Ljudi bre, kako preći onu misiju gde je potrebno prvo locirati radare, uništiti ih, a onda odbraniti B59 bombardere... suludo je, dok se ja odbranim od neprijateljskih lovaca, moji bombarderi već budu ******i od strane SAM-ova, a ako se fokusiram na skidanje SAM-ova, neki od missle-ova lovaca koji me napadaju me na kraju sredi...
Ima li neka taktika?
Za misiju je preporučen Tomcat (ne znam da li će ga iko voziti 2021, ali ajde sad, da ne budem sitničar)
Sto se tice samog online igranja,mene uzasno nerviraju likovi koji igraju u assoff modu jer je totalno nerealnan,jos kad uzmu f22+aaspect rakete nema sanse da te ne obore,jos kad isti ukljuce HC mod ako hostuju igru e tek je to smor.Inace citovi su se vec pojavili u raznoraznim oblicima nazalost.
Sto se tice realnosti,imate mogucnost pri hostovanju da ukljucite simulation/realistic mod i onda krecete s veoma malim brojem raketa ali naravno iste su mnogo ubojitije no na normal modu ,a i mnogo je teze izbegavati rakete,a svaka koja vas pogodi vas obara,to ej najzanimljivije,pogotovo kad ostanete bez raketa pa morate da skidate ljude iz topagde skill dolazi do izrazaja
![]()
Taj rad, mnogo je dobro kada se ide samo sa jednom vrstom raketa (JStrike) i kada ih je malo, pa onda krene rokanje izbliza. Onda dolazi do izrazaja i timska igra zato shto ako imash dobrog wingmana mozete zajedno da rokate topovima aseve iz protivnichkog tima![]()
Ako si na Gareni, ja mogu da podignem server sa svog kompa (obichno igram negde od 20:00 do 00:00 po CET vremenu). Sedim ili na Europe server (prvi ili drugi, poshto na prvom ponekad nema mesta) ili na Russian serveru. Nick Zerbah.
P.S. jako me nervira kada nekome krene da laguje veza i onda se stalno teleportuje po ekranu (ili je to mozda ass/off mod?!?). Allaspect missile je isto smaranje, ali je zato Radar guided mnogo jaka kad te ubiju pa uletish i skinesh uvek nekog izdaleka.
Može i tako. MAA su ti multi target, predpostavljam? Probao sam sa Tomcatom i Su-35, ali izgleda da cu morati da idem na Mig 31![]()
zarazio sam se sa pvpom,ali bre....ovo nasumicno ispaljivanje raketa je totalni bug,sta do djavola da radim kada host ogranici na min broj raketa,a one se jos same od sebe opale![]()
nah,u pitanju su ponekad realistic serveri,kada fazon dobijem 2 obicne i 4 maa rakete...mislim,simpa je to,ali bre bug sa ispaljivanjem...inace igram na tastaturi
Ljudi bre, kako preći onu misiju gde je potrebno prvo locirati radare, uništiti ih, a onda odbraniti B59 bombardere... suludo je, dok se ja odbranim od neprijateljskih lovaca, moji bombarderi već budu ******i od strane SAM-ova, a ako se fokusiram na skidanje SAM-ova, neki od missle-ova lovaca koji me napadaju me na kraju sredi...
Ima li neka taktika?
Za misiju je preporučen Tomcat (ne znam da li će ga iko voziti 2021, ali ajde sad, da ne budem sitničar)
Koga interesuje, više nije ni u upotrebi.
http://en.wikipedia.org/wiki/F-14_Tomcat
It entered service in 1974 with the U.S. Navy, replacing the F-4 Phantom II. It was later exported to the former Imperial Iranian Air Force in 1976, during a time when the US still had good relations with Iran. It was retired from the active U.S. Navy fleet on 22 September 2006, having been replaced by the F/A-18E/F Super Hornet.[2] As of 2008, it remains in service only with the Islamic Republic of Iran Air Force.
Mada bedak mi, tako dobra makina iako je drtina![]()
eno ameri smanjuju broj narucenih f22ki
Ne kontam sta ovi rumuni smaraju,resili su sve probleme koje su najavili da ce biti reseni u novom pecu,cak na forumu su rekli da izlazi jos juce prekljuce a peca jos nema,a najave su prebacili na proveravajte forum:S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari