Šta je novo?

Street Fighter 4 na PC

Napravi offline profil.

A jel' ima tog dzojsti... dzojpeda/gejmpeda :) da se nadze kod nas?

Citajte temu malo unazad, ima korisnih informacija:
Probao sam jeftin joypad za PC oznake Gigatech SA-120X:
2lwk38k.jpg

Ovaj joypad toplo preporucujem za SFIV, mnogo se lakse rade potezi (probao sam na PS3 verziji).
Njegova cena kod mene u radnji je 850 din, mozete ga nabaviti u Alti ili Winwin radnjama.

Sinoc sam igrao sa njim i Ultre pice samo tako na PC-u! Onaj Sixaxis na PS3 mu nije ni do kolena :D
Da dodam da ima i extra jaku vibraciju u sebi i SFIV to podrzava ali nisam probao jer ne znam da li ima drajvera za Windows 7.

Poslednja izmena:
Sta znaci kada izmedju dva crvena kruga za poteze pise nesto charge tj. linija koja ih povezuje?

Sta znaci kada izmedju dva crvena kruga za poteze pise nesto charge tj. linija koja ih povezuje?

To znaci da moras da drzis jedno vreme taster za kretanje. Ako je <--charge--> a ti si LEVO od protivnika znaci drzis <-- 2 sekunde, posle toga pustis i pritisnes --> uz pritiskanje jos neke kombinacije da izvedes potez. U suprotnom smeru drzis ako si s desne strane od protivnika. Ako je gore i dole charge, znaci da drzis dole 2 sek (u cucnju) i onda skocis i odradis neki potez. Dosta je tesko, ja npr nikako ne mogu da uraim Ultra potez sa onim dikatorom i americkim marincem (ne znam im imena :(). Vala niti special :p Koristim PS2 dual shock joystick sa PS2 to USB adapterom.

Jel koristi neko joypad SAITEK P2600 Rumble posto nece u igri da mi vibrira a vidim da ima opcija za ukljucivanje. Kod nekih igara radi vibracija a kod nekih ne jel to stvar do igre ili su mozda drajveri?

Radi vibracija:banana:
Stavio novije drajvere i radi odlicno

Instalirao sam igru, 1280x1024 rezolucija. kad se pokrene igra nije ceo ekran nego se vide gore ivice kao da nije razvuceno do kraja, vide se komande za minimiziranje, gasenje i restore.

Da li zna neko do cega je.

A, pa necu to sranjce, 'ocu bas onaj MadKatz-ov sto je bio na slici... po mogucstvu sa Ryu-om :p

Veruj mi da je predobar za te pare! Probao sam i skuplje i uglavnom su bacanje para i pokvare se isto kao i ovi jeftini ;)
Madcatz moze da se nabavi, cimni me na PM ;)

Uffff ova kupovina igre se baš odužila....ali dok ne stigne aj da pročačkam malo po forumu i pitam ljude da nisu možda kod nas naleteli na nešto ovako...

http://www.zrtopway.com/en/product.asp?cid=128

Ako neko jeste molim da bace post o ceni :)

Da li ima neko HD3850 i koju verziju drajvera koristite?Radi ok i onda se sve zamrzne i posle par sekundi nastavi a u tray-u dobijem poruku disiplay driver has stopped responding bla,bla recovered..

Poz

i sta onda...trebaju svi borci da se pobede da bi se otkljucali novi?

Nije bas tako lako,
Morate da predjete kraj sa svim borcima koji su raspolozivi. Onda morate na Arcade da imate 2 First attack-a, 1 Perfect i 3 Ultre bez izgubljene runde i onda ce vam posle Seth-a izaci Akuma koga trebate da pobedite i onda dobijate njega. Sa njim predjete kraj bilo kako i onda treba:
5 First Attack-a
3 Ultre
1 Perfect (sa bilo kim)
ako igrate na jednu pobedu (rundu). Onda vam izlazi posle Seth-a Gouken koji je ultra glavni boss mada nije nista posebno i posle sa njim predjete kraj i dobijate Seth-a i to je to, imate sve borce :banana:

Koliko kosta onaj Street Fighter dzojstik, sa palicom i 6 dugmica(kod nas) i gde ima da se kupi?

Ovaj Zangief je ubedljivo najjaci lik u igri. Njegov jedan udarac mi skine 1/5 helta.

Kako da prikljucim 2 dzojstika i igram u dvoje? Imam XBOX dzojstik i jedan obican neki,ali kada ukljucim versus mode jednostavno ne reaguje drugi dzojstik a testeturu i dzojstik racuna kao jednog igraca...

Ja sam prikacio jedan Saitekov i jedan od PS1. Bez problema smo igrali danas, sa drugarom. Mozda nisi podesio kontrole za oba iz launcher-a?

Nije bas tako lako,
Morate da predjete kraj sa svim borcima koji su raspolozivi. Onda morate na Arcade da imate 2 First attack-a, 1 Perfect i 3 Ultre bez izgubljene runde i onda ce vam posle Seth-a izaci Akuma koga trebate da pobedite i onda dobijate njega. Sa njim predjete kraj bilo kako i onda treba:
5 First Attack-a
3 Ultre
1 Perfect (sa bilo kim)
ako igrate na jednu pobedu (rundu). Onda vam izlazi posle Seth-a Gouken koji je ultra glavni boss mada nije nista posebno i posle sa njim predjete kraj i dobijate Seth-a i to je to, imate sve borce :banana:

Hvala na pojasnjenju. Previse vremena treba za sve to. Koj fajl treba da nadjem na netu koji mi daje pristup svemu?

E to je problem, ne moze, probao ja ali ocigledno imaju neku zastitu i treba da se hakuje.
Ne treba mnogo vremena, ukljuci na najlakse i stavi jednu rundu i imaces sve za max 2-3 sata ;)

ovo je stvarno super igrica, da se setim mladjih dana koliko sam samo visio na onim aparatima i davao silne pare da bi je igrao.
jedva cekam da mi se skine pa da je instaliram. :D

Hepi je igra, ali isto ko i svi delovi osim obicne dvojke, brzo dosadi...

Dosadi? Pa igraj protiv zivog protivnika, ili protiv ljudi iz drugih delova sveta..

Nazad
Vrh Dno