Šta je novo?

Kojimin nov projekat ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
5.18 to je sad jos malo mozda neki DLC???

Stvar je ocigledna...samo slepac ne bi video

10mtruf.jpg

:d
Ovo je Metal Gear Kart :d Kojima i (ne)ume da napravi igricu ukoliko nema gear u nazivu :p

Can it be , Metal Gear :

http://konami.jp/kojima_pro/next/

UPDATE: I just viewed the source code for the page and this is what I found:

KOJIMA PRODUCTION "NEXT"
meta name="copyright" content="©2009 Konami Digital Entertainment"
meta name="keywords" content="Hideo Kojima, MGS,METAL GEAR, NEXT, game, konami, kojima game, KJP, Kojima Production "
link href="css/****css" rel="****heet" type="text/css"

^ :( a bash sam se ponadao da ce Kojima nesto novo da napravi a ne opet nesto vezano za metal gear. [dont get me wrong, im a big MGS fan].

Mozda je Konami umesao prste i zahtevao nastavak. Ipak je mgs4 bio odgovoran za TRECINU celokupne konamijeve zarade u 2008.

Sada je skoro 100% sigurno da nije MGS 5. Posle svih "subliminal verses" u njegovim teaser-ima, Kojima nikada nija davao tako ocigledan znak. Sad se ceka OPET 3 dana...

@kimi

KZ2 jeste najavljen jos pre 100 godina ali to nije bilo zato sto su hteli da je pokazhu ranije a znali da se nece pojaviti barem jos 3 godine vec da bi izreklamirali dolazeci PS3. Isto i za Gran Turismo 5. Sredina 2009 a njega josh nema, to je sve bila jedna velika reklama da ljudi vide shta mogu da ocekuju nadajuci se da ce 90% tih igara izaci u prvoj godini zhivota PS-a 3 sto je naravno daleko od istine. Po svemu sto su dosad Kojima i njegov tim uradili, oni nikada nisu najavili neku igru koja nece izaci u narednih god dana. Za sada, svi MGS imaju barem 3 godine razmaka izmedju jedan drugog.

Poslednja izmena:
Zašto imam utisak da će posle ovog countdown-a krenuti još jedan :d

Cemu uopste ovoliki hype?
Cak i da jeste u pitanju nova Metal Gear igra, tesko da ce se pojaviti u sledece 2 godine.
Ako je u pitanju port MGS4(u sta ne verujem), ta informacija ce samo znaciti M$ fanovima, ko god je zaista hteo da odigra igru, odigrao je kada je izasla na pozajmljenom/iznajmljenom PS3.

Po toj logici- cemu hajp oko bilo koje igre koja se ceka? Jednostavno, rec je o kojimi i ljudi su sretni sto izgleda da priprema nov naslov sto znaci poslasticu za sve ljubitelje njegovih naslova. Nadam se samo da nije opet neka baljezgarija za iphone :D

Ovo je hajp pre hajpa, igra cak nije ni najavljena :).
MGS za Iphone i nije bio toliko los ...

U svakom slucaju definitivno necemo dobiti nastavak za ZOE :-/

Kojima meterolog predvidja jos 5 dana kise pracene grmljavinom, pa ce jos 5 dana pride meteroloskog hype....i bice objava tacno za pocetak E3 sajma.

Eeee Pojima Kederu.

Koga uopste boli tuki sta Kojima sprema.... smaraju danima....svaki dan daju po kasikicu necega sto nemamo pojma sta je...odrzavajuci neku napetnost sta li vec.... :)
Opet sa druge strane sta god sprema sigurno ce biti kvalitetno ali prosto me uzasava ovakvo kobejagi nestrpkjenje...kao kada je najavljen Diablo III. Kojima rsaj ga :)

Poslednja izmena:
Sta je sa teaser-om...meni vise ne pokazuje countdown!:trust:

Jel se to meni čini ili je Otacon u gornjem levom uglu adres bara pretraživača? ;)

a vrti se isto i broj 3 u traileru ovom

Uffff bre! Prejako, Kojima je opet odradio mindfuck na nas. :D

1243386240838.jpg

A pogotovo je prejak scan iz novog famitsu-a, sad barem znamo ko ce biti na ekranu kad istekne ovaj trenutni timer :D
mgs2.jpg

Raiden + Big Boss. Prilicno ******a kombinacija. Moja predpostavka je da ce igra pratiti Raidena u pre MGS4 fazi kad su ga patriote zarobila i napravile cyborga od njega. I bacice ga u VR misije u kome ce igrati prehodne misije Big Boss-a. Nesto kao Assassins Creed na primer.

Dakle Big Boss nije Solid Snake? Iako izgleda skoro isto (samo malo mladji nego Snake iz MGS4), sa sve povezom preko ociju? :) I onda kazu igraj MGS4, nema veze sto nisi prethodne delove :)

Poslednja izmena:
Dakle Big Boss nije Solid Snake? Iako izgleda skoro isto (samo malo mladji nego Snake iz MGS4), sa sve povezom preko ociju? :) I onda kazu igraj MGS4, nema veze sto nisi predhone delove :)

Big boss je snejku "babo":smoke:

Na KOJIM drogama je bio Kojima kad je smisljao ovaj MGS, ne smem da zamislim :D

^ stizu rumori da ce najverovatnije biti najavljene 2 nove MGS igre na E3 sajmu.

PSP igra koja nastavlja radnju iz MGS3 sa Big Boss-om.
I PS3 igra koja ce pratiti Rayden-a. [a posto je josh uvek cyborg, to znaci da ce se desavati izmedju MGS2 i MGS4].

Poslednja izmena:
do jaja !
mad bi vise voleo da igram sa Big Boss-om. Makar i vaskrslim, kloniranim i da se na kraju bijes sa Snake-om.
sad ce da nas lozi 3 god svakih 20 dana, strasno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno