skini sa Cydie programce MAKE IT MINE, i promeni ovo Telen... lepo u telenor ili sta god vec napisesJel zna neko šta znači ova ikonica papirnog aviončića pored časovnika?
![]()
taj avioncic ti je od nekog programa koji si instalirao...Dobih savete koje nisam tražio, umesto odgovora na postavljeno pitanje. Tipično
Imap sam lep Telenor logo dok nisam updajtovo OS, i još nisam stigao da ga sredim, nije mi to baš na vrhu liste prioriteta, no mirno spavajte srediću to čim stignem
Nego šta znači onaj aviončić?
P.S. E da ilidan, može da stane Telenor ali ne može Telenor SRB kako ga ovi naši telenorci nažalost nazvaše.
meni je onaj MCleaner prijavljivao tu razne ikonice... da nemas njega?Notifier iliti Reminder nisam instalirao, a što se tiče iReal sad više nisam siguran, ali mislim da kad sam ga juče instalirao da sam uspešno poslao poruku iz njega, ustvari gotovo sam siguran da jesam.
A mislim da je kompatibilan sa 3.0, inače verovatno ne bi ni mogao da se instalira. Sad me mrzi da se maltretiram s tim, videću sutra šta mu je. Nego mi nikako nije jasno šta predstavlja ta ikonica. I često se tu pojavljuju razne ikonice od raznih programa koje nemaju jasnu svrhu.
Pojavio se danas na iSpazio "ActivateMMS2G". Kao što naslov sam kaže, služi za aktivaciju MMS aplikacije na 2G telefonu.
E sad, instalirao sam i restartovao telefon. Pod Settings > General > Network > Cellular Data Network se upisuju parametri za MMS. Uneo sam parametre za Telenor i opet restartovao medjutim, nije mi pojavila mogucnost slanja i primanja MMS poruka.
Jel uspelo nekome da potera ovo i kako?
<dict>
<key>AllowPrefixMatching</key>
<false/>
<key>CarrierName</key>
<string>YUG 03</string>
<key>DefaultImage</key>
<string>Default_CARRIER_MTS.png</string>
<key>FullScreenOpaqueImage</key>
<string>FSO_CARRIER_MTS.png</string>
</dict>
<dict>
<key>apn</key>
<string>gprsinternet</string>
<key>password</key>
<string>064</string>
<key>type-mask</key>
<integer>1</integer>
<key>username</key>
<string>mts</string>
</dict>
<dict>
<key>apn</key>
<string>mms</string>
<key>password</key>
<string>064</string>
<key>type-mask</key>
<integer>4</integer>
<key>username</key>
<string>mts</string>
</dict>
Jedno kratko pitanje... isplati li se dati tolike pare da bi na kraju potrosili dane pokusavajuci da osposobite telefon da posalje mms?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari