Ne bi me cudilo da ovih dana u vestima osvane nova pucnjava ili sl., kao onomad za Eltim.
akki...ti si dobavljac grafickih kartica...forum je tu graficku uvalio u konfiguraciju i prodao je liku na 24 rate....Kako ces ti doci do tih para?
Ako se dobavljachi konachno opamete, posto nisu posle eurolinka, i konacno shvate "bolje vrabac u ruci nego golub na grani" i prestanu da daju robu u nadi "platice mi valjda", da li to nas ocekuju vise cene u maloprodajama/manji lageri?
Vala i bilo je vreme da se stvari koliko-toliko svedu.
Forum računara mi nije uopšte žao, s obzirom da su promovisali prilično loš način prodaje, da ne kažem da su navlačili slabije potkovane korisnike brdom šarenih laža, ali to sad nije važno, epizoda je završena.
Nadam se da samo da će se posle ovoga stvari postaviti na zdrave noge, kako se ovakve stvari ne bi i dalje dešavale, jer na kraju, uvek najviše ispaštaju krajnji korisnici.
Inače, s obzirom da radim u prodaji (nije IT, farmaceutika) mogu da kažem da je sindrom tzv. "uzimanja na crtu" raširen u svim sverama života i da će SEKA samo ubrzati razvoj događaja, s obzirom da je i u slučaju 4um-a jedini i glavni uzrok propadanja način funkcionisanja tržišta kod nas, a SEKA je samo katalizator, ne i uzrok svega.
Anyway, kao što reče Peca, čišćenje sledi.
ati smanjenu ponudu, verovatno i losije cene, bolece vas u pocetku. Ali kada nakon izvesnog vremena shvatimo da nema vise ovakvih slucajeva, verovatno da cemo reci, pa mozda je i bolje platiti vise a da ne brinem...
Najgenijalnija izreka ikada je ona o mostu i cupriji, platio bi njenom autoru odmah desetku preko PayPal-a![]()
Jooojant, kako da se smanje cene...Fora je shto neces moci mnogo robe da uzmes, jer neces moci da je platis...Neces smeti da rizikujes i ides na MOZDa veliki promet sa malom marzom...Da bi preziveo, moraces da uzimas malo robe posto ti je promet mali, dignes cenu da prezivis i molis boga da ti neko naleti..
Ajde da i ja postavim jedno pitanjce.
Da li se još nekome,sem meni,nekad učini da su određene "firme" otvorene da bi prodali što više robe i posle "bankrotirale" ne plaćajući robu? Uzmeš keš i nestaneš iz zemlje dok neko namerno postavljen na funkciju direktora odleži dug državi uz određenu nadoknadu.
Znam dosta slučajeva ovog vida "poslovanja" ("d.o.o." najpogodniji naravno),ali ne i vezano za IT sektor.
A mozda se i neko seti da otvori i e-bay.doo u Srbiji i uz marzu od recimo 20% (najvise) dozvoli srpskoj raji da kupuje preko interneta uz garancije, a ne na slepo.
Aaaaaaaaaaa!!????
218 milkica dužni?
E, ovde će da bude lomova, sada već čuveni Eurolink je definitivno malo dete u odnosu na ovo.
Kao što je neko već konstatovao, na tržištu će definitivno ostati par velikih, dok će dosta malih 4um da povuče sa sobom u ambis.
C'est la vie.
Samo da se shto pre preseche sav taj korov. Pozdravljam svaku inicijativu da se ovakve stvari reshe u roku od juche a ne odmah...
10 rachuna..ccc
Bogami probiće ova blokada neslućene granice, onih početnih 218 milkića pominjaćemo pod 'sića'. Ovo nije, da nazovemo, blokada Forum Računara od strane IT uvoznika već banaka. Zaleteli se ljudi, imali veliki priliv i koliko vidim investirali u zgradu gde su se preselili, nisu prodali gotovo ništa od stanova, a nisu ih ni završili. Stvarno mi je žao ljudi koji rade tamo, ostaće bez posla zbog gladnih gazda.
Ne znam jel bilo, ali Technomax aka Renoprom je isto u blokadi od sredine maja...
Što se mene tiče da su se držali samo računara radili bi oni i dalje uspešno, a oni koji se iole razumeju u IT bi ih pljuvali do 101 i nazad zbog krša koji prodaju za paprene pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari