Šta je novo?

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

^
Upucaj sva (unistiva) svetla da napravis sebi prostor za stekanje.Gledaj da ugrabis trenutak kad ti je okrenut ledjima da se popnes na galeriju iznad (moze preko kutija) i da ga kljucas odatle, sve na foru kad je okrenut ledjima, ti ga napunis pa se opet ustekas...

Na hard igra je ubitacno teska, sto me malko iznenadilo i kostalo zivaca btw...

Poslednja izmena:
Te robote ces tesko ubiti assault rifle-om ili shotgun-om, ili ne treba tim putem da se ide, ili ako imas bombe ili minigun iskoristi ih...

ljudi jel moze pomoc? poceo sam da igram dark athena, ali prvo butchers bay, posto ga pre nisam igrao, stigao do 23. chekpointa, igra me izbacila, saveovi se korumpirali i sada nikako ne mogu da nastavim igru :( probavao sam sve i svasta ali leka nema :(

jel moze neko ko je igrao buchers bay deo i stigao do jedno 20. chekpointa da mi ostavi svoj save?
saveovi se nalaze ovde:
C:\Users\*UserName*\AppData\Roaming\Atari\The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena\SaveGames\ trebao bi mi ceo profil folder, jel inace nece da radi... :(

hvala i pozdrav!

Poslednja izmena:
ljudi jel moze pomoc? poceo sam da igram butchers bay, posto ga pre nisam igrao, stigao do 23. chekpointa, igra me izbacila, saveovi se korumpirali i sada nikako ne mogu da nastavim igru :( probavao sam sve i svasta ali leka nema :(

jel moze neko ko je igrao buchers bay deo i stigao do jedno 20. chekpointa da mi ostavi svoj save?
saveovi se nalaze ovde:
C:\Users\*UserName*\AppData\Roaming\Atari\The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena\SaveGames\ trebao bi mi ceo profil folder, jel inace nece da radi... :(

hvala i pozdrav!

evo do 23ceg

Prilozi

• save.rar
    933.1 KB · Pregleda: 26

hvala, samo sad sam probao, to sam do duse probao i sa nekim drugim saveom, i nece da radi kad ga tako samo ubacim... on verovatno nesto slaze u onom Checkpoint fajlu pa se opet zapuca... jel mozes da mi das taj ceo folder iz kojeg si izvukao fajlove? :(

Poslednja izmena:
Riddick Butcher Bay (izbavljenje iz doticnog:)) sam igrao te davne 2004, i igra me odusevila. Gledajuci ove ss-ve nesto mi se ne igra ponovo, a ova Dark Athena mu samo dodje neki add-on.

ja do sad nisam igrao BB, zavrsio ga i presao 70% Dark Athene, i nije mi jasan stav vecine kad je meni Dark Athena bolja...

+1

ni ja nisam pre igrao butchers bay, i sad sam ga presao, poceo dark athena, kontam da sam presao dobar deo, i isto mi se ovaj novi deo vise svidja... moguce da je riddick 2004. bio mnogo inovativniji nego danas pa da vam je svima ostao u dobrom secanju :) ali eto iz moje perspektive, s obzirom da je grafika ista, poredim samo pricu i na neki nacin zanimljivost i igrivost i ovaj nastavak je bolji :)

escape from bb je meni ostala kao jedna od naaaaajboljih igara koje sam ikada igrao i jedna od najinovativnijih, kao i igra koja ima pricu podjednako dobru kao da je pisana za film. a da ne pominjem sto je zvuk za to vreme bio bolestina. neverovatna implementacija tada novih tehnologija. grafika je bila extra optimizovana. animacija bolesna. voice acting perfektan. ma igra za cistu desetku. plasim se da igram assault da ne pokvarim gust koju sam imao kada sam igrao original :)

ljudi opet mi treba pomoc, sad mi se igra ubila u dark athena... nesto sumnjam na ovaj windows 7 :(

znaci ako neko ko je presao igricu ili bar dosao do 55. chekpointa (znaci da u onom folderu ima fajl AODA_17) moze ovo da uploduje bio bih mu vrlo zahvalan!

znaci C:\Users\*UserName*\AppData\Roaming\Atari\The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena\SaveGames\ trebao bi mi ceo profil folder koji ovde stoji, jer inace nece da radi...

hvala i pozdrav!

Kako ubiti velikog sto baca vatru?:d

Presao na Deark Athenu, stigao do onog sela.Odlicna igra bila i ostala.I sunjalica i rokacina.Teska i izazovna taman koliko treba...ima tu nekih mana, neprijatelji izvode smesan strejf i suludo su precizni i imaju histerican ragdoll ali to je minorno.

Grafika sasvim ok, jeste da se ide kroz kutije ciji su poligoni nasarani normal-mapama, SSAO ponekad daje fenomenalan izgled (kad se penje uz merdevine pogotovo).U Dark Atheni su malko poboljsali sve, nivoi su raznovrsniji i deluju prostraniji.Negde cak i puca vidik:p

Pohvala za produkciju, gosn Dizel je ponovo okupio gomilu poznatih faca u svoju igru, vidi se ozbiljnost da igra ne bude mediokritet.Fine cutscene, a Riddick je ocigledno galakticki Cak Noris...:D Niko mu nista ne moze, syebava civilizacije, sve zivo i mrrrrtvo ukopava svojim punchline-ovima...Sta nastade od one protuve iz Pitch Black...

E da...ako se dobro secam, u starom Riddicku EFBB je bilo krvi??Ovde ni kap da ka'ne, sto mi bas nedostaje.Mislim, ona dva fina seciva, a nigde da pljusti.....:)

Ko ne pazi u pocetku moze lepe batine da dobije od onih protuva ... secam se filma i koliko me pamcenje sluzi riddick je tesko izlazio na kraj jedino sa ozbiljnim likovima, ove zatvorske je kokao soljicom za kafu ;) tak oda u prilog
a Riddick je ocigledno galakticki Cak Noris
ovo mu bas i ne ide ...

Nisam navikao da Riddick koristi strategiju " udri i bezi " :trust: no gledajuci u globalu odlicna igra ... ima bagova sa onim botovima ali ajde da ne gledamo svaku sitnicu

Ko ne pazi u pocetku moze lepe batine da dobije od onih protuva ... secam se filma i koliko me pamcenje sluzi riddick je tesko izlazio na kraj jedino sa ozbiljnim likovima, ove zatvorske je kokao soljicom za kafu ;) tak oda u prilog ovo mu bas i ne ide ...

Nisam navikao da Riddick koristi strategiju " udri i bezi " :trust: no gledajuci u globalu odlicna igra ... ima bagova sa onim botovima ali ajde da ne gledamo svaku sitnicu

Mislio sam vise na recenice tipa: "mrak se plasi mene"...da li se krijes? "ne, ja lovim"..."tu sam da cudovistima uteram strah u kosti"...itd itd.
I tako sve odreda.Padaju svi, pa i citava nekromangblabla civilizacija.Jes da nije shebavao sve round-kickom iz prve, ali eto- ipak je ovo svemirski tabadzija:D

Ma odlicna je igra al ima momente ... uzme ona dva noza sa kojima inace moze da se spusti niz metal al kad mu se pojave 2 zatvorenika olade ga " laktovima " i moras toljagom :S: mmmiissllliimmm, da ne pricam o onoj grdosiji koji moz da ga izuje iz 3 udarca al se boji da prodje kroz vrata :d ima svacega ...

Ma dajte ljudi sta vam je da dobijate batine?
Stvar je u tajmingu da ga roknes kad on zamahne, onda ga uhvatis u masinu i gotov je. One zatvorenike sam ja tako seckao jednog po jednog bez da se oznojim.
Cim zamahne prvi - levi klik i dovidjenja.;)

Ljudi, pomagajte. Igram dakle prvi deo iz 2004. i po prvi put se susrecem sa robotom koji silazi iz lifta. Krijem se u mraku dok robot ne ode i posle toga pridjem liftu i tamo mi se prikaze slovima "Elevator button" i u fazonu da stisnem taster "E", stiskam ko lud i nista, niti bilo sta logicno poput poluge za povuci ne primecujem. Zaklavio sam se ko ***** na ovom *****skom delu i ne znam sta da radim. Robota ne mogu da ubijem regularnom automatskom puskom.

Popenjes se na duplu kutiju i odatle upucas robota,posle ides u lift.

Aj leba vam kako ubijete onu ribu ... bem ti taktiku udri i bezi ... :d

Na poslednjem nivou? Kad te gadja raketama?

Samo je puknes onom lepljivom bombicom kad protrci ispred otvora za lift...ona tu padne na pod i ti je punis dok ne padne u otvor..

Pre toga otvoris vrata.

Na poslednjem nivou? Kad te gadja raketama?

Samo je puknes onom lepljivom bombicom kad protrci ispred otvora za lift...ona tu padne na pod i ti je punis dok ne padne u otvor..

Nemam nista od opreme ... samo nozevi :p da imam bombu lako bih ... a mrzi me da tempiram kad je podigla ruku :)

To je onda onaj prvi fajt sa njom? Klanje nozevima. Pa nista, moras da je krknes u pravom momentu, to je sve...

Robot

Kako se ubija ovaj robot koji baca rakete i puca iz mitraljeza - non stop me skenja?:mad::mad:

Prilozi

• SUP.jpg
    SUP.jpg
    267.8 KB · Pregleda: 211
Poslednja izmena:
Vrh Dno