Ne znam, meni deluje da ste tu igru hajpovali u nebesa. Biće dobra, verovatno, samo što će sada svi naći neke mane i stvari koje im se ne dopadaju...
Toliko tesko da se klikne na link koji sam postavio?
Ova igra tehnicki neizgleda nikako bolje od gta4
Previse ste je digli u nebo🙂
Ja sam sad mislio da ce ovo da oduva gta4 samo tako,medjutim nije mu ni blizu.
Gta4 je za ovo keva 😉
Mafia je jedno 1500 puta iznad kompletnog GTA serijala, i kakve gluposti pricas da ne moze da se igra s misem i tastaturom. Moze, i to savrseno. Koliko god uopste imas?
Sta se lozite:d
Meni je ta igra krsh.
Mislio sam da je dobra i da redi nesto,kad ste je tolko hvalili i dizali u nebesa.
Meni su misije u gta puno bolje i zanimljivije od te vase mafije.
A sad neznam na cega ste mislili da je mafija bolja od gta?
Ako ste mislili na grafiku?Nema sanse da ce biti bolja od gta4.Bar po ovom prikazanom gempleju.Prvo automobili u mafiji izgledaju tako plasticno i samo njihovo kretanje je neralno uradjeno totalno.Drugo modeli likova su nekako prejednostavni,bez detalja,A trece cista kopija gta4 endzina.Mislim sta ta mafija donosi novo?Ajd recite realno sta je tako vrh u toj mafiji?
Sta se lozite:d
Meni je ta igra krsh.
Mislio sam da je dobra i da redi nesto,kad ste je tolko hvalili i dizali u nebesa.
Meni su misije u gta puno bolje i zanimljivije od te vase mafije.
A sad neznam na cega ste mislili da je mafija bolja od gta?
Ako ste mislili na grafiku?Nema sanse da ce biti bolja od gta4.Bar po ovom prikazanom gempleju.Prvo automobili u mafiji izgledaju tako plasticno i samo njihovo kretanje je neralno uradjeno totalno.Drugo modeli likova su nekako prejednostavni,bez detalja,A trece cista kopija gta4 endzina.Mislim sta ta mafija donosi novo?Ajd recite realno sta je tako vrh u toj mafiji?
Samo klincima igre poput GTA mogu biti bolje od Mafie ... molim te , prestani ...
Cim kola ne skrecu instantno ili se ne ponasaju kao kocka zela onda nije realno? 😀 Nemoj da si smesan covece 🙂
Mislim, ni ti ni ja ne mozemo sa 100% sigurnoscu da tvrdimo da se kola u Mafa I ponasaju realno ili ne. Ipak su to oldtajmeri koje sigurno nisi imao prilike da probas. Ali cela Mafija ima taj secaj "tezine" sve nekako ima "masu" za razliku od svakog dela GTA gde je sve "vazdusasto". GTA je nesumljivo jako zabavna igra ali je mafija malo kulturnije i sofisticiranije odradjena.
Mislim... 100 ljudi 100 cudi. Tebi je smor i to je to. Ali ne mozes tako samouvereno da pricas kako je igra krsh jer nije.
GTA IV je najbolji u serialu to stoji. I da, ispravljam se, u IV postoji dobar "feel" dok igras stvarno. Ja sam ga sa uzivanjem 3x obrnuo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari