Ovo sam i ja hteo da napisem, nego mislio da se podrazumeva. Za ovu cenu stvarno ne treba ocekivati gomilu dzidzbidza u kutiji, adaptera, kablova i jos neko ekstra hladjenje koje ce omguciti neki svemirski OC, vec da prosto radi i ne zeza tokom bar prvih 6 meseci od 3 godine kolika je garancija. :d
Danas sam odvojio malo vremena da stavim go XP i poigram se klokovima. Dole su slike, a ono sto je definitivan zakljucak je da moj primerak nece da se klokne ni milimetar - iako prolazi onaj GPUTool test na 690/1100 uz tek poneku gresku na svakih 3-4 minuta, a 680/1080 bez gresaka, kada se pokrene 3DMark ili neka igra, puca drajver, blokira sve... smanjivao sam sve do 650/1033 i tu isto ne prolaze testovi, tako da mislim da cu je drzati na 633/1000.

Zanimljivo je i koliko ovaj P2 podize rezultate kad se klokne sa 3.1 na ovih trenutnih 3.7.
Sto se temperatura tice, nisu nesto visoke, automatska regulacija brzine ventilatora radi, nista nisam dirao, na poslednjoj slici se vidi kako izgleda default profil za hladjenje. Na 680/1100 je isla na gore jos 2-3 stepena, jeste da nije nesto bas tiho, ali i tako nista od OCa osim ako ne uzmem da se igram malo dizanjem napona i dodavanjem hladnjaka memoriji i naponskom delu kad mi bude bas dosadno.

Sad mi je prioritet kako da nateram plocu da smanji ovog drekavca na Geminiju koji otkako sam uflesovao najnoviji BIOS radi stalno na 100% i ubija koliko se dere. Bar je CPU na 37 stepeni, ako je verovati ovim ocitavanjima... :smoke:
Zakljucak - karta radi onako kako pise na kutiji i to je to. Minimalizam za minimalnu cenu. Sto kazete, nek je i otpad, ali ako radi kao sto je predvidjeno, super. Ko hoce da cedi krajnje atome snage iz kartica, neka zaobidje da se ne bi nepotrebno razocarao.