Šta je novo?

Mafia II (ps3, xbox360)

gruja33

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
03.01.2008
Poena
199
Odlucio sam da otvorim posebnu temu za mafiju2 jer se ovi u pc temi bune sto upadamo tamo🙂
Naci da ispostujemo ime teme pisite samo o ps3 i 360 verziji mafije 🙂
Inace igrica ce biti superkvalitetna,pogotovo nasa konzoplaska verzija koja ce imati i extra dodatni sadrzaj!
Tako da braco konzolasi lets rool!Valjda sm ovu englesku recenicu ok napisao😀

Bez obzira što ću imati mogućnost da je igram "besplatno" na kompu ovo je jedna od meni najdražih igara i uzeću je za PS3 da bi je igrao izvaljen u fotelju sa uživanjem 🙂. Odgledam sam samo jedan trejler, koliko sam čuo pravi ista ekipa kao i ona što je pravila keca. Šta reći nego jedva čekam 🙂.

Kao sto rekoh vise puta, ovo je pravi zlocin igrati piratsku verziju, takodje uzimam PS3 verziju.

Grujo, sto smandrljavas ovako 🙂 , odvoj "2" od naziva, stavi rimsko "II", nema potrebe u zagradi objasnjenje jer je u ovoj sekciji foruma, itd 😉

Poslednja izmena:
Bez obzira što ću imati mogućnost da je igram "besplatno" na kompu ovo je jedna od meni najdražih igara i uzeću je za PS3 da bi je igrao izvaljen u fotelju sa uživanjem 🙂. Odgledam sam samo jedan trejler, koliko sam čuo pravi ista ekipa kao i ona što je pravila keca. Šta reći nego jedva čekam 🙂.

E ovo stvarno cenim🙂 podvuceno crvenom🙂

Kao sto rekoh vise puta, ovo je pravi zlocin igrati piratsku verziju, takodje uzimam PS3 verziju.

Grujo, sto smandrljavas ovako 🙂 , odvoj "2" od naziva, stavi rimsko "II", nema potrebe u zagradi objasnjenje jer je u ovoj sekciji foruma, itd 😉

U zagradi je zbog zdravka!

U kom će se vremenskom periodu odvijati? Hoće li opet biti "Ne mož' brže, jurimo tries'™", ili se možda radnja seli u četrdesete/pedesete...?

Radnja se seli u 40-e i rane 50-e. Automobili su tada vec bili prilicno brzi i na to su obratili paznju i u igri, opsirnije ovde

jel opet oni cesi prave igru? igra je show, secam se da nisam isao u srednju jedno 15 dana dok nisam presao keca... ne znam sta kazu iz 2k Games-a kad ce da izbace igru?

Misija po noci sa trkackim bolidom... EPIK! 🙂

Omerwarrior, da ista ekipa radi, a igra izlazi u jesen ove godine.

Misija po noci sa trkackim bolidom... EPIK! 🙂

Omerwarrior, da ista ekipa radi, a igra izlazi u jesen ove godine.

NICE 🙂 bice do jeseni nadam se jos finih naslova, a ovaj jedan od vodecih bar za PS3. Nadam se samo da su zadrzali onu koza nostra pricu koja je po meni mnogo bolja od izmenjene koja je ubacena u Godfather... :wall:

Prvi deo sam presao jedno 5 - 6 puta i jedna mi je od omiljenih igara ikada , pravi dragulj. I ja cu je obavezno kupiti za PS3 , jer verujem da ce vrediti iskesirati za original.

Inace , cini mi se da sam negde procitao da trebam izadji negde krajem aprila , medjutim ne secam se gde 🙂 . Sad sam proverio i na svim sajtovima pise TBA 2009.

Poslednja izmena:
Nece grafika biti bas takva dok se igra. Trejler je radjen u tom grafickom engine-u, ali su sve napucali za potrebe trejlera. Ona crkva je recimo uradjena samo za trejler i ne zna se da li ce je biti i u igri jer je preogromna sa previse detalja, tako nesto. Takodje kazu da ce grafika biti manje vise ista na sva 3 sistema..

Videcemo, ona Elizabeth iz 2K-a je pricala kako bi trebalo da budu jako male razlike izmedju verzija, a valjda imaju poseban tim za svaku verziju pa nece biti portovi.. Meni veca rezolucija ne znaci bas "za klasu jace" 🙂 Mada Mafia se ne igra zbog grafike..

Ja i ne govorim o većoj rezoluciji... Pa ako budu portovi to znači da će PC dobiti port i da će tamo biti krš 🙂, neće valjda da prave port za sisteme koji im donose pare?

Biće kao i sa GTA4, masovni apgrejd računara po Srbiji da bi se jeftino igrala igra.

Ipak je 100€ za CPU i 180€ za grafičku 2 puta godišnje jeftinije od 5 puta godišnje dati po 30€ (pride, razmene ne računam).

Ja i ne govorim o većoj rezoluciji... Pa ako budu portovi to znači da će PC dobiti port i da će tamo biti krš 🙂, neće valjda da prave port za sisteme koji im donose pare?

Pa da, kao ne bi nijedan sistem trebao da dobije port, vec se sve 3 verzije rade posebno. Ne znam onda na sta mislis da ce za klasu bolja grafika da bude za PC verziju 🙂 Bice veca rezolucija, veci draw-distance i to bi recimo bilo to, a trebace ti komp od soma i po (bez monitora) 🙂
Nego man'te se tih prica, dok ne cujemo nesto zvanicno nema potrebe da razglabamo o grafici i skrnavimo Mafiu 🙂

Aman ti si pričao o portovima😀. Ja bih vam samo rekao da vi opasno preterujete. Ja imam procesor koji sada skoro pa dele džabe :d 3600+ i grafičku 9600GT i grafika sa tim delovima mi na kompu nije puno lošija od velike većine igara sa konzole.

Naravno, tu uvek postoje izuzeci kao što je MGS4 gde je puno truda uloženo u najsitnije detalje i gde sve to izgleda vrhunski ali situacija je daleko od te koju pričate.

Da se vratimo na temu, ako priča i igrivost budu makar 80% kao prvi deo ja ću od ovog da se razvaljujem:banana:. Meni ovo spada u top 5 igara ikada.

Ja imam procesor koji sada skoro pa dele džabe :d 3600+ i grafičku 9600GT i grafika sa tim delovima mi na kompu nije puno lošija od velike većine igara sa konzole.

Jesi probao GTA IV sa tim procesorom 😉 (nemoj ako neces pozar da izazoves 😀 )

Nadam se da ce uraditi pucanje na pechurke bolje nego u GTA, ne bih bas u Mafii koristio auto aim..

Probao, ništa strašno. Ljudi preteruju kao i obično. Mislim, odmah da se razumemo jako brzo je pao uninstall jer GTA ne zaslužuje ni da ga probam ali eto desilo mi se.

Nego stvarno, daj da batalimo. Ja ti kažem da preterujete jer ja to sve probam a na tebi je da veruješ ili ne.

Poslednja izmena:
Probao, ništa strašno. Ljudi preteruju kao i obično. Mislim, odmah da se razumemo jako brzo je pao uninstall jer GTA ne zaslužuje ni da ga probam ali eto desilo mi se.

Ok, ja sam citao utiske i vidim da su single-core procesori dovoljni da jedva poteraju igru, a o dvocifrenim frejmovima ni govora, i to sve na low. Ne znam cime si ti onda izdrogirao procesor.. 🙂

Nego, novi wallpaper: ,)

wallpaper-mafia2-real-boss1280x960.jpg

I jos poneki, ovde

Poslednja izmena:
Pa... Moj procesor nije single-core :d

Sa 9600 si tesko mogao da se nesto usrecis po broju frejmova u GTA, ali ajde. (ne pricam napamet imam 9600gt u kompu...)

Enivej, aaaaaaa jooooj 🙂 ovo mi je novi wallpaper! 🙂 Mnogo mi se dopada koji su vremenski period uzeli, narocito zbog kola! Obozavam te stare prenadrkane automobile 😀

E ko se sve radovao kao malo dete u mafiji 1 kad vozi neki krsh koji jedva izvuce 40 😀 i kad treba da predjete onaj glavni most? 😀 Znaci, ono, jedva se popnes do sredine a onda rolerkostesr nizbrdo 😀 Gotovo svaki put sam pokupio banderu ili tranvaj 😀

Nije mi se izlazilo iz kola u Mafiji, samo to cu reci 🙂 Inace onaj lik u sredini je Daniel Vavra, glavni i odgovorni 🙂

Poslednja izmena:
Kaže se tramvaj...

I moja baba to kaže, kad je ispravim za ono "šangarepa" 😀

Nazad
Vrh Dno