Šta je novo?

Kojimin nov projekat ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam cak i mislio da ce sledeci mgs da ide multiplatform- kao i mnog edruge fransize koje ulaze u zilioniti deo i mgs je pomalo dosadio vlasnicima ps-a i izlazak i za 360 bi sigurno obnovio interesovanje za serijal na konzoli za koju je samo jednom izasao u half-ass portu. Vecina vlasnika ps3 sigurno ne bi ni priblizno bila odusevljena najavom mgs5 kao sto bi vlasnici 360-ke njavom bilo cega sa mgs u prefiksu za tu konzolu. mada izgeda da glavno pitanje ostaje koliko kojima zeli da se bakce sa 360-kom.

To nikako nije slucaj...Kojima Productions nije isto sto i EA koji na svake dve godine izbacuje nastavak neke njihove fransize!
A to dosadio, ne znam odakle ta konstatacija?:trust:
Od MGS3 uz MGS ide i MGO sto ga cini jos boljim serijalom!

Mislis da je sasamkulic jedini koji bi skakao 3 metra u vis da izadje makar i raiden's adventures za 360? Dok je mgs5 u ikakvom obliku na ps3 nekako najnormalnija stvar za svakog vlasnika te konzole. "Dosadio" nije pravi termin, ali da je mgs na ps konzolama ocekivan i da ne izaziva neki sok i ogromno odusevljenje sigurno jeste blize istini.

Nek se nose u q, '*** ih psp, ja se ponadao da ce biti sa PS3. Valjda ce jos nesto da najave.

Poslednja izmena:
Nek se nose u q, '*** ih psp, ja se ponadao da ce biti sa PS3. Valjda ce jos nesto da najave.

To nista nije najavljeno, vec su uglavnom nagadjanja...
Jeste da je u intervju covek iz Sony-a napomenuo i MGS...ali tek cekam da vidim sta ce Kojima da kaze,jer je on tu glavni!:D

^ Koliko sam cuo na nekoliko mesta, sam Hideo Kojima nece otici u LA na E3. Mada mozda ce neko od producenata u KojiPro otici, npr Ken Imaizumi. On je ranije prevodio Kojimine govore na engleski.

^ Koliko sam cuo na nekoliko mesta, sam Hideo Kojima nece otici u LA na E3. Mada mozda ce neko od producenata u KojiPro otici, npr Ken Imaizumi. On je ranije prevodio Kojimine govore na engleski.

Nisam bas konkretno mislio da ce se on naci na bini i pricati, s obzirom da covek ne zna engleski, vec neko ko ce predstavljati Kojima Productions!

Mislim da se Kojima pravi lud, sigurno on zna english...samo mu je ovako lakse...manje ga smaraju, prica samo kad je potrebno!:D

Jedno je sigurno, izadji ce za PSP ali ja ocekujem i najavu za PS3!

Kimi, promeni potpis, sad je 271 :D

MGR je potpuno novi serijal. Posto je Raiden glavni lik, logicno je ocekivati da ce igra biti vise action oriented, sto se poklapa sa cinjenicom da igra ide i na xbox i sa najavom da je u pitanje "the new experience".
Ako se secate slika, jos je ostalo da vidimo sta ce biti sa Big Boss igrom. Meni logicnije deluje da je ovo PS3 ekskluziva, nego PSP igra, tesko da bi se neko mucio oko onako detaljnog modela glave, ako se radi o PSP igri. Videcemo sutra...

Veliki sam obozavatelj MGS serijala...ali ovako nesto nisam ocekivao iako je bilo neizbezno!

Sony je kriv sto je dozvolio da M$ jos jednu fransizu kupi, pored FF serijala...Sony-ijeve najvece greske!

Ali ko zna, mozda MGR izadje i za PS3 sa zakasnjenjem...Barem se nadam, jer ova igra ce biti odlicna, ipak je to Hideo!

Ne verujem, lik je zaista pricao na engleskom...mada sigurno je naucio tekst sta treba tacno da kaze! :D

Poslednja izmena:
Veliki sam obozavatelj MGS serijala...ali ovako nesto nisam ocekivao iako je bilo neizbezno!

Sony je kriv sto je dozvolio da M$ jos jednu fransizu kupi, pored FF serijala...Sony-ijeve najvece greske!

Ali ko zna, mozda MGR izadje i za PS3 sa zakasnjenjem...Barem se nadam, jer ova igra ce biti odlicna, ipak je to Hideo!

Ne verujem, lik je zaista pricao na engleskom...mada sigurno je naucio tekst sta treba tacno da kaze! :D

Kojima je izbacio cetvrti deo mgs-a exluzivno za ps3 bez da je pravio kompromise sa hardverom 360-ke i sa tom igrom je okoncao pricu o snakeu na najefektniji nacin. Al onda je kojima shvatio da nista drugo i nije u stanju da napravi sem igara iz mgs univerzuma i sad izbacuje offspin "raiden" kao multiplatform i ne vidim sta je tu lose?

Kojima je izbacio cetvrti deo mgs-a exluzivno za ps3 bez da je pravio kompromise sa hardverom 360-ke i sa tom igrom je okoncao pricu o snakeu na najefektniji nacin. Al onda je kojima shvatio da nista drugo i nije u stanju da napravi sem igara iz mgs univerzuma i sad izbacuje offspin "raiden" kao multiplatform i ne vidim sta je tu lose?

Niko ne vidi nista lose,pa ovo je sjajna vest.:)
Nije Kojima valjda zaboravio da pravi igre odjednom?
Izgleda da Kojima vise nije tako genijalan,lucidan,nije vise perfekcionista,nije najbolji game dizajner ej pa covek je prihvatio da pravi igru za X360.Strasno!!
On je zaboravio svoj posao preko noci.:S:
Al pustite sve to nego najgore je da doticni ocigledno ne prati Benchmark,jel da ga prati znao bi da xbox360 nema dovoljnu hardversku snagu da izgura MGS.:)

E Kojima sram te bilo.

Svim ljudima koji su iskljucivo vlasnici ps3-ke zeleo bih da kazem da ih razumem zasto su gnevni i da mi je zao sto moraju da ispastaju zbog "slabijeg" sistema,ali nema veze,umeste da im je drago sto i neko ko nema PS3 moci da odigra ovu igru po ceni praznog diska oni ljubomorno cvile ko da je neko njih necim uvredio.

Iskreno se nadam se da ce ovaj Metal Gear izaci i za PS3 kao i za PC.:)

Poslednja izmena:
Gnevni zato sto igra izlazi za drugo parce plastike? :d

Preozbiljno shvatas internet, nije Benchmark zajednica noliferskih trolovao kao neki forumi iz podrucja SAD-a.

E nije nego....jedna cestitka sto smo dobili najbolje parce softvera nije na odmet tek toliko da pokazete da vam nije krivo tj da vam je milo, i zaboravicemo svu onu nadmenost i ljubomorno cuvanje i hvalisanje tog nedostiznog parceta softvera..jer nista nije kao MGS...ni blizu.

Pojima Kederu !

PS:

Volio bih da ovo izadje i na PS3 !

Rumor: Listing reveals Metal Gear Solid: Peace Walker and new console Castlevania

konamispoilers.jpg

Konami's press event won't start until June 3rd, but it looks like some of the company's line-up may already been spoiled. A seemingly careless listing on Gamespress (a resource for video game-related press releases) suggests that two of Konami/Kojima Production's new titles could be Metal Gear Solid: Peace Maker for PSP and Castlevania: Lords of Shadow for Xbox 360 and PS3.

The mention of a second new MGS follows assumptions we had previously (and could be the name of the already confirmed PSP title), while the addition of "Castlevania" to the already known Lords of Shadow is something that was unexpected. Although, on second thought ... it does look a bit like a Castelvania title (see the concept art after the break). Lord of Shadows has been an object of attention lately and was presumed to be the game teased in Kojima's other teaser website.

Meanwhile, one last revelation suggests Metal Gear Solid: Rising is not a 360 exclusive but will be going to PC and PS3 as well. Considering, the non-use of the word "exclusive" in Microsoft's press conference where Hideo Kojima personally unveiled Rising, it left many to speculate whether the game was exclusive to the platform. Keep in mind, however, that this listing does not confirm anything and might be a database entry mistake.

Znaci stize i na PS3 i PC. Nice. :D

Also, bedak sto PSP igra nece izaci ove godine...

Niko ne vidi nista lose,pa ovo je sjajna vest.:)
Nije Kojima valjda zaboravio da pravi igre odjednom?
Izgleda da Kojima vise nije tako genijalan,lucidan,nije vise perfekcionista,nije najbolji game dizajner ej pa covek je prihvatio da pravi igru za X360.Strasno!!
On je zaboravio svoj posao preko noci.:S:
Al pustite sve to nego najgore je da doticni ocigledno ne prati Benchmark,jel da ga prati znao bi da xbox360 nema dovoljnu hardversku snagu da izgura MGS.:)

E Kojima sram te bilo.

Svim ljudima koji su iskljucivo vlasnici ps3-ke zeleo bih da kazem da ih razumem zasto su gnevni i da mi je zao sto moraju da ispastaju zbog "slabijeg" sistema,ali nema veze,umeste da im je drago sto i neko ko nema PS3 moci da odigra ovu igru po ceni praznog diska oni ljubomorno cvile ko da je neko njih necim uvredio.

Iskreno se nadam se da ce ovaj Metal Gear izaci i za PS3 kao i za PC.:)

E sad stvarno baljezgas, sve ovo sam pisao daleko pre nego sto je bilo i nagovestaja da ce mgs preci na 360. Cak i na ovom forumu, mrzi me da trazim al najskorije je bilo:

http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1829870&postcount=89

Imam 360 i mogu da skinem sve igre za tu konzolu za dz. pa ne vidim sta bi meni smetalo. ALi ako mislis da je super da se nastavi rastezanje serijala( i to sa raidenom u glavnoj ulozi) do k na kraju niko vise ne bude imao pojma o cemu se radi u igri umesto da kojima uradi neku novu fransizu, onda uzivaj. Ko sto rekoh, meni lepo sto cu da ustedim 50e, ali steta sto retko ko danas ima hrabrosti da pokrene originalni projekat umesto da izbacuje nasminkane nastavke.

I ne vidim zasto bi iko mislio da je kojima nesto lose uradio??? Nije da je radio mgs4 sa kompromisima vec ga je izbacio u max kvalitetu samo za ps3, i cak na kraju nije pristao da ga portuje za 360 jer je ocigledno da to ne bi ni moglo a da se ne oseti razlika u kvalitetu. Umesto toga radi novi naslov za 360/pc/ps3 i to je po meni vise nego fer. Samo opet, gde nestase sve one zelje da se odmori od mgs serijala i price kako ima sjajne nove ideje za igre koje ce realizovati cim zavrsi rad na mgs-u. Sad ima cak i svoju produkcisku kucu pa ne vidim mesta za te izgovore.

PS: ko je ikada izjavio da "xbox360 nema dovoljnu hardversku snagu da izgura MGS"??? Pa moze valjda, kad moze iphone ili psp? Al drugo je pitanje dal moze mgs4 da na 360 izgleda onako dobro kao na ps3 i ocigledno je da je odgovor da ne moze. Verovatno je kojima i objasnio leekovima iz ms-a da je bolje da izbaci novu igru koja ce izaci i za 360 nego da se blamiraju sa mgs4 koji bi izgledao losije nego na ps3.

Poslednja izmena:
Sto se tice nove igre, bio bih mnogo srecniji da je "glavna" igra posvecena Big Boss-u, periodu kada su Snake-ovi klonirani, i da se vide u HD-u sva ona ludila koja su se izdesavala tamo nekih '70-'80-ih, kada je BB skrenuo s pravog puta i obrazovao megalomanijacko anarhicni Outer Heaven, i da tu Kojima jednostavno zavrsi. Taj period mi po analogiji lici na Episode 3 iz Star Wars-a, i cini mi se da moze mnogo kvalitetno da upotpuni sagu. Sve ostalo je suvisno (u tome se skroz slazem sa Krakenom), gradjenje profita na staroj slavi itd. isl. Mislim, sve glavne licnosti su mrtve ili na putu da uskoro budu mrtve, patriote vise ne postoje, Snake se raspada u nekoj kolibi sa Otakonom, ono, ne postoji nijedan loose end. Mozda gresim, pa ce Kojima najprijatnije da nas iznenadi, mada sam veoma skeptican oko Rising-a.

E sad stvarno baljezgas, sve ovo sam pisao daleko pre nego sto je bilo i nagovestaja da ce mgs preci na 360. Cak i na ovom forumu, mrzi me da trazim al najskorije je bilo:

http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1829870&postcount=89

Imam 360 i mogu da skinem sve igre za tu konzolu za dz. pa ne vidim sta bi meni smetalo. ALi ako mislis da je super da se nastavi rastezanje serijala( i to sa raidenom u glavnoj ulozi) do k na kraju niko vise ne bude imao pojma o cemu se radi u igri umesto da kojima uradi neku novu fransizu, onda uzivaj. Ko sto rekoh, meni lepo sto cu da ustedim 50e, ali steta sto retko ko danas ima hrabrosti da pokrene originalni projekat umesto da izbacuje nasminkane nastavke.

I ne vidim zasto bi iko mislio da je kojima nesto lose uradio??? Nije da je radio mgs4 sa kompromisima vec ga je izbacio u max kvalitetu samo za ps3, i cak na kraju nije pristao da ga portuje za 360 jer je ocigledno da to ne bi ni moglo a da se ne oseti razlika u kvalitetu. Umesto toga radi novi naslov za 360/pc/ps3 i to je po meni vise nego fer. Samo opet, gde nestase sve one zelje da se odmori od mgs serijala i price kako ima sjajne nove ideje za igre koje ce realizovati cim zavrsi rad na mgs-u. Sad ima cak i svoju produkcisku kucu pa ne vidim mesta za te izgovore.

PS: ko je ikada izjavio da "xbox360 nema dovoljnu hardversku snagu da izgura MGS"??? Pa moze valjda, kad moze iphone ili psp? Al drugo je pitanje dal moze mgs4 da na 360 izgleda onako dobro kao na ps3 i ocigledno je da je odgovor da ne moze. Verovatno je kojima i objasnio leekovima iz ms-a da je bolje da izbaci novu igru koja ce izaci i za 360 nego da se blamiraju sa mgs4 koji bi izgledao losije nego na ps3.

Steta sto te Sony nije zvao na njegovom press-u da im svima objasnis ovu tvoju toriju i utjehu, a ujedno i nadmoc CELL procesora...mozda ti neko i povjeruje ali fakat je da MGS NEXT ide na XBOX360 ( ponavljam volio bi da dodje i na PS3- red je da vidite njegov novi projekat )...a Kojimino svako novo djelo je remekdjelo.
Kapiram ja da bi veca utjeha bila da je odradio derivat MGS4 za XBOX360...ovako MGS NEXT dolazi ...i treba tako, ne zovu ga dzabe Hideo Koji ima

Nemojte sad ko ona lisica..kisjelo je grozdje.

Poslednja izmena:
Sto se tice nove igre, bio bih mnogo srecniji da je "glavna" igra posvecena Big Boss-u, periodu kada su Snake-ovi klonirani, i da se vide u HD-u sva ona ludila koja su se izdesavala tamo nekih '70-'80-ih, kada je BB skrenuo s pravog puta i obrazovao megalomanijacko anarhicni Outer Heaven, i da tu Kojima jednostavno zavrsi. Taj period mi po analogiji lici na Episode 3 iz Star Wars-a, i cini mi se da moze mnogo kvalitetno da upotpuni sagu. Sve ostalo je suvisno (u tome se skroz slazem sa Krakenom), gradjenje profita na staroj slavi itd. isl. Mislim, sve glavne licnosti su mrtve ili na putu da uskoro budu mrtve, patriote vise ne postoje, Snake se raspada u nekoj kolibi sa Otakonom, ono, ne postoji nijedan loose end. Mozda gresim, pa ce Kojima najprijatnije da nas iznenadi, mada sam veoma skeptican oko Rising-a.

Mislim da im je mnogo lakse napraviti neki modern based game u HD-u, nego da se muce da rekreiraju '70-'80-e i neke sume/dzungle i mocvare. Za 7 i po sati pocinje Sony presconf, cant wait.

Steta sto te Sony nije zvao na njegovom press-u da im svima objasnis ovu tvoju toriju i utjehu, a ujedno i nadmoc CELL procesora...mozda ti neko i povjeruje ali fakat je da MGS NEXT ide na XBOX360 ( ponavljam volio bi da dodje i na PS3- red je da vidite njegov novi projekat )...a Kojimino svako novo djelo je remekdjelo.
Kapiram ja da bi veca utjeha bila da je odradio derivat MGS4 za XBOX360...ovako MGS NEXT dolazi ...i treba tako, ne zovu ga dzabe Hideo Koji ima

Nemojte sad ko ona lisica..kisjelo je grozdje.

Samo dva pitanja:

- jesi li probao da procitas link?
- da li si svestan koliko je glupa tvoja izjava da "xbox360 nema dovoljnu hardversku snagu da izgura MGS" kad je isti taj mgs izlazio i za psp i iphone? To valjda samo ti mozes da izmislis...

***a, xbox je i dobar samo za dobijanje nastavaka igara koje ljudi igraju u zadnjih 10 godina na ps1, pa na ps2 i sad na ps3. Ako je tebi to moderno i merak super, meni jos bolje jer nema smisla da vise na njih dajem po 50e za originale. Red je valjda da nesto smisleno skinem sa neta za konzolu pre nego sto mi se opet rroduje :D

Nisam dzaba jos pre ove najave napisao "Vecina vlasnika ps3 sigurno ne bi ni priblizno bila odusevljena najavom mgs5 kao sto bi vlasnici 360-ke najavom bilo cega sa mgs u prefiksu za tu konzolu."

Poslednja izmena:
Gnevni zato sto igra izlazi za drugo parce plastike? :d

Preozbiljno shvatas internet, nije Benchmark zajednica noliferskih trolovao kao neki forumi iz podrucja SAD-a.
[20:51] <Yoth> !
[20:51] <@Nick4life> MGS
[20:51] <@DieHardz> NEEEEEEEEEEEEEEE
[20:51] <+Haseo> HAHAHAHAHAHAHA
[20:51] <@DieHardz> MGS
[20:51] <+No_LiMiT> NOOOOOOOOOO
[20:51] <@DieHardz> NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
[20:51] <m_yoda> MGS
[20:51] <voja> neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
[20:51] <+Haseo> Znao sam
[20:51] <@Nick4life> NE!!!!!!!
[20:51] <+No_LiMiT> bude li kojima jebat cu mu mater
[20:51] <Yoth> lol
[20:51] <m_yoda> AHAHAHHAHA
[20:51] <+M_or_Bid> ****NO
[20:51] <Sol> AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
[20:51] <@SQI> oh, fuck...
[20:51] <@DieHardz> NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
[20:51] <+M_or_Bid> HAHAHAH
[20:51] <grunt> WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
[20:51] <@Nick4life> NEEEEEEEEEEEEEEEEEE@!!!@*&%#^
[20:51] <@DieHardz> NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
[20:51] <+MGarret> PDERCINA
[20:51] <+Black_Waltz> Papa na FB,FB na XBOX,XBOX više nće ići na struju,već na krv novorođenčadi
[20:51] <m_yoda> asijunsuhdnuiod
[20:51] <m_yoda> df
[20:51] <m_yoda> fg
[20:51] <m_yoda> df
[20:51] <m_yoda> f
[20:51] <shin-boyan> NOOOOOOOOOOOOO
[20:51] <voja> neeee
[20:51] <grunt> M$ RULEZ
[20:51] <voja> neeee
[20:51] <Sol> aaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
[20:51] <+MGarret> KOJIMA
[20:51] <@DieHardz> JEBACU MU MAJKU!
[20:51] <shin-boyan> NO
[20:51] <metalmen> HIDEO>?????????????
[20:51] <+M_or_Bid> HAHAHAHA
[20:51] <+No_LiMiT> NEEEEEEEEEEE
[20:51] <Ragnarok> NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
[20:51] <+No_LiMiT> nooooooo
[20:51] <+No_LiMiT> nonnoononononono
[20:51] <Sol> METAL GIL
[20:51] <+DSLite> YEAAAAA
[20:51] <+No_LiMiT> NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
[20:51] <Yoth> Its Hideous Kojima
[20:51] <Ragnarok> MAMU VAM ****M U PICKU
[20:51] <WickedlNl> MGS!!!
[20:51] <+ndj> NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
[20:51] <grunt> to M$
[20:51] <WickedlNl> no no no
[20:51] <voja> sda cu ad razbijem monitor
[20:51] <@Nick4life> HAHAH NIJE IME IZGOVORIO KAKO TREBA
[20:51] <grunt> HAHAHA
[20:51] <m_yoda> isecite se botoviiiiiiiiiii
[20:51] <Sol> FAK JEA FAK JEA
[20:51] <Ragnarok> FUCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
[20:51] <WickedlNl> AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
[20:51] <Sol> FAK JEA
[20:51] <+M_or_Bid> PICKO ZUTA
[20:51] <+No_LiMiT> NEEEEEEEEEEEEE IZDAJA
[20:51] <+MGarret> FUCDK
[20:51] <+boy_332> ahahahaha
[20:51] <+Haseo> HAHAHAHAHAHAH
[20:51] <@DieHardz> NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
[20:51] <grunt> stop SPAM
[20:51] <@Nick4life> MGS4 FOR XBOX CONFIRMED
[20:51] <Ragnarok> **** MATER SVOJU U PICKU
[20:51] <grunt> stop SPAM
[20:51] <+Haseo> Au brate
[20:51] <Sol> AAAAAAAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
[20:51] <+Black_Waltz> KIIIIIIIIIILLL!!!
[20:51] <+Black_Waltz> KIIIIIIIIIILLL!!!KIIIIIIIIIILLL!!!
[20:51] <+Haseo> znao sam
[20:51] <+Haseo> AHHAHAAHHAAH
[20:51] <Yoth> PREASURE
[20:51] <@Nick4life> HE SOLD OUT!
[20:51] <m_yoda> DAAAAAAAAAAAA
[20:51] <Wiisant> PRODAO SE *****
[20:51] <grunt> STOP SPAMMING
[20:51] <@DieHardz> BETRAYALTON!!!!!!
[20:51] <+M_or_Bid> a sad zna i engleski
[20:51] <@DieHardz> V
[20:51] <Ragnarok> KOJIMA PEDERU
[20:51] <grunt> jer ste deca
[20:51] <+Black_Waltz> KIIIIIIIIIILLL!!!KIIIIIIIIIILLL!!!
[20:51] <metalmen> NEEEEEEEEEEEEEEEE
[20:51] <m_yoda> JEEEEEEEEE
[20:51] <+Haseo> Znaci nova igra je za XBOx
[20:51] <Yoth> I AM BLINGING METAR GEL SORID
[20:52] <metalmen> NE
[20:52] <@DieHardz> BETRAYALTON!!!!!!
[20:52] <grunt> LJUDIIIII
[20:52] <+Black_Waltz> KIIIIIIIIIILLL!!!
[20:52] <Sol> OOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHO
[20:52] <+Haseo> jebao ih je u lobanu
[20:52] <@Nick4life> HE SOLD OUT!
[20:52] <@DieHardz> V
[20:52] <metalmen> EN
[20:52] <@DieHardz> V
[20:52] <metalmen> ENNE
[20:52] <grunt> ****te
[20:52] <+No_LiMiT> PRODAO SE *****
[20:52] <@Nick4life> HE SOLD OUT!
[20:52] <metalmen> EJNENENNENNENE
[20:52] <+carnex> ajde od****te moroni
[20:52] <Ragnarok> KOJIMA PEDERU MAJKU TI ****M KINESKU
[20:52] <WickedlNl> KILLL the JAP
[20:52] <grunt> niste normalni
[20:52] <@DieHardz> MGS RISING
[20:52] <shin-boyan> prodao sa za crnu kitu ... fag
[20:52] <@DieHardz> MGS RISING
[20:52] <WickedlNl> NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
[20:52] <+mixxlegend> Picko jedna izdao si SONY
[20:52] <+Haseo> next release MGS RISING for XBOX
[20:52] <WickedlNl> NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
[20:52] <Ragnarok> ***** TI MATERINA
[20:52] <+Haseo> Opa
[20:52] <gruja33> mozda nije uopste mgs?
[20:52] <+boy_332> :D
[20:52] <WickedlNl> NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
[20:52] <+DSLite> F yeah
[20:52] <grunt> prestanite sa ****nim spamom
[20:52] <+Black_Waltz> ENGLISH MORHEFUCKER!DO YOU SPEAK IT?!
[20:52] <+No_LiMiT> NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
[20:52] <@SQI> Ĺ tagod
[20:52] <Sol> NIJE ÄŚETVORKA, ALI IPAK
[20:52] <+Black_Waltz> ENGLISH MORHEFUCKER!DO YOU SPEAK IT?!ENGLISH MORHEFUCKER!DO YOU SPEAK IT?!ENGLISH MORHEFUCKER!DO YOU SPEAK IT?!ENGLISH MORHEFUCKER!DO YOU SPEAK IT?!
[20:52] <@Nick4life> MGS RISING ONLY FOR XBOX360!
[20:52] <metalmen> NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
[20:52] <+ndj> For carjes of treson you are setenc to death
[20:52] <WickedlNl> NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
[20:52] <grunt> BOZE
[20:52] <@SQI> neki spinoff
[20:52] <+No_LiMiT> jebat cu mu majku kad ga uvatim
[20:52] <Yoth> METAR GEAL LISING
[20:52] <+M_or_Bid> do *****
[20:52] <Sol> PRRRRRC
[20:52] <+No_LiMiT> !: D
[20:52] <grunt> KAKVA STE DECA
[20:52] <m_yoda> WTF :/
[20:52] <Sol> KAKO SAM REKO
[20:52] <+No_LiMiT> vidi mu facu
[20:52] <Yoth> SORID SNAKE
[20:52] <Sol> DO YOU RIKE IT
[20:52] <+crossover> srsly
[20:52] <@DieHardz> evo ga
[20:52] <+carnex> ajde ljudi smirite se
[20:52] <+M_or_Bid> evo ga
[20:52] <@Nick4life> stfu all now
[20:52] <Ragnarok> ***** TI MATERINA JAPANSKU
[20:52] <WickedlNl> KURVOOOOOOOOO
[20:52] <Ragnarok> V
[20:52] <metalmen> yeeeeeeeeee
[20:52] <+Black_Waltz> ODRAĆU TI KESU RĐAVIM BRIJAČEM!
[20:52] <Yoth> DOBIJAJU RADIEN FAGGET IFGRU
[20:52] <+kraken_> meni uper, he, he igra za dz :D
[20:52] <+carnex> ovo je bilo ocigledno
[20:52] <Ragnarok> cek sta
[20:52] <m_yoda> raiden!
[20:52] <+carnex> Raiden
[20:52] <@Nick4life> R
[20:52] <+mixxlegend> Metagijasojid za XBOX360
[20:53] <Ragnarok> wtf je ovo ******
[20:53] <Ragnarok> **** MATER SVOJU
[20:53] <+Haseo> RAIDEN Rising
[20:53] <+Haseo> jebanje keve
[20:53] <+Haseo> taman cu moci da ga igram
[20:53] <@DieHardz> teaser
[20:53] <+Haseo> na kutiji
[20:53] <+DSLite> woohoo
[20:53] <+M_or_Bid> raiden lol
[20:53] <@DieHardz> samo za x360
[20:53] <Jolie> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[20:53] <@SQI> vau, svaka ÄŤast
[20:53] <+Haseo> EKSKLUZIVA
[20:53] <@DieHardz> FAIL
[20:53] <+M_or_Bid> sad mi nije zao
[20:53] <+No_LiMiT> FAILLLLLLLLLLLL
[20:53] <Sol> AHAHAH JOJOJOJOJOJOJOJOJOO
[20:53] <+Haseo> Jebao im je kevu
[20:53] <@Nick4life> RAIDEN?
[20:53] <@SQI> yay them
[20:53] <@SQI> ...
[20:53] <+Black_Waltz> MY DICK IS RYSING!
[20:53] <@Nick4life> ne kapiram kako ono moze da bude raiden?
[20:53] <Jolie> FUCKING MS
[20:53] <+carnex> hmmm
[20:53] <Ragnarok> SNEAK IN ***** TI MATERINA PRODANA
[20:53] <+mixxlegend> Picko Zuta Izdao si SONY
[20:53] <+carnex> ekskluziva ili ne?
[20:53] <+No_LiMiT> da
[20:53] <+No_LiMiT> da
[20:53] <@Nick4life> mozda bude i za PS3?
[20:53] <@DieHardz> EXCUSIVA
[20:53] <+No_LiMiT> ne
[20:53] <Yoth> KINEZI MRS U JAPAN
[20:53] <@SQI> ZnaÄŤi, nisu u stanju da kupe ni MGS 4
[20:53] <+M_or_Bid> ostace zuta fleka od ovog
[20:53] <+carnex> nisu rekli
[20:53] <@Nick4life> pazi bar nisu dobili MGS4
[20:53] <+Black_Waltz> ****M TI MATER BUĐAVU!
[20:53] <Ragnarok> JAPANCE U KONC LOGORE
[20:53] <metalmen> EXtra gey raidne mi se ne djuska
[20:53] <grunt> boze kakva ste deca
[20:53] <+kraken_> WTF???
[20:53] <grunt> prodani lolz
[20:53] <+Haseo> Koje jebanje keve
[20:53] <+No_LiMiT> cuti grunt
[20:53] <Ragnarok> GAF JE UMRO
[20:53] <@DieHardz> LOL kako smo se napalili
[20:53] <Yoth> KINEZI MRS U JAPAN
[20:54] <+No_LiMiT> :p
[20:54] <+ndj> Izdajice Kojima-san
[20:54] <grunt> pa sta vi ocekujete
[20:54] <+Haseo> opet je M$ zadao finalni udarac soniju
[20:54] <+Black_Waltz> JAPACI MARĹ U KINU!
[20:54] <m_yoda> jos odavno ; D
[20:54] <+M_or_Bid> to je to
[20:54] <+Black_Waltz> KOJI FEJL!
[20:54] <voja> nadam se da je ovo samo spinof a za sony ide mgs5
[20:54] <+M_or_Bid> ic ova
[20:54] <+No_LiMiT> kad odem u japan trazit cu da ga kunem se :D:D:D
[20:54] <+Black_Waltz> ****TE KOJI FEJL!
[20:54] <m_yoda> ajde jos nesto : S
[20:54] <Wiisant> $$$$$$$$
[20:54] <@DieHardz> GAF ce implodirati
[20:54] <+M_or_Bid> sad ce gran turismo 5
[20:54] <grunt> odo ja sa chata nema poente ovde diskutovati
[20:54] <Yoth> Xbox 360 je pobedio
[20:54] <Ragnarok> ***** TI MATERINA IZDAJNICKA
[20:54] *** grunt has quit IRC: Quit: http://www.mibbit.com ajax IRC Client
[20:54] <+No_LiMiT> ako sony nesto insanely good ne najavi lomim ps3 :p
[20:54] <WickedlNl> KOJI PENIS OD COVEKA
[20:54] <m_yoda> ili car?
[20:54] <+No_LiMiT> bio mi je idol :(
[20:54] <WickedlNl> PENIS
[20:54] <+No_LiMiT> sad ga mrzim
[20:54] <Yoth> Ja se uzdam u moj psps
[20:54] <+mixxlegend> Ja bi sve te Kineze Poslao u Japan odakle su i dosli
[20:54] <Ragnarok> OH WELL
[20:54] <+Haseo> Opa
[20:54] <Ragnarok> mgs4 ostao ekskluziva
[20:54] <@Nick4life> <Ragnarok> ***** TI MATERINA IZDAJNICKA <- xD
[20:54] <+Haseo> WII kontroler
[20:54] <Wiisant> sacekajte ljudi imam osecaj da ce nintendo da ih za**** sve

***a, xbox je i dobar samo za dobijanje nastavaka igara koje ljudi igraju u zadnjih 10 godina na ps1, pa na ps2 i sad na ps3.

I ti sada ides u drugu krajnost.
Mass Effect, Crackdown, Gears of War, Bioshock - sve su ovo nove fransize koje su zivot pocele na xboxu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno