Šta je novo?

Kojimin nov projekat ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio bi happy da se barem PSP igra pojavi sto pre moguce [do kraja godine]. Onda bi nekako i docekao izlazak novog nextgen MGS-a [kontam tamo negde krajem 2010/pocetakom 2011...]

MGS serijal je Kojimino zivotno delo i tako ce ostati...jos dugo vremena, nadam se! :D
Ne moze on bez MGS-a, a ni mi!:banana:

A kako bi bilo mocno kada bi vodili Akibu .:)

Poslednja izmena:
Ja mislim da ce za PS 3 biti Big Boss, da se pojasne jos neke stvari iz prosloti. To bi bilo vrhunski.
Zamislite samo MGS 3 sa tehnologijom od PS3-ke ! Samo to bi bilo impresivno, a kamoli skroz nova igra u tom vremenu.
Bas me zanima naziv igre.
Sad ne mogu da se setim najbolje price iz proslosti jer nisam igrao MGS 3, samo sam ga pregledao na YOutub-u, mad cu uzeti NTSC verziju da predjem obavezno.

A kako bi bilo mocno kada bi vodili Akibu .:)

Hahaha... NE.

Radije bi igrao 1080p upscaleovanu verziju Metal Gear Ghost Babela [bez ikakvih filtera] nego bilo sta sa Akibom. :D

Jedina stvar kod njega koja je dobra jeste ingame character modeling. Mada to vazi za skoro sve leekove u MGS4 [a pogotovo on kad kamera u krupnom planu pokazuje kako prica. Pomeranje one njegove maske... preterano].

Poslednja izmena:
Ukoliko bude bilo dve igre, mislim da ce ova sa Raidenom izaci na PS3 dok igra sa Naked Snake-om na PSP-u...s obzirom da je vec jedna izasla na PSP-u sa Big Boss-om kao glavnim likom!

Nadam se da cemo nesto videti na ovogodisnjem E3, mada sumnjam...Iako bude nesto to ce cisto biti da nam zagolica mastu!

Taman sad fino na E3 da Sony predstavi novi PSP, Kojima najavi igru za PSP i eto uspesno obavljenog posla...To ce boost-ovati prodaju PSP-a!
Mislim da bih i ja onda morao da nabavim jedan! :D

Poslednja izmena:
maybe_raiden.jpg

i plus, otvoren je josh jedan Kojima Production teaser site
http://www.konami.jp/kojima_pro/mask/

2a6l9uu.jpg

2zqx2lw.jpg

Kako countdown tece, oluja se sve pogorsava!:D

Plus na teaseru gde je oluja dole gde je logo Kojima Productions, u logo-u se stalno pojavljuje i ova maska! :trust:

Citao sam na youtube-u da ovo nije Big Boss vec da je to novi klon...Svi komentarisu kako je Hideo dao intervju gde potvrdjuje da to nije Naked Snake!

Sve vise sumnjam da ce obe igre izaci na PS3...na teaser-u se sada pored "5" pojavljuje i "6"!
Takodje mislim da ukoliko je ono zaista Big Boss da ce to biti remake starih delova koji su izasli na MSX2 i NES-u!

Poslednja izmena:
Vidi ovog, ima xbox, a samo ga Metal Gear interesuje...

Odigrao čovek onih 270. Mužda se i "pounijati"

Takav scenario i nije nemoguc...Ne znam koliko je Kojima vezan za Sony da izdaje MGS kao ekskluzivu, neki ugorovor ili sl., ali je moguce da je M$ iskesirao gomilu novca da MGS izda za 360. Mozda ne bas sledeci deo, MGS5, vec MGS6...mozda 360 dobije sasvim novi MGS...ko ce ga znati, ipak se tu vrti puno novca!

Iskreno se nadam da ce Kojima ostati veran Sony-u...Ali kada je Figo mogao iz Barce u Real, moze i MGS sa PS3 na 360!:D:d

Takav scenario i nije nemoguc...Ne znam koliko je Kojima vezan za Sony da izdaje MGS kao ekskluzivu, neki ugorovor ili sl., ali je moguce da je M$ iskesirao gomilu novca da MGS izda za 360. Mozda ne bas sledeci deo, MGS5, vec MGS6...mozda 360 dobije sasvim novi MGS...ko ce ga znati, ipak se tu vrti puno novca!

Iskreno se nadam da ce Kojima ostati veran Sony-u...Ali kada je Figo mogao iz Barce u Real, moze i MGS sa PS3 na 360!:D:d

:D

Mada bih ja bio zadovoljan i rimejkom MGS3 na xbox360, naravno u HD-u.;)

Nisam nesto odusevljen...Cudi me da je tako nesto uopste procurelo, svi iscekuju E3 a Sony vec pokazuje jedne od svojih glavnih aduta!:trust:

S obzirom da je najavljen MGS i za novi PSP go!, onda ona kombinacija za xbox 360 pada u vodu...hvala bogu!:d
Tako da, MGS sa Big Boss-om na PSP-u a MGS sa Raiden-om na PS3!:D

P.S. mada po meni, Snake je nezamenljiv! :(

Poslednja izmena:
Ja sam cak i mislio da ce sledeci mgs da ide multiplatform- kao i mnog edruge fransize koje ulaze u zilioniti deo i mgs je pomalo dosadio vlasnicima ps-a i izlazak i za 360 bi sigurno obnovio interesovanje za serijal na konzoli za koju je samo jednom izasao u half-ass portu. Vecina vlasnika ps3 sigurno ne bi ni priblizno bila odusevljena najavom mgs5 kao sto bi vlasnici 360-ke njavom bilo cega sa mgs u prefiksu za tu konzolu. mada izgeda da glavno pitanje ostaje koliko kojima zeli da se bakce sa 360-kom.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno