^Moja pitanja vezan za stabilnos PII za 24/7 imaju za cilj da zadovoljim svoju radoznalst i ako mogo nekako neposredno da dodjem do sto ispravnijeg zakljucka zasto procesori koji mogu preko 6ghz na LN2 nemogu da se klokuju stabilno makara na 4ghz za 24/7, kao sto je recimo slucaj sa intelovim procesorima u tom cenovnom rangu a bogami i daleko jeftinijim modelima.
Moja pretpostavka na osnovu svega sto sam do sada uspeo da vidim a vezano za klok 24/7 je da ploce na ovaj ili onaj nacin prave problem a da sam procesor moze bez problema da izgura tih 3.8-4ghz i milsjenja sam da ce narocito nove revizije PII moci da se poteraju sa nekim vazdusnim hladjanjem na tih 4ghz, samo da konacno neko napravi plocu koja se nece pregrevati ili praviti neki drugi problem.
Znaci tvoje vodeno je konacno dobilo pravi izazov

daj sada stavi lepo i grafiku pod vodu, meni bi to bilo pravo zadovoljstvo da sam na tvom mestu
Nego reci mi kako si zadovoljan sada sto se tice gaminga i rezultata koje postize ceo sistem sa tvojom grafikom, znam da si bio u problemu sa tim dok si imao stari phenom koji nije bio dovoljno snazan da iz grafike izvuc maksimum.