3-4 dana bez znojenja. Jesi ubacivao Garmin mozda?
Jesam, mislis da je zbog toga?
Jesam, mislis da je zbog toga?
Pojavio se installserver za 5800XM. Omogucava instalaciju nepotpisanih aplikacija. Posle primenjivanja istog, nema vise cimanja sa sertifikatima.
Stevo, to onaj Garmin sa kojim si se hvalio kako je prednost 5800-tke što ga ima? Zamrzne se aplikacija kad "pomeriš mapu". Wow. Eto zato Apple ne ubacuje funkcije za koje nije siguran ne da će raditi, nego da neće raditi na jednostavan i intuitivan način.
![]()
Sad ti vidi šta ti je bolje:
da li daš 500€ za telefon uz koji moraš da nosiš veliki geografski atlas sveta zalepljen za šofešajbnu ultra fensi BMW-a pri tome angažujući suvozača da te navodi gledajući u atlas i geografsku širinu i dužinu na telefonu koji je gle čuda stabilan i funkcionalan kao stena
ili
da daš 170€ i da povremeno kad sediš u sobi, kad ti je dosadno, kad jedeš pardon grisine i motaš po mapi tražeći bug u softweru ista ti se zamrzne.![]()
Sad ti vidi šta ti je bolje:
da li daš 500€ za telefon uz koji moraš da nosiš veliki geografski atlas sveta zalepljen za šofešajbnu ultra fensi BMW-a pri tome angažujući suvozača da te navodi gledajući u atlas i geografsku širinu i dužinu na telefonu koji je gle čuda stabilan i funkcionalan kao stena
ili
da daš 170€ i da povremeno kad sediš u sobi, kad ti je dosadno, kad jedeš pardon grisine i motaš po mapi tražeći bug u softweru ista ti se zamrzne.![]()
Fensi Alfa, misliš? Stevs, pa koristim MIO. Nijedan telefon ne može da zameni car-GPS. Ne zato što su hardverski loši, nego zbog praktičnosti. Prvo, zamisli vozim se kroz grad i neophodan mi je turn-by-turn. I onda mi zvoni telefon, a ja moram da ga skinem sa nosača i javim se. Klasična situacija za mene. Idem u neku firmu u BG-u, nemam pojma gde je, a telefon mi inače u radno vreme zvoni non stop. Inače, iPhone ne košta toliko mnogo, a ni 5800 tako malo. Oduzmi od 500 jedno 100 evra i dodaj na onih 170 evra još 100 i dobio si realne cifre. :wave:
Al' si napravio poredjenje)) isto kao kad Kristijan Golubovic ( OTAC! ) kaze :" I onda se mladi odlucuju, bolje sve nego nista
"
Ja nemam navigaciju ali kad idem negde pogledam pre nego sto krenem gde je otprilike ili dokle znam da dodjem pa tamo pitam nekog ...
Ali atlas zalepljen za soferku od fensi BMW-a !?!? jel to kao aludiras da iPhone imaju samo likovi koji voze "fensi" BMW ? Prvo dokle bre vise sa tim ?
Drugo, nemoj da se uvredis, nije mi namera zaista, ali zvucis kao da si od onih koji bi dupe dali za taj BMW i sta god sto pljujes ali posto nemaju, hejtuju !![]()
Evo uradih update na V21 preko FOTA.Bez menjanja bilo cega uredno prijavio da ima novi update velicine oko 4mb, skinuo, i za nekoliko minuta uradio sve ostalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari