Na CM Infinite zadnji deo je zatvoren ja ima taj hladnjak. Ideja za pravljenje hladnjaka ti nije losa ali toliko zezancije oko toga, a bar oni nisu skupi.
Ako ti Obrenovac nije daleko dodji kod mene na kafu i probaj moj hladnjak na tvome laptopu ionako na Laptop testu kazu da je ovaj hladnjak najbolji za tvoj laptop.
Fino izgleda, dodaj samo neke gumene "nogice" da ti laptop ne bi klizio stalno
Infinite ko sto sam vec pisao u ovoj temi imam vise od godinu dana i iskreno suvise mi je bucan, jeste da na maksimumu dobro hladi, ali izdrzljivo je jedino sa slusalicama! Ja bih sada pre uzeo ovako nesto:
http://www.itsvet.com/proizvod/cooler-master-notepal-w2-r9nbcawcsgp-3-fans/comp_comp_cooler/54/600
Uzeo sam ovu podlogu. Glavni problem je sto nema ventilator u gornjem levom uglu gde se nalazi usisnik na 8710w. Podloga nije bucna. Hladi dobro, pogotovo bateriju. Ako vas interesuje mogu da napravim testove pa da okacim rezultate.
Izgleda fenomenalno, samo tesko da mogu da se odrade ovako ostri "uglovi savijanja" aluminijuma...
@Sime moze testic, mada se ni ja ne bih odlucio za tvoju zbog rasporeda zona za hladjenje i usisnika na mom lapu (vidi u prilogu)
@pole
Veoma zanimljiv poduhvat, kao i motivi, ne znam kako ce ici sa savijanjem, mogao bi da konsultujes nekog limara koji je nekada to radio, liv je kao sto si rekao veoma slozen proces i totalno neisplatljiv, pogotovo kada uzmes cenu gotovih od 2.5k dinara, ali izazov je izazov...
Generalno mislim da svaka masina zahteva odredjenu podlogu u zavisnosti od zona zagrevanja. U prilogu je fotografija stanja kod mog MSI-a GX700X...tako da bi mu odgovarala podloga kao Sh@rance-ova (mislim da je slicno i kod njegovog MSI-a)
Prilog:
![]()
to nije to
svidja mi se sto nema kulere, zato ga i gledam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari