Šta je novo?

Mafia II (ps3, xbox360)

I'm going to make him an offer he can't refuse ...

* Don byMaX

Kretanje automobila u prvom delu? Pa, jedva su se kretali, sa izuzetkom onog trkačkog bolidića u kružnoj trci :d

Ne znam, meni deluje da ste tu igru hajpovali u nebesa. Biće dobra, verovatno, samo što će sada svi naći neke mane i stvari koje im se ne dopadaju...

Kretanje bre odlicno bilo, jesu bili spori ali je tako dobar osecaj bio dok vozis, a sad mi izgleda da nekako plutaju po stazi 🙁 Mozda mi se cini zato sto cima kameru preko misha non stop.. Mafiu 1 hajpovali? Kako ne kad je jedna od najboljih igara ikad 🙂

Poslednja izmena:
Mafiu 1 sam presao 10tak puta na PC-u, cak sam i drugovima prelazio onu trku par puta, definitivno jedna od igara za koju me vezu najljepsa sjecanja. Jedva cekam nastavak.

Gde je taj gameplay video?

Da odgovorim sam sebi
[YOUTUBE]eqkxYJ7kCXQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Toliko tesko da se klikne na link koji sam postavio?

je li moguce da prvo izlazi u evropu pa tek onda u ameriku?zanimljivo...

Ova igra tehnicki neizgleda nikako bolje od gta4
Previse ste je digli u nebo🙂
Ja sam sad mislio da ce ovo da oduva gta4 samo tako,medjutim nije mu ni blizu.
Gta4 je za ovo keva 😉

Ova igra tehnicki neizgleda nikako bolje od gta4
Previse ste je digli u nebo🙂
Ja sam sad mislio da ce ovo da oduva gta4 samo tako,medjutim nije mu ni blizu.
Gta4 je za ovo keva 😉

Suzdracu se od komentara, predpostavljajuci da nisi igrao prvu Mafiu 😉 (na PC-u, jer je konzolna verzija bila ocaj)

Imam verziju za pc.Instalirao sam je i posle 10 minuta igranja oma obriso🙂
Nemoze to da se igra sa tas i misem.
Meni je bolji gta vice city od stare mafije bar za duplo🙂

Mafia je jedno 1500 puta iznad kompletnog GTA serijala, i kakve gluposti pricas da ne moze da se igra s misem i tastaturom. Moze, i to savrseno. Koliko god uopste imas?

Maalo je cugn'o!

333ba6ff028a22aceb53.jpg

Dobro se čini ovaj gameplay, samo se kola malo čudno ponašaju (za Borisa se posle LFS jako čudno ponašaju 🙂). Više sam očekivao. Mislio sam da će biti veća razlika GTA - Mafia. Priča će verovatno biti super. Meni je Mafia kec dosadan, odigrao sam prvih par misija i smorio se. Mada svi kažu da tek kasnije počinje prava priča.

Mafia je jedno 1500 puta iznad kompletnog GTA serijala, i kakve gluposti pricas da ne moze da se igra s misem i tastaturom. Moze, i to savrseno. Koliko god uopste imas?

Malo preteruješ. Mafia i GTA nisu isto. Mafia je ozbiljna a GTA pravi parodiju na sve živo. Stvarno ne znam što toliko uzdižete Mafiu iznad GTA.

Poslednja izmena:
Sta se lozite:d
Meni je ta igra krsh.
Mislio sam da je dobra i da redi nesto,kad ste je tolko hvalili i dizali u nebesa.
Meni su misije u gta puno bolje i zanimljivije od te vase mafije.
A sad neznam na cega ste mislili da je mafija bolja od gta?
Ako ste mislili na grafiku?Nema sanse da ce biti bolja od gta4.Bar po ovom prikazanom gempleju.Prvo automobili u mafiji izgledaju tako plasticno i samo njihovo kretanje je neralno uradjeno totalno.Drugo modeli likova su nekako prejednostavni,bez detalja,A trece cista kopija gta4 endzina.Mislim sta ta mafija donosi novo?Ajd recite realno sta je tako vrh u toj mafiji?

Poslednja izmena:
Nemoj vise, nemoj 🙂 Da si zavrsio prvi deo ne bi postavljao takva pitanja 😉

I da, nema mesta poredjenju Mafie i GTA, dve TOTALNO razlicite igre..

Poslednja izmena:
Meni je ta igra krsh.
Mislio sam da je dobra i da redi nesto,kad ste je tolko hvalili i dizali u nebesa.
Ako ste mislili na grafiku?Nema sanse da ce biti bolja od gta4.Bar po ovom prikazanom gempleju.Prvo automobili u mafiji izgledaju tako plasticno i samo njihovo kretanje je neralno uradjeno totalno.Drugo modeli likova su nekako prejednostavni,bez detalja,A trece cista kopija gta4 endzina.Mislim sta ta mafija donosi novo?Ajd recite realno sta je tako vrh u toj mafiji?

Cim kola ne skrecu instantno ili se ne ponasaju kao kocka zela onda nije realno? 😀 Nemoj da si smesan covece 🙂
Mislim, ni ti ni ja ne mozemo sa 100% sigurnoscu da tvrdimo da se kola u Mafa I ponasaju realno ili ne. Ipak su to oldtajmeri koje sigurno nisi imao prilike da probas. Ali cela Mafija ima taj secaj "tezine" sve nekako ima "masu" za razliku od svakog dela GTA gde je sve "vazdusasto". GTA je nesumljivo jako zabavna igra ali je mafija malo kulturnije i sofisticiranije odradjena.
Mislim... 100 ljudi 100 cudi. Tebi je smor i to je to. Ali ne mozes tako samouvereno da pricas kako je igra krsh jer nije.

Meni je ta igra krsh.

Samo klincima igre poput GTA mogu biti bolje od Mafie ... molim te , prestani ...

Cim kola ne skrecu instantno ili se ne ponasaju kao kocka zela onda nije realno? 😀 Nemoj da si smesan covece 🙂
Mislim, ni ti ni ja ne mozemo sa 100% sigurnoscu da tvrdimo da se kola u Mafa I ponasaju realno ili ne. Ipak su to oldtajmeri koje sigurno nisi imao prilike da probas. Ali cela Mafija ima taj secaj "tezine" sve nekako ima "masu" za razliku od svakog dela GTA gde je sve "vazdusasto". GTA je nesumljivo jako zabavna igra ali je mafija malo kulturnije i sofisticiranije odradjena.
Mislim... 100 ljudi 100 cudi. Tebi je smor i to je to. Ali ne mozes tako samouvereno da pricas kako je igra krsh jer nije.

Tesko da je svaki deo GTA ''vazdusast'',GTA IV ima izuzetno realnu fiziku i taj osecaj ''tezine i mase''.

Raniji delovi i jesu cista za*ebancija,ali je GTA IV mnogo ozbiljnija i ''kulturnija'' igra,i ima sjajnu,takodje vrlo ozbiljnu i sofisticiranu,pricu.

Poslednja izmena:
GTA je instant krompir za 15 minuta, Mafia je nesto sasvim drugo.
Arkada vs. simulacija, dobro mozda ne tolika razlika, ali to je sustina.

4.deo je dosta toga popravio, ali M2 ce to nadmasiti, samo ako se drze osnovne koncepcije 1.dela.

Poslednja izmena:
GTA IV je najbolji u serialu to stoji. I da, ispravljam se, u IV postoji dobar "feel" dok igras stvarno. Ja sam ga sa uzivanjem 3x obrnuo.

Slazem se,meni je cetvorka ubedljivo najbolja igra u serijalu,nekako su mi prethodni delovi bili suvise neozbiljni,dok mi je GTA IV igra cijem sam se prelazenju potpuno posvetio.

A sto se tice Mafie II,igra mi deluje vrlo obecavajuce,prvi deo mi je bio sjajan,iako sam igrao inferiorniju ps2 verziju.

Gospode bože šta sve neću pročitati. Da se Mafija ne može igrati na kompu i da ima lošije misije od GTA. I kad misliš da ne može gluplje, uvek može:Klanjanje

Mafia je u svoje vreme bila igra sa puno originalnosti, danas ce njen nastavak biti cist prosek, odnosno, jedan veliki "meh"...
Nadam se da se varam ali...

Nazad
Vrh Dno