Pa posto nigde ne pise otkup mozes slobodno da zaboravis.
ok je to. a sta ako imam snimak razgovora kada je kurir priznao da sam mu rekao d aje otkup 2000 dinara i da je rekao da je zaboravio napisati???:wave::banana:
Pa posto nigde ne pise otkup mozes slobodno da zaboravis.
ok je to. a sta ako imam snimak razgovora kada je kurir priznao da sam mu rekao d aje otkup 2000 dinara i da je rekao da je zaboravio napisati???:wave::banana:
pisao je, nije zavrsio a posle izasao kao da treba da donesi vrecicu ond aje zurio i zaboravio...Pa zar nije pisao pred tobom i dao ti kopiju naloga za utovar - istovar?
Ja sam slao skoro vrednosnu posiljku preko AKS-a i znam da ju je covek dobio, ali ne znam da li stigla odmah sledeci dan i da li su je kuriri otvarali ili pravili novi nalog kako bi uzeli onaj 1% na ime vrednosne posiljke.
U svakom slucaju, odradili su mi posao, a glava me ne boli :banana:
Daniele, kurir bi trebalo da ti da popunjen tovarni list da ga ti potpises. Ako si ga potpisao a nisi gledao da li je napisao vrednost otkupnine, shvati to kao jeftinu skolu i ubuduce gledaj na sta stavljas svoj potpis. Nece ti tu ni 23 inspekcije pomoci da dobijes svoje pare.
Ako ti nije dao tovarni list na potpis, trazi kopiju njihovog primerka (moraju da ti daju kopiju i original na uvid) i ako je taj potpisan (a potpis nije tvoj) mozes da im pretis tuzbom za falsifikovanje dokumenata. Realno, mozes i da ih tuzis ali se bojim da ce to potrajati. Obzirom da je mali iznos mislim da ce i pretnja biti dovoljna da nadjete resenje.
I sad posle onog tvog kukanja, klevetanja itd. vidimo da ni ti u celoj ujdurmi nisi bas nevin. I to nije bas korektno i fer sa tvoje strane. Da pokusas svoj deo krivice bukom i teskim recima da uvalis nekom drugom a pri tom i ja ispadoh pristrasan sto sam pokusavao da ti objasnim da to sto pricas ne moze da bude tako.
I u pravu je Spaske. Prilicno zavisi od kurira. Ovaj covek iz AKS-a je extra a recimo City je imao nekog ******a kog sam licno isterao iz firme kad je poceo koleginici da ***** i prigovara sto mu nije popunila tovarne listove.
Eo, ja imam srece pa imam ok AKS kuriraHteo sam nesto da posaljem u utorak ali nije moglo (nije mogao da stigne :S
, uzeta roba u sredu, stigla u cetvrtak, meni jutros stigle pare. Sve ok. Bilo bi bolje da su stigle u subotu ili petak al sta je tu je. :smash:
Snimak ti ne vredi ako mislis da isterujes pravdu sa inspekcijama i sudom. Po zakonu, nemas prava da vrsis tajno snimanje. To mogu samo ovlascene sluzbe uz sudski nalog. Znaci, na sudu ti taj snimak ne vredi, cak mozes i da popijes kaznu sto si "vrsio nezakonito snimanje".kao sto sam rekao PRIZNAJEM DA ZA OTKUP NISAM OBRATIO PAZNJU. jer sam sa n jim psoalo diamond u vrednosti od 350eu...i vec drugi dan sam dobio. Paz ato sma ja glup mislio da ce kurir licno odenti na datu adresu...
Ali nema potpisa...***, ja sam rekao, i nemam razloga da lazem, a uz to IMAM SNIMAK ZVUKA KADA JE KURIR PRIZNAO DA SAM MU REKAO DA JE OTKUP 2000DINARA. eto tolike. Posalcu im mail da sam razgovarao sa svojom advokatom i nema potpisa pa ni ne zbog tih 2000dinara, nego cisto samo malo, da ih optuzim..bas su s*ronjaci.
A o tome ko ej neozbiljan govori sve da i sef sluzbe u kurir su me lagali u vezi plakate koje sam trebao hitno dobiti a oni su rekli: "igrali su za srecu..." sta jos da kazem...
Daniele, kurir bi trebalo da ti da popunjen tovarni list da ga ti potpises.
Snimak ti ne vredi ako mislis da isterujes pravdu sa inspekcijama i sudom. Po zakonu, nemas prava da vrsis tajno snimanje. To mogu samo ovlascene sluzbe uz sudski nalog. Znaci, na sudu ti taj snimak ne vredi, cak mozes i da popijes kaznu sto si "vrsio nezakonito snimanje".
Koja kurirska sluzba danas donosi kintu na vrata fizickim licima, ako uopste ima takvih?
Jutros su mi stigle pare od prodaje telefona koji je poslat prekljuce AKS-om i stvarno su super.Dosao covek po paket (kutijicu) upakovao odneo...jos su pare stigle u evrima i to mi doneo kuciDok prosli put kada sam kupovao telefon Post Expres mi je naplatio proviziju na vrednosnu posiljku nesto vise od 900din dok aks uzima samo 1% na vise od 15k din.
A ti hocesh da najjeftinija usluga bude i najbolja ? To nikako ne ide zajedno. Probaj da koristish post express pa cesh da vidish da za 3x vece pare mozesh da dobijesh i loshiju uslugu od AKSa.
Imam jedno pitanje, do sad kad sam bilo koji paket slao sve sam ja pakovao jer ovi kad dolaze po pakete nikad ne nose koverte.
Znaci, jel se te koverte naplacuju dodatno ili ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari