aj da ne otvaram novi topic,kakva iskustva imate za Gigatronom?posto sam nosio napajanje CM600W na servis,izdali su mi revers za podizanje sa servisa,ali mi je ker pojeo doticni listicinteresuje me da li je moguce da uzmem sad napajanje sa servisa ili ne?imam garantni list i fiskalni
![]()
Ne bi trebalo da imas problema, nemoj ni spominjati revers osim ako oni ne spomenu![]()
I sad kad vam sve ovo procita korisnik Hector Ruiz... :eyebrows:Ako traze revers, daj im keraIli im nacrtaj pauka
Sad bez zezancije, pravno mogu da ti ne vrate napajanje, al` ako barem znash broj pod kojim je zaveden "predmet", nece biti frke![]()
Nece biti problema, ponesi licnu kartu i fiskalni racun.
...a covek u petak ide na more.
...ubedjivao je da mora da napise PIB. Medjutim, ona je najpametnija i ja odustanem od ubedjivanja![]()
Baš me zanima na koju foru ti ljudi dobijaju posao.
Danas sam zvao Win Win u Ns-u i jedva objasnio devojčici na telefonu šta mi treba. Bem ti šljakere. Baš me zanima na koju foru ti ljudi dobijaju posao.
Sve pohvale za Atom Computers
^Šta si joj tražio?![]()
U celoj temi niko nije nista kupio u Etron comp. ? Danas oko podne ih okrenem i trazim HAF-a 932, kaze covek nema u radnji ali moze da bude do 16h, dam telefon, tu negde oko 15h zove me covek i kaze u radnji je
Nalaze se u podzemnoj kod Vukovog spomenika, ko ide u igraonice tamo, video ih je 110%.
Radnja je gola, nema nista maltene, bukvalno je 3x5 prostorija i sam decko sedi za stolom, smorio se. Ali eto ispostovali su me super.
I da, tamo je bio najeftiniji.
Win-win (Idea) – kao u marketu. Udjes, uzmes, platis na kasi kod miss darkerke i pali![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari