Šta je novo?

NBA 2K10

Ispalo odvalili ih, a tako je lako moglo da bude obrnuto na kraju :) Bacili dve pobede u vodu.. Cestitke za Fila.. hocu da se vratim u period onog Chicaga :(

Ima repriza u 22:45 zadnje utakmice na RTS-u ko nije gledao (ja). Ne razumem Borise tvoj komentar, kad bacis 2 pobede u vodu znaci da ti fali nesto u ekipi (verovatno matori Fisher da sa dve trojke odluci utakmicu :)) i ne mozes pobediti finale. Ajde da se igra na 1-2 dobijene ali na 4 se lepo vidi koja ekipa je bolja. Cestitke ne samo Filu vec i zivoj legendi Brajantu i ostalim igracima jer su najbolje odigrali kad je bilo najpotrebnije.

49452334160053042212920.jpg

^Kakva mu je ono izraslina na gornjem stomaku, tacno ispod slova 'V', trebao bi on pod hitno na neki pregled! :p

To mu je bruh od mnogobrojnih dunkova :)

Cekaj jel presao onu Clevleand i zvanicno kad ga ima na sliki iz NBA 2K10 ?

The Cleveland Cavaliers have acquired center Shaquille O’Neal from the Phoenix Suns in exchange for forward/center Ben Wallace, guard/forward Sasha Pavlovic, Cleveland’s second round pick in the 2010 NBA Draft (top-40 protected) and cash considerations, General Manager Danny Ferry announced.

dal ce to nesto da promeni u pohodu na titulu ? ipak je Shaq mator....

Poslednja izmena:
Lakers-i doveli Ron Artest za Arizu.Jedan od jacih odbranbenih igraca u ligi.:)

NBA 2K10: Exclusive First Look

Where do you start when talking about NBA 2K10? The thousands of new gameplay animations that were mo-capped to either replace older animations or be added to the game as new? The single-player "My Player" mode that puts you in the sneaks of an up-and-coming hoops player? The create-a-draft class option in this year's Association mode? Where do you start with a game that will mark the 10th anniversary of the long-running NBA 2K series?

72629982.jpg

25100397.jpg

94334611.jpg

76129955.jpg

36747881.jpg

88336166.jpg

55530868.jpg

http://au.gamespot.com/sports/blogs...clusive-first-look.html?tag=siteblogs;title;2

Poslednja izmena:
Jel ovo konacno novi engine ?

Sumnjam,mada i nema potrebe da menjaju.Animacije i fizika su sustina za sportsku igru.

mo-cap team captured something in the realm of 9,000 animations during the mo-cap sessions for 2K10.And while not all of those animations were entered into this year's game, a good chunk have either replaced older animations or been added to the game.

Poslednja izmena:
Realno po meni je engine pun bagova, znaci desavalo mi se da igra secka, da ne pricam o online igranju, znaci od laga nisam mogao da igram uopste. Animacije likova su nekad smesne kad zakucavaju. Ima tu mali milion mesta za napredak. Nadam se da 2K10 nije samo muzenje para zbog nove sezone.

Realno po meni je engine pun bagova, znaci desavalo mi se da igra secka, da ne pricam o online igranju, znaci od laga nisam mogao da igram uopste. Animacije likova su nekad smesne kad zakucavaju. Ima tu mali milion mesta za napredak. Nadam se da 2K10 nije samo muzenje para zbog nove sezone.

Hmm cudi me na PC-ju radi besprekorno.

Ne znam ni sam, neki su pricali da mozda disk ne valja. Ostale igre mi ne seckaju.

Konačno su uradili update sajta NBA 2K10 i sad se najzad vidi šta će biti u PC verziji igre, što me je baš oduševilo i već sada nateralo da počnem da štekam kintu za original. Za one koje mrzi da sami pogledaju, evo ovde:

"NBA Today - All the real world matchups, news and stats are automatically streamed right into your game. No longer will your commentary and overlays be stale and out of date. NBA Today keeps everything fresh and up to date based upon what is really happening in the NBA.

My Player Mode – Create the ultimate NBA player and guide his every career move. Start as an undrafted rookie in the Summer Circuit; work hard enough and you may get an invite to participate in an NBA team’s training camp, or you may end up in the D-League. The road to being an NBA star is a long and hard battle.

Living Rosters - The 2K Insider and his team of NBA analysts continue to provide the most up-to-date team and player information, including roster and lineup moves, trades, injuries and player ratings. Now track all of the changes through the season with interactive menus and analysis.

Seamless Online Experience – Forget the past, with NBA2K10 online play is fully incorporated into every mode of the game. Now you can play the AI, challenge the friend sitting next to you or play your buddy across town anytime, from anywhere in the game.

Signature Play - Signature Play pulls together all of NBA 2K’s player Signature Styles and adds in all-new Signature Tendencies and facial expressions, creating NBA 2K10 teams that play and react like their real life counterparts for an unbelievably realistic NBA experience.

NEW Intuitive Offensive Controls - All-new easy-to-use dribbling and post game controls allow you to pull off ankle breaking IsoMotion moves and dominate like Kobe from the perimeter to the paint.

Shut Down D - Shut down teams down like never before with innovative defensive controls that allow you to shadow your opponent’s every move, deny position off-ball, and even select how you want to contest shots.

Deeper Association – The Association strives for the title of best franchise mode in sports with full incorporation of the NBA Development League, the ability to control all 30 NBA teams at once, restricted free agency, real-time practice, an all-new player progression system, and a host of other enhancements."

Dakle, definitivno nema razlike između verzija za PC i ostalih konzola! Joj, al ćemo da deljemo amere online!!! :banana:

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uoz5ZGfdOjk&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uoz5ZGfdOjk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Jao bre koja sam ja budala sto sam menjao NBA 2K9! A tako mi se igra basket! :(
A za ovaj treba 35 funti. :(

Mislio sam na NBA 2K10 kad izadje koliko ce da kosta. Ako ima za 15$ evo odma vadim pare!

Ja sam naručivao sa ebay-a PC igre tako što stavim pod country Slovenia, moja prava adresa i pod state manualno kucao "Srbija", sve je stizalo. Možda može tako i preko amazona :)

Ajd naruči s amazona. :)

Dobro to stoji. Ali Amazon sam dao samo kao primer jer uvek cene linkujem sa njega (navika). Posle malo kopanja po netu nasao sam za 18 funti (oko 20 evra+postarina) na dvd.co.uk i uradio preorder. Sad se ceka oktobar (ako ne bude odlaganja).

Ali nije mi jasno zasto je toliko jeftinija PC verzija kad su najavili da ce imati sve kao i konzolne verziju + pogodnosti koje samo PC moze da pruzi (modove). Znam da je 50$ standardna cena za konzolne igre ali ovako deluje ko da vas sisaju...

Psiho, onih 15$ je primer sa nekog US sajta. Dao sam samo kao primer smesne cene.

Poslednja izmena:
Evo odigrah demo i ok sve to deluje, gameplay je napredovao na bolje, grafika je bolja, animacije likova su realnije, nam vise metalnih ramena :D .
Sigurno kupujem full verziju, nadam se da ce raditi na netu bolje.

Nazad
Vrh Dno