Šta je novo?

Mafia II

Pa dobro, bolje i to, nego da sakupljamo paketice healtha usput, mada je u prvom delu igre to bilo elegantno reseno, sa kutijama prve pomoci na zidu :), ali je sustina ipak ista ;).

Ne mogu da verujem da se ovakav sistem zapravo nekom svidja!!!! Jos u ozbiljnoj igri... pobogu pa cak i retardiarini GTA ima neki vid Health bar-a!
Inace ja sam se totalno odusevio gameplay-om... ovo je za 2 koplja ispred GTA... i jos se cini da je bez bagova!

Zapravo jedino što Boris svo vreme pokušava da kaže i što hoće jeste da "će konzolna verzija biti bolja". Ništa drugo:).

Odgledah prvi video - poezija:Klanjanje

Idem na sledeće...

Nije majkemi :) Nego nisam nikad voleo to pomeranje kamere mishem dok se vozi auto iz treceg lica, tako glupo izgleda.. Tako sam vozio GTA3, VC, SA i ne secam se da je bila opcija za fiksiranu kameru. GTA IV sam presao na PS3 i video koliko je bolje kad ne moras stalno da se boris sa kamerom pri skretanju.
Zasto govorim "nadam se da je ovo PC verzija", jer cu igrati na PS3 i nadam se da ne moram da cimam ovako pecurku non stop.. :)

Koliko ja vidim - ovo je verovatno blizu konačnog proizvoda.
Ljudi, štekajte kintu za upgrade!

Ja pre 3 dana kupio 4870 512MB, valjda ce biti dovoljno :D.
Sad cu ispadnem noob :p, jel ima tacan potvrdjen datum izlaska ?

Nije... Zna se samo otprilike da ce negde u toku jeseni izaci (naravno, ako ne bude odlaganja)

Heh... Pa valjda se odgovor odnosi na pitanje. A onaj prvi deo tvog posta nije pitanje nego konstatacija :p

Inace, jeste, potpis je iz Max Payne-a :)

Nije majkemi :) Nego nisam nikad voleo to pomeranje kamere mishem dok se vozi auto iz treceg lica, tako glupo izgleda.. Tako sam vozio GTA3, VC, SA i ne secam se da je bila opcija za fiksiranu kameru. GTA IV sam presao na PS3 i video koliko je bolje kad ne moras stalno da se boris sa kamerom pri skretanju.
Zasto govorim "nadam se da je ovo PC verzija", jer cu igrati na PS3 i nadam se da ne moram da cimam ovako pecurku non stop.. :)

u SA nisi morao da mlatis misem za vreme voznje ako nisi hteo. kamera je sama po sebi fixirana ali ti mozes ako hoces da je pomeras misem. meni se ovo jako svidelo (toga nije bilo u VC-u) jer sam mogao da vidim sta je iza ugla ili na vrh brda pre nego sto skrenem/skocim...ali niko te ne tera da koristis taj feature.

Koliko ja vidim - ovo je verovatno blizu konačnog proizvoda.
Ljudi, štekajte kintu za upgrade!
da, da... mislim da me vise ni jedna igra nece nagovoriti na upgrade... ima da radi na ovome sto imam... kako god... it's just a game.

Za nekoga ko uziva u igrama, Mafia nije "samo" igra :).
Neces se ti naigrati sa tom 2600XT, no dobro kod Mafie nije kvalitet grafike na prvom mestu. Barem kod 1.dela nije bilo tako, grafika jeste bila solidna, ali ne i najbitniji deo igre ;).

Aaaaaaaaaaaaa, pa ovo je nenad*ebivo:Klanjanje.Atmosfera:Klanjanje, Mafija:Klanjanje, jedva čekam:Klanjanje.

Kad izlazi ljudi? Kriziram.

Zasto skuplje, kad moze jeftinije za 31.99€, ili ako ocete da vam naplate u funtama (a jeftinije izadje) £24.99. Naravno, postarina nije uracunata. :)

Da, bar sam iz vise izvora tako cuo. Nisam imao licnih iskustava.

Poslednja izmena:
OК пошто из личног искуства знам да ови са Sendit.com шаљу за Србију.

Znaci do jeseni imam fore da zamenim svoj ubogi 7300gt :wall:

Igra godine u najavi za mene.. samo se nadam da cu moci da je igram :d

Mafia II First Look
Somebody's gonna get whacked.

mafia-ii-20090427080303472-000.jpg

slap me and call me a bitch. Pocetak prvog i trećeg trejlera poetry in motion. Ova poslednja slika, sitne ogrebotine, oštećenja, ha cak se vidi i svetlo na tablicama. Gledao sam i poslednji interview, ono, kao fora vija te debeli plavac i kao, jel, posto je debeo umori se i stane sav zadihan a ti ostanes iz daljine da ga zahebavas... kul... Nadam se da ce biti gomila takvih sitnica... kao sto i obecavaju...

alaj ti mame ala će ovo da bude dobro, juu

^^SLAP! BijAč! :d

Konferencija za novinare o Mafia II. Pokažu trejler, puste deo igre, pokažu još par trikova. Svi već u polu transu. E, sad malo o hardverskoj zahtevnosti.

Minimum requirments:
CPU: i7
MoBo: any with wifi and BIOS voice recognition management
RAM: DDR3 16GB
GPU: nVidia GTX280 in SLI (no ATi counterpart yet, we're kidding)
HDD space: two 320GB hard drives in RAID
PSU: 3kW
Display: 14" 800x600@16
OS: Windows 3.11 (booted of a USB drive to save space and resources)

Recommended:
Earth simulator;
CIA mainframe in Langley, Virginia;
IBM Deep Blue;
and those other two we forgot their names.

Malo sam se našalio, ali stvarno ne očekujem ništa manje od navedenog da bi sve radilo, da klizi.
Veoma se radujem nastavku ove genijalne igre.

Poslednja izmena:
^
O i feel so cheap... but happy at the same time... Ja ne bacam džaba keš , kad hocu nesto da klizi ja prvo metem baby oil...recommended

^^SLAP! BijAč! :d

Konferencija za novinare o Mafia II. Pokažu trejler, puste deo igre, pokažu još par trikova. Svi već u polu transu. E, sad malo o hardverskoj zahtevnosti.

Malo sam se našalio, ali stvarno ne očekujem ništa manje od navedenog da bi sve radilo, da klizi.
Veoma se radujem nastavku ove genijalne igre.

Preterujes ;).
Koji crni i5, kad je igra pocela da se radi pre nego sto je Intel poceo i5 da radi :d.
Jaka graficka se podrazumeva, open world je to, mada sigurno da nece trebati GTX.

Budače, obrati pažnju šta si citirao. :)

Rekao sam:
... Malo sam se našalio, ...
Znači karikirao sam situaciju.

Druga stvar.
... stvarno ne očekujem ništa manje od navedenog da bi sve radilo, da klizi.
Na 22" 1680x1050(@32) da bi takva igra klizila, potrebno je nešto jako. Videli smo svi kako smo prošli sa GTA:IV.

Što se tiče datuma proizvodnje i koliko može biti zahtevna, postoje ljudi ovde mnogo više kompetentnijih od mene da kažu kako se stariji endžin (što u ovom slučaju nije stvar, jer je endžin aktuelan) može naterati da optereti mašinu (velikim teksturama, gomilom "npc" koji se šetkaju unaokolo, voze kola, mirišu cveće...).

Na 22" 1680x1050(@32) da bi takva igra klizila, potrebno je nešto jako. Videli smo svi kako smo prošli sa GTA:IV.

Što se tiče datuma proizvodnje i koliko može biti zahtevna, postoje ljudi ovde mnogo više kompetentnijih od mene da kažu kako se stariji endžin (što u ovom slučaju nije stvar, jer je endžin aktuelan) može naterati da optereti mašinu (velikim teksturama, gomilom "npc" koji se šetkaju unaokolo, voze kola, mirišu cveće...).

Pretpostavio sam da ces pomenuti GTA4, bas zbog toga i mislim da je preterivanje ;).
GTA4 je los port, M2 se radi uporedo za sve 3 glavne igracke platforme, prema tome bice siguno mnooogo optimizovanija od GTA4.
Ja i ocekujem da cfe igra biti zahtevna, ali ne toliko kao sto si napisao ;).
Poprilicno sam siguran da ce se 4870 (nije sto je moja :p) / GTX260 i Athlon X2 / C2Duo dobro klokovan, odlicno snaci u 16x10 na visokim podesavanjima.

Poslednja izmena:
Vrh Dno