Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

OK ali generalno, ne bi trebalo biti problema da radi "normalno"?

pa meni na PS 3 radi i logitech rumble dzojped.

Znam ali pošto npr PS3 gamepad ne radi na Xboxu (tako čuo od jednog vlasnika) možda neće i obrnuto pa zato pitam - za obične "PC" gamepadove znam da rade

Ima fora da radi, nije bas samo da ga ubacis kao bilo koji drugi, ali video sam da moze, proguglaj malo..

Narode imam nekoliko pitanja koje me "muče" ovih dana... :D
Kako prepoznati najnoviju verziju Xbox-a (Arcade) sa ovom novom Jasper verzijom ploče? Jel piše nešto na kutiji - datum proizvodnje da je ovogodišnji ili nešto sl.? I jel se uz (novu) Arcade konzolu dobija nalog za xbox live?

Evo ti primer jaspera,licno fotografisao.

attachment.php

Poslednja izmena:
A i spolja, par puta sam video crossfire adaptere po oglasima, jake su cene, ne isplati se...
Mada je kewl imati tastaturu i mis uz FPS igre ^^

Poslednja izmena:
@ Show Man thanks na info-u... Ako budem skupio kintu opet ću se izgleda ˇkockati" u xbox vodama valjda ću imati više sreće ovaj put - pošto će ovaj xbox koji sam imao do sada skupljati prašinu na polici :(
I niko nije ništa rekao za xbox live, jel se dobija neka pretplata uz Arcade verziju i jel radi ako se konzola flashuje?

Poslednja izmena:
@ Show Man thanks na info-u...
I niko nije ništa rekao za xbox live, jel se dobija neka pretplata uz Arcade verziju i jel radi ako se konzola flashuje?

Uz nov xbox360 dobjes jedan mesec besplatnog xbox live gold-a,i kada istene prvi mesec ti napravis novi nalog i eto novih mesec dana.E sve to moze da se ponovi tri puta i tako imas 3 meseca besplatnog xbox live-a,a posle ces moci da dokupljujes i produzujes mesece.:)

Ali sa razlicitim accountovima = bez statistike.

Pa u nekim igrama je bitno.
Ali ok, drugi korisnik pljunut -> achievement(oh ne, to se kod vas zove Trophy) unlocked.

E *** onda ... pa valjda jos nesto valja na boxu sem toga :).

braaaaate koji je ovo traktor kad vrti disk.. srecom dozvolise instaliranje igre na hard pa je podnosljivo :)

jel ima neki nacin povezati jojpad™ na komp bez onog wireless dodatka?

Da li ( i kako ) mogu da updateujem xbox da mi podrzava rezolucije za 22'' monitor? I da li ima neke veze sto je konzola flesovana? Nesto sam video po netu da podrska za 22'' monitore vec postoji.

Treba ti NXE, nema veze sto je konzola flasovana.

Za 1680x1050 rezoluciju moras imati NXE. Xbox samo prikacis na xbox live i automatski će ti se uraditi update. A to sto je konzola fleshovana nema veze.

Koliko ja znam, ne mora na live... nego se prosto konzoli omogući izlaz na net i ona ponudi update... ja sam makar tako radio bez liveta :).

Nazad
Vrh Dno