Šta je novo?

NBA 2K10

To je seljana sto rade u Live. Kakve veze imaju reprezentacije i NBA Liga...

Jel ti igras ovo na boxu ili PS3 ?

Na PCju, tamo gde je najjeftinije i najbolje radi za sada :) (kad kazem jeftino ne mislim dzabe ;))

nije uopste seljana, vec treba sve ujediniti jel NBA Live i NBA 2K su maltene jedine kosarkaske igre u pravom smislu a kosarka se ne igra samo u NBA, ili onda nek naprave neku FIBA igru posebno.
Uostalom kako u Fifi i Pes-u je sve obuhvaceno (pa zasto ne bi bilo tako i u kosarkaskoj igri)
Ja se nadam da ce otici i korak dalje, pa da ce recimo sledece godine ubaciti i nekoliko evropskih timova recimo Panatinaikos, Olimpijakos, Real, Barsu, CSKA, Montepaski............

^Aha vazi, jedino ako Stern realizuje ideju Evropske NBA divizije, znaci partizan da igra u EU diviziji NBA lige. :d Oticice i to malo kose Vujosevicu. :D

Konacno sam dobio Orlando na All star ili Superstar (onaj pre Hall of Fame). :D
Kad ce prokleti patch ?
Igra li ko online na Xbox-u ? Da bacimo neki basket bre. :)

Probao sam ovo pre neki dan u xbox verziji, igra je veoma zabavna, ali pati od mnogo problema. Razni bagovi se desavaju, sudija pocne da se zabija u igraca, pa se sudija i igrac dodaju jedan sa drugim 30 sekundi dok ne izvedu loptu, moj igrac u reketu i ja sutnem, a on se odjednom stvori 2 metra od mesta gde je bio... To je jos u redu, jer se retko desava, glavni problem je sto igra nevidjeno secka kad je guzva, nadam se da je to samo boljka ove prve verzije i da ce to srediti nekom zakrpom. :Wave:

^Pa da obecan je patch, niko ne javlja nista, sigurno nije izasao.

Patch je izasao, taman sam ga skinuo pre nego sto su me banovali. Ne ispravlja sve bugove ali vecinu ispravlja i sto je najbitnije nema vise toliko problema sa frame rate-om

Opa,,lepo.
ZNaci moram LIVE da pravim.

Cekaj ni patchevi ne mogu da se skinu ako nema LIVE ?

Koliko ja znam ne, u stvari za ovu igru sam siguran da nema

Ima neko link za patch,nemogu nigde da nadjem da ga skinem.

Jel ti treba za PC verziju ? Imas u drugoj sobi istu temu.

skinuo sam konacnu ovu igru juce (X360 verzija) nego rekao bi da igra baguje, jel se i vama desava da igra secka /

Pa kad se malo naviknes prestaces da primecujes to seckanje, a ako ima hrabrosti idi na LIVE pa skini patch.
Kako god najbolji basket do sada.

Skini patch sa Live-a.

Dal je sad bezbedno ici na LIVE ?

aha pa i pretpostavio sam da mi treba patch.
Inace ja mislim da je sad bezbedno ici na Live, mislim da je prosao taj talas banova.
Iako neki i sad znaju da prijave da su banovani ja mislim da je zato sto su jos onda bili "flagged" (targetirani za banovanje) pa sad kad su se logovali samo im je potvrdjen ban.
Tako da ne verujem da i sad obelezavaju nove konzole koje nisu bile zahvacene za vreme talasa banova.
Inace dal si obelezen za ban mozes da proveris na njihovom oficijalnom sajtu , tamo proveris repear status i ako izbaci erro znaci da si obelezen i nemoj ici na live bar dok ne izadje LT frm.
Ukoliko nisi "flagged" ja mislim da si bezbedan onda.

Naravno to je samo moje licno misljenje, nije jos nista potvrdjeno.

Pa ja nisam ni pravio LIVE. Sacekacu jos malo da vidim sta kazu ljudi koji idu na LIVE, jel bezbedno ili ne.

Inace ne znam koji je njima to fazon, da izbacuju igru koja ima bagove, mislim ako igra nije 100% dovrsena nemoj je ni pustati u promet.

U ovom slucaju mislim da nisu pare u pitanju. Da su im samo pare bitne, mogli su da malo ispeglaju 2K9 i izdaju igru bez bagova (ali i bez novina). Ovde je na delu sindrom "mnogo zapoceo, nista zavrsio". Ipak je My Player mod i ostala veca poboljsanja nesto sto se ne moze srediti za godinu dana a da bude 100% funkcionalno.

Vrh Dno