Šta je novo?

Kako izgleda vaš gaming setup?

Sad bar znam kako izgleda lik kojeg ubijam svaki vikend. :d

Sad ga printuj i stavi na ekran i eto ti 100 fraga po minutu :D

Mislim da znam ko ce da ucestvuje u sledecem vip velikom bratu.:d

Ma ne, Jordan :D

Da malo ozivimo ovu temu :)
Meine kleine gaming setup :D

Prilozi

• P4230618.JPG
    P4230618.JPG
    39.1 KB · Pregleda: 626
Koliki je taj TV?

TV je Samsung LCD 32'' serija 4 i prezadovoljan sam sa istim! :D
Jedan Sony LCD od 40'' ceka PS3, ali to ce tek krajem jula kada se sa PS3 u torbi vratim u rodni grad! :D Tek to cekam da vidim kakvo ce biti, mada vec znam da se necu odvajati od njega... :D

Evo i mog...PS3 je iza TV-a zbog deteta od 3 godine koje bi ga rastavilo short cutom :)

Prilozi

• DSC_0025.jpg
    DSC_0025.jpg
    380 KB · Pregleda: 638
  • DSC_0026.jpg
    DSC_0026.jpg
    266.6 KB · Pregleda: 403
Moze, sakrijes ih, i onda kao da ne postoje ;).

Uvijek su oni tu kako god da okrenes!

Pa bitno je kako krenes ;), tebi su okrenuti spreda, a njemu otpozadi (pa se ne vide) :D.

Odavde idem na forume i igram neke stare igre (jedine koje moj PC moze da pokrene):

astal.jpg

Odavde igram ps3, obratite paznju na GH Metallica gitaru u donjem desnom uglu :D :

ps3tv.jpg

Ovo je moja skromna kolekcija ps3 igara, osim ovih imam i 10-ak na HDD-u koje sam skinuo sa PSN-a:

ps3igre.jpg

Nisam slikao PSone i igre za njega, jer mi je trenutno kod druga...

Vidim da ovde ima bas dobrih gaming setup-a, tako da cu se potruditi da poboljsam moj, koji je trenutno u raspadu :p

Evo vam moj skroman doprinos (da shvatite kolko ste vi bogati &%#$$$#*:d), posle ću dodati još neke slike, jako je loša rezolucija i kvalitet ali ja za sada nemam bolje:

TV u dnevnoj sobi, 72 cm, sa leve strane je PS3
tvps3.jpg

Evo ga TV u mojoj sobi, kda sam na netu znajte da mi je PS3 na njega priključen (uglavnom), inače ima 54 cm, daljinski ne radi, + dugmad za programe i pojačavanje rade dok - ne rade, kad hoću da dodjem do AV-a moram da idem manuelno do 100. kanala
dcam0077.jpg

Moj kompjuter:
dcam0076v.jpg

Evo ga, nakon malo sredjivanja. Fali mi neka bezicna tastatura i jos malo da redukujem ove kablove od tv-a nekim kanalicama...

Prilozi

• IMG_0147.jpg
    IMG_0147.jpg
    412.8 KB · Pregleda: 473
Vazdo je da je iPhone 3.0 tu! ;)
Samo, vidim da ti je tv visoko, jel ti nije nezgodno gledati ga? Ja uvijek volim da je nisko.
Inece, super je setup skroz!
PS. Ja bi skroz iz seme izbacio taj monitor za komp i sve prespojio na veliki, kad ti je vec blizu :D

Samo, vidim da ti je tv visoko, jel ti nije nezgodno gledati ga? Ja uvijek volim da je nisko.
Ma nije strasno jer je TV blago nakrivljen na dole. Kad gledam sa poda na lazy bag-u sam, pa se fino ugnezdim, a kad gledam sa kreveta jos je lakse jer mi je krevet izdignut (oko 120cm).

PS. Ja bi skroz iz seme izbacio taj monitor za komp i sve prespojio na veliki, kad ti je vec blizu :D
Ufff, oci bi mi ispale, a i nije full hd, tako da sa te blizine i nije bas prelepa slika :) .

Ma naravno, gdje bi ga gledao iz blizine, vec cini mi se da procitah da ces kupovati bezicnu tastaturu, pa rekoh sredi onda i misa bezicnog i izbaci sto iz sobe, dobices na prostoru :) :D
Sale malo, nego ne rece mi, jesi nabacio 3.0 na iPhone? ;)

Ja bi prodao oba i kupio jedan dobar 24" :)

Ja nikada! Ispravka jedino da moram igrati na tako malom monitoru. Puno je to malo (ne kazem da treba ne znam ni ja koliki), bez obzira na rezoluciju i sve sto uz to ide. Igrao sam i na takvim monitorima, ali meni je to smjesan osjecaj u poredjenju sa igranjem na vecim monitorima iz blage udaljenosti.

Vrh Dno