Ja nemam prijatelje![]()
Mozes da se odbranis, samo drzis gardJa sam s**** dpad na mom xbox pad-u zog ove igreSad je na redu pecurka
Mnogo me nervira Seth, jer taaaman kada ga oprasim negde do kraja (bukvalno jedan dobar kick i cao) on odradi onu magiju kojom te usisa u sebe i kraj. Od toga nema odbrane. I uvek je tako, cim je pri kraju health-a to uradi i kraj.
Pa sigurno sam se znatno popravio u odnosu na kada smo nas dvojica posljednji put igrali!![]()
Ali vidim da si se ti malo vise posvetio ovoj drugoj igri u posljednje vrijeme...
Igras li ovo ikako?
Moramo vidjeti jesi li zaboravio one tvoje Ryu-ove comboe!
Ja cim budem imao vremena moram vjezbati to vezivanje ozbiljnijih poteza... Mada uspio sam u posljednjih 10ak partija da uvEzem po koji sto kazu bread and butter combo![]()
Mespatla, ultre su ti samo 2X kao Hadoken, kod svih boraca ako se ne varam.
Onda je kod vecine, barem kod vecine sa kojima sam ja igrao![]()
Nego moze jedan iskren odgovor od vas, ja sam jos neodlucen u vezi toga... Da li vam je bolji sistem komboa i vezivanja poteza u MK-u (mozda je i u jos nekoj igri tako) ili ovako kao u SF?
Dakle ono, da za svaki udarac moras posebno dugme da stisnes, pa tako u pravoj kombinaciji pravih dugmica spojis kombo. Ili ovako kao u SF-u da kad stisnes dugmice onda se zapocne "animacija" komboa koja se sama odradi?
Nije svejedno, uglavnom su me Cammy prasile online, pa me sad zent da vidim koliko si se poboljsao![]()
Vidim da se ovde ozbiljno igra, ima li nekog turnira?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari