Što se tiče 1080p, mnoge igre za Xbox 360 su native 720p, pa Xbox radi upscale na 1080p (ako monitor/televizor podržava) i ako se izabere u opcijama konzole.
Razlika između 720 i 1080 je subjektivno veoma mala, ali više je uvek bolje.
Postoji, ipak, razlika između i (interlaced) i p (progressive). Progressive je bolji zato što u brzim akcionim igrama nema ''cepanja'' slike koje se javlja na interlaced rezoluciji. Najbolje je, dakle tražiti Full HD 1080p.
Cepanje ili screen-tearing nema veze sa interlaced formatom prikaza, mnoge igre na sadasnjim konzolama imaju problem sa cepanjem slike u 720p rezoluciji.
Steta je ovo igrati na televizoru, u mom slucaju malom 21" crt Samsungu.
šteta je igrati i na monitoru 16:10 odnosa stranica, koji pritom nema 1:1 mapping.
ali opet sigurno bolje nego na 21" 4:3
Uzeh i ja ovu kutiju zahvaljujuci Show_Man![]()
Koja je najbolja opcija, povezivanja xbox-a sa 22" monitorom, po mogucstvu rezolucija 1680x1050?
Koliko kosta naravno i gde uzeti?
Steta je ovo igrati na televizoru, u mom slucaju malom 21" crt Samsungu.Ne samo sto je steta, vec me i oci bole od televizora, posto sam morao da mu pridjem na metar da bih video nesto.
Uzeh i ja ovu kutiju zahvaljujuci Show_Man![]()
Koja je najbolja opcija, povezivanja xbox-a sa 22" monitorom, po mogucstvu rezolucija 1680x1050?
Koliko kosta naravno i gde uzeti?
Stvarno, kako od originala da se napravi backup? Jel može samo da se ubaci u PC i napravi ISO sa ImgBurn-om?
Primetio sam da kada ubacim narezan DVD DL u PC, u MyComp se vidi da DVD ima samo oko 5 Mb, a ustvari ima preko 7-8 Gb. Čudno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari