Šta je novo?

The Witcher - diskusija

E chekajte jel onaj Berengar ziv ili mrtav. Baba Vaska(valjda se tako zove) mi kaze da jeste, ali ja sam vec tamo nashao par lesheva za koje je Geralt konstatovao da ih je presekao Witcherski mach, a valjda mi je josh neko rekao da je on ziv. Zashto su oni elfovi rebeli nestali kada sam ih pobedio kod golemskog burial grounda?

E chekajte jel onaj Berengar ziv ili mrtav. Baba Vaska(valjda se tako zove) mi kaze da jeste, ali ja sam vec tamo nashao par lesheva za koje je Geralt konstatovao da ih je presekao Witcherski mach, a valjda mi je josh neko rekao da je on ziv. Zashto su oni elfovi rebeli nestali kada sam ih pobedio kod golemskog burial grounda?

A zasto udari na elfove crni soleslave :d pa po nekoj logici ista ste vrsta ;) ja se lepo udruzih i pomlatih one vitezove ... nisam ih vala nikad ni podnosio ... krstase i slicno ...

Poslednja izmena:
Pa nije Geralt je human, samo je doziveo metarmofozu. Pa ne znam, onaj vitez me je zamolio a delovao mi je kao dobar lik, a josh su me i iznervirali shto su ubili jednog lika koji mi je trebao za quest oruzjem koje sam im dao u prvom chapteru.

Sta ti je odlicna igra ... svako krene svojim putem ... ehhh da ih je vise :)

Jel' uspio neko da instalira EE upgrade na narodnu verziju? Ja danas nabavio ovaj EE patch a sad vidim da mi trazi aktivaciju da bi se instalirao.

A zasto udari na elfove crni soleslave :d pa po nekoj logici ista ste vrsta ;) ja se lepo udruzih i pomlatih one vitezove ... nisam ih vala nikad ni podnosio ... krstase i slicno ...

A s'o da ne udari? :d Dugouhi rasisti se namerili da pokolju celo selo, ukljucujuci i zene i decu, a mi treba da stojimo i gledamo?!... Nece moci :p Plus, uzimajuci u obzir da mi u "real life-u", jel te, pripadamo humanima, valjda nekako dodje logicno da branimo interese nase "rase"... :d (***. ovo je zvucalo mnogo vise rasisticki nego sto sam se nadao... :()

Salu na stranu, ako je kod nekog igra probudila zelju da procita romane Andzeja Sapkovskog ("Poslednja Zelja" je od skoro prevedena kod nas, na engleskom vec postoje i prevod "Blood of the Elves", prve knjige u tetralogiji sage o Witcheru), najtoplije preporucujem da se bace na knjige, jer je sam svet, atmosfera i kompletan ugodjaj neuporedivo kompleksniji, detaljniji i zanimljiviji. U knjizi se pominju neke jezive stvari vezane za istoriju elfova, kojih se igra prakticno i ne dotice... ;)

Poslednja izmena:
e bas dobro ovo za knjigu ... da se procita nesto o elvovima a da nisu hobiti i ostali :) mada je malo zakasnelo posto smo omatorili :D

Inace sto se tice udruzivanja sa elfovima ... pa to je postena raja, u onim selima sve neka olos zivi i razbojnici, zali boze one decurlije ... da ikako moze ja bih poveo i bradonje tj patuljke i dugouhe, druide za magiju i lepo to sve potamanio :d ostavio par zena kao plen posle bitke :p a decu kod druida :)

Igram Witcher sa EE upgrade-om na Windows7 i desava mi se da me nakon nekog vremena izbaci iz igre. Probao sam da stavim compatibility mod na XP SP3 ali opet isto. Ima li kakvo rijesenje ili da se jednostavno naviknem na ovo.

Sem da instaliras operativni sistem koji nije u Beta fazi razvoja? :)

Pa na W7 mi dobro rade sve igre koje sam probao (GRID, PES 2009, X-Men Wolverine...) pa sam pomislio da je mozda problem do igre ili ovog EE patcha.

http://www.thewitcher.com/community/en/news/915.html

Starting on the 8th of July, you’ll be able to download the next update for The Witcher, version 1.5.

The patch focuses mainly on removing troublesome DRM, allowing you to play the game without the disc, while providing additional hours of fun thanks to new adventures created by the fan community. Patch 1.5 is the next stage of The Witcher’s life, and is also a means of expressing our thanks to the modding community for their hard work ion creating the adventures. The update will also be included in forthcoming The Witcher: Enhanced Edition Director’s Cut; more info on that product will be released shortly.

Patch 1.5 features:
Modifications: - copy securities (DRM) are removed
- playing the game no longer requires the game disc in the drive
- patch solves problems with EAX and blur

Additionally:
- 5 additional adventures made by the Witcher community: ‘Deceits’, ‘Blight of the Bogs’, ‘Wraiths of Quiet Hamlet’, ‘Wedding’, ‘Merry Witchmas’.

In order to install patch 1.5 correctly, you should have original Witcher game upgraded to 1.4 (enhanced edition).
Moreover, our website will be enriched with new graphic and music bonuses; also, a new section will appear, namely ‘Modifications’, which will enable you to download a mod to change the game’s difficulty level, created by Andrzej "Flash" Kwiatkowski. Gradually, new items will be issued there as well.

Ostavili su stofa za razmisljanje :D

Ubio je sam sebe tj neku repliku ili buraza :D

meni je nekako bezveze da je ubio sebe jer assasin na licu nema ožiljak i ima drugačije oči.
Više mi se sviđa teorija da je to produkt "savršeni mutant" witcher experimenata Ordera i Salamandre (jer su ipak imali tajne koje su čuvali witcheri) I da ostaje pitanje da li ima još witchera koji nisu samo borci protiv monstera nego i assasini.

Isto mi je bilo ql kada te text na kraju navede da se pitaš da li je Grand Master u stvari Alvin :)

Sledeci deo ce biti full nadam se.

Kraj definitivno ostavlja dosta prostora za razmisljanje i nastavak, koji nas i ocekuje ali detalji nisu jos poznati... Samo se zna da se radi na njemu i da ga rade isti ljudi koji stoje i iza prvog Witcher-a (CD Projekt). Sto bi rekao ortak: "Sloveni, nasi ljudi..."

meni je nekako bezveze da je ubio sebe jer assasin na licu nema ožiljak i ima drugačije oči.
Više mi se sviđa teorija da je to produkt "savršeni mutant" witcher experimenata Ordera i Salamandre (jer su ipak imali tajne koje su čuvali witcheri) I da ostaje pitanje da li ima još witchera koji nisu samo borci protiv monstera nego i assasini.

Isto mi je bilo ql kada te text na kraju navede da se pitaš da li je Grand Master u stvari Alvin :)

Nema šta da se pitaš,GM jeste Alvin a Geralt nije ubio sam sebe.Poreklo tog assasin witchera na kraju je jedina misterija :D

Koja ce biti razotkrivena u nastavku :)

Hmmm, skontao sam da po žanru, načinu igranja, avantura, dobra priča, akcija, questovi,
meni jako liči na VTM: Bloodlines.

Ima li još koja igra slična ovim dvema, VTMB i The Witcher-u?
Mada Vampire sam odigrao samo sa jednom vrstom vampira, i to ne u skorije vreme.... mogao bih neku drugu :)

^^
мени је вичер на тренутке јако личио на КОТОР...

Poslednja izmena:
U enhanced verziji postoji fajlovi koji nose naziv: necenzured sex files.
Ali u dok je gerald u ljubavnom zanosu, nista se ne vidi... Samo se slika zamagli... Dali treba nesto da se vidi, ili je to to...
P.S.

Nije da se hvalim ali nijedna nije mi promakla.
Bas sam Kazanova u igri...

I kod mene se ne vide sex scene, crn ekran... EE verzija, na 1 dvd... krajnje iritirajuće. Ne znam mogu li instalirati neku drugu verziju,a da mi ostanu pozicije iz ove igre???

I kod mene se ne vide sex scene, crn ekran... EE verzija, na 1 dvd... krajnje iritirajuće. Ne znam mogu li instalirati neku drugu verziju,a da mi ostanu pozicije iz ove igre???

Ima da se skine "Censorship fix" od nekih 600 MB.. to bi trebalo da reši taj problem, u slučaju da neko ne zna ;)

Probaj da instaliraš ovaj patch
Radi se o The Witcher Director's Cut Patch-u koji dodaje nudity i namenjen je Severnoamerickoj verziji igre.
The Director’s Cut patch does not contain patch 1.5 features. You must apply both patches if you want both 1.5 and Director’s Cut features. Patches can be applied on version 1.4 (Enhanced Edition) in any order. And remember, the Director's Cut patch is only really applicable to those who have the North American version of The Witcher: Enhanced Edition.

Neka skine onda neki pravi pr0n od nekih 600MB, kad već skida, da skida :d

Jeli ko stari save, konkretno 1.2 verzija, igrao sa EE verzijom? Ponekad mi se javljaju nekakve anomalije.
Imam originalnu EE verziju. Kontam da je problem nekompatibilnost sa starim save-om?

Jeli ko stari save, konkretno 1.2 verzija, igrao sa EE verzijom? Ponekad mi se javljaju nekakve anomalije.
Imam originalnu EE verziju. Kontam da je problem nekompatibilnost sa starim save-om?

Pa trebao bi krenuti ispocetka sa EE verzijom da bi bile potpuno kompatibilne.Nadam se da anomalije nisu ozbiljne da mogu da smetaju igranju:wave:.

Pa trebao bi krenuti ispocetka sa EE verzijom da bi bile potpuno kompatibilne.Nadam se da anomalije nisu ozbiljne da mogu da smetaju igranju:wave:.

Ispocetka!? Nema sanse :) Daleko sam vec bio dogurao.

Za sada anomalije nisu veliki problem. Igra hoce izletiti na desktop, no to je i ranije radila. Anomalije sa javljaju kada load-uje, i jednom sam se pocijepao od smijeha kada sam vidio Geraltovu deformisanu facu :)

zna li neko kako da promenim ugao OTS kamere tako da gledam Geralt-a u ledja ?? nashao sam mod da mogu da prelazim u FPS skrolom ali za ovo ne mogu nikako da nadjem reshenje ...

mod : http://www.thewitcher.com/forum/index.php?topic=9696.0

P.S. izvinjavam se ako je bilo rechi o ovome vec ..

Nazad
Vrh Dno