj na kojoj rezoluciji ju je najbolje igrati.
Posto meni u pojedinim trenutcima se cini kao da rezolucija bas i nije najbolja, recimo onda kad se automobili pripremaju za polazak pred start trke, i recimo kad se zagledam u beton pored tockova, izgleda mi kao da beton pluta tako da kazem.
Kao da je voda pa onako talasi, doduse jeste da se to ne primecuje toliko, ali bi voleo da znam sta je to uopste.
Dali je to do rezolucije, dal je to zamisljeno da nesto predstavlja u igri, dal je to neki bag.......nemam predstavu.
A i cini mi se kao da recimo linije automobila nisu dovoljno jasne (mada to je moguce i da se tripujem malo)
Imam TV/Monitor Samsung T200HD 20' I HDMI kabl,pa dakle jel moze neko da mi kaze na koju rezoluciju bi bilo najbolje da podesim ?
http://www.eurogamer.net/articles/halo-wars-leaderboards-accidentally-wiped
Najjaci komentar :
DELETE * from GAMES_LEADERBOARD WHERE NAME='Halo Wars'
/oops
I guess we are lucky they didn't use LIKE '%Halo%', *that* would have caused WW3.
KO JE IGRAO XBOX 360 NA CRT TV-U ILI CRT MONITORU
KAKO IZGLEDA
Zato što su u disku upisane dozvoljene brzine (pogledaj polje desno u prozoru) i ImgBurn to poštuje.Zasto kad u ImgBurn-u stavim da mi se DL disk reze na 2x, on sam stavi na 4x??? Inace diskovi su Verbatim DL+ 8x...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari