Ne razumem nesto ovde, zasto nisi pozvao inspekciju? Ako ti neko nudi mogucnost, ako nemas procesor vise 4400X2, da doplatis odmah da ne bi cekao za recimo 5200X2 kao sto su meni ponudili za 1200dinara, sta fali ako ponude? Novi procesor, nova garancija? Zar to nije usluga?Famozni TehnoMs je po meni najgore mesto za kupovinu jer necete imati garanciju i ako imate taj papir u rukama i doticni gazda trazice vam doplatu za bilo sta ako menjate bez obzira na garanciju pod izgovorom da necete cekati 40 dana.
Cemu onda garancija ???
Ovo su vec ozbiljne optuzbe. Nisu osnovane jer nikad te stvari niti rade, niti imaju razloga za tako nesto. Sto nisi zvao inspekciju nego umesto da pises pod sopstvenim pravim loginom, si danas otvorio novi samo da bi ovo napisao? Zlonamerno i ruzno, po tome se vidi da je neosnovano.Prodaju vam jedno u konfiguraciji a kad donesete kuci to je sasvim nesto drugo.
Graficka karta je bila puna prasine i ako su tvrdili da je nova.
Dok nisi postao kloker i nisi spalio procesor koji si kupio tamo, tako sam cuo. Zlobno sa tvoje strane da se svetis na taj nacin. Posle kad komp *****ava, drugi je kriv??Nije mi to bio prvi komp koji sam kupio u zivotu ranije sam uzimao u Pakomu i Grappolu i nisam imao nikakvih problema ni sa kompom ni sa garancijama.
Sto se tice Win Win-a. Svidja mi se sto imaju milion izlozenih komponenata na velikom prostoru, pa mozes da se setkas i gledas. Doduse, malo smara neki od radnika koji ti se nakaci na vrat i gleda sta radis (kao u starim prodavnicama, da ne ukrades, valjda). Pri tom, taj isti radnik nema blage veze s mozgom oko racunara i ne znam na koju foru je zaposlen.
Pre neki dan sam se prosetao da vidim cene procesora. Zivim na 50m od Win Wina-a. Prijelo mi se ono sto se ne jede dok mi je lik na nekoj ceduljici, na jedvite jade, posle pola sata, zapisao sta imaju. A za jednu plocu koju sam trazio, je bez preterivanja 10min buljio u ekran, da bi izjavio "Ima u Novi Sad")))))))))))))))))))))
omiljeni sajt, a ovo ti je prvi post? hm, bas cudno...E pa narode, svaka vam čast. Ogadili ste mi omiljeni sajt...
Niste vi krivi, sam thread je zlonameran i maliciozan, da je ideja kako pomoći drugima da kupe komponente, thread bi nosio naslov GDE KUPOVATI U NIŠU!:trust:
Ovako, čitamo gadosti i prepucavanja, neki postovi su lična vendeta i krstaški rat, nečiji su samo nekultura i višak slobodnog vremena.
Ako stvarno želite da nekom pomognete, napišite gde ste kupili jeftinije, gde ste ostvarili garanciju bez problema i sl. Za****te BGD, ne može svako da si priušti da ode tamo da pazari...
Komentari o prodavcima i prodavačicama? Ma dajte, ko babe uz kaficu ste...
I ovaj moj post je nekoristan, u kontekstu gore navedenog, izvinjavam se svima... :type:
omiljeni sajt, a ovo ti je prvi post? hm, bas cudno...
Ne razumem nesto ovde, zasto nisi pozvao inspekciju? Ako ti neko nudi mogucnost, ako nemas procesor vise 4400X2, da doplatis odmah da ne bi cekao za recimo 5200X2 kao sto su meni ponudili za 1200dinara, sta fali ako ponude? Novi procesor, nova garancija? Zar to nije usluga?
Ako neko ovde koristi više naloga, to si ti.A zasto to nisi napisao pod Virija nego koristis drugi nalog vlajkoni ?
Super, drago mi je, ja naravno nisam Dejan, JA sam Vladan, i to mi je pravo ime. ako želiš daću ti i telefon i adresu na privatnu poruku, pa pozovi pa proveri... Proveri i to da jesam njihova zadovoljna musterija, pokazacu ti i garancije i komponente.Ja nisam Vladan . Zovem se Dejan a Vladan je onda samo jos jedna od ostecenih musterija.
U jeeeee na šta me napravi... Hahaha"Osnovano" ili "Neosnovano" su termini koje cesto upotrebljavas, iz kojih se vidi da vec uveliko imas posla sa advokatima i sudijama.
Ccccc... Zanimljiv si ti neki lik. Teorije zavere i slično, što se ne baviš malo pisanjem špijunskih ili detektivskih romana i slično, vidim imaš bujnu maštu i zaplet ti ide od ruke... :type:A zle namere imate vi kad nekom treba uzeti novac iz dzepa, pa pricate jedno a radite drugo.
Koliko ja znam procesor menja uvoznik, a ne firma, a slabiji procesor da su nudili to nikako ne pije vodu i to se nije desilo. I šta je bilo? Zamenili procesor na kraju? Jel si čekao mnogo dugo? 2 meseca možda? To pa tek nije istina, niko ti ne bi drzao procesor toliko dugo. Koliko ja znam daju slabiji procesor DA SE SLUZIS dok odgovarajuci ne stigne sa reklamacije, a ako tebi nisu dali procesor na sluzenje MORA DA SU IMALI DEBELI RAZLOG ZA TO! A to znate samo ti i oni... :wave:Zvati inspekciju je gubljenje vremena i zivaca.
Niti sam overclocker, niti me to interesuje u zivotu, komp mi sluzi za sasvim druge stvari.
Ako procesor nemate na lageru duzni ste da mi ga zamenite slicnim ili boljim o vasem trosku jer je pod garancijom a nikako da mi nudite slabiji i jos da trazite doplatu. A to nije usluga nego iznudjivanje ako ja ne zelim da doplatim!
Ako procesor nemate na lageru duzni ste da mi ga zamenite slicnim ili boljim o vasem trosku jer je pod garancijom a nikako da mi nudite slabiji i jos da trazite doplatu. A to nije usluga nego iznudjivanje ako ja ne zelim da doplatim!
Ugao prodavca:
Ako bi u ovom slucaju TehnoMS dao musteriji nov DVD rezac u zamenu za stari "jer on ima garanciju" prodavac je u cistom gubitku. Sta ako zvanicni servis popravi uredjaj? U tom slucaju prodavac dobija polovan DVD rezac za cenu novog koji je ovom dao u zamenu. Cak i ako mu servis zameni DVD rezac za drugi, nov, taj drugi DVD rezac ima garanciju od samo 3 meseca, pa je prakticno u startu polovan.
Sve u svemu ne vidim sta je lose u tome da se za tu uslugu (a jeste usluga jer kupac ne ceka) trazi doplata?
Ovo me podseti na temu 4um racunarima. Nisam znao da je i ovaj TehnoMS tako popularan u Nisu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari