Šta je novo?

Tom Clancy's H.A.W.X

Ja sam odavno prestao da obracam paznju na IGN i ostalu pay2review bagru. To sto sam se tresao od ushicenja posle odigranog demoa govori sta mislim o igri.

Da li postoji mogutjost mapiranja tastera ili je to, to?

Kad otvoris kontrole tamo gde pise Right Handed Default imas strelice, pritiskaj dok ne nadjes Custom, tu mozes menjati sve.

Mogli su malo bolje da se potrude oko grafike...kad se spustis na dole ka zgradama teksture su odvratne, to je mnogo bolje uradjeno u blazing angels...

Da li se nekom cini da nesto nije u redu sa proporcijama aviona.. Kao da su sabijeni po duzini a "debeli". I ima neki cudan trip pri rotiranju aviona zgrade se izoblicavaju kao da posmatram iz lupe.

Da demantujem ovu moju informaciju, neki bug je bio u pitanju ili sam ukljucio negde/neku opciju.

Mogli su malo bolje da se potrude oko grafike...kad se spustis na dole ka zgradama teksture su odvratne, to je mnogo bolje uradjeno u blazing angels...

Ja nemam primedbe na grafiku.

glavna fora je sto u blazing angels ne mozes da se popnes na vise od 1500m, a ovde ides na 4~6 iljada opusteno...U fazonu kad vidis zgrade ili se vadis iz stall-a ili si mrtav, kakve crne teksture... :D

Igrao noćas u 3:00 k'o vampir:p
Dobra je igra, fini modeli letelica, dobar osećaj brzine, igrao na tastaturi ali moram probati na nekom gamepadu, sve u svemu ovo sam čekao godinama:D
Najzad arkada sa extra grafikom, na mašini iz potpisa extra radi, 1440x900, 2x AA ili tako nešto svi detalji na high:D
Ja srećan:D

Deluje mi zanimljivo ova arkada, a i fino izgleda. Bash kako bi jedna arkada i trebalo da izgleda :D
Nego kako ptkljuchati onaj Sukhoj i Harrijer??

Deluje mi zanimljivo ova arkada, a i fino izgleda. Bash kako bi jedna arkada i trebalo da izgleda :D
Nego kako ptkljuchati onaj Sukhoj i Harrijer??

Harijera dobijes posle one druge misije kad resis!Al nece da sacuva kad izadjes iz igre ponovo moras da igras 2. misiju da bi otkljucao avione:mad:

Ja otkljuchao suhoj s35 sa nekim patchom za Hamachi i lan ali mi demo puca na desktop u drugoj misiji jer mi exe fajl demoa bio pun CRC greshaka. Sad skidam drugi.

Suhoj je brukica samo takva. Samo da skinem ovaj novi demo koji ce valjda da radi kako treba.

Interesanta arkadna igra, nema shta. Sa svakim avioniom mozesh kombu i zvono da uradish. :D

Igram sa joy-om i steta sto nema analogni throtle k'o ilija a mozda i uspem da napenalim to mada ne verujem posto je arkada nema fini throtle.

ja tek sada skidam demo jer mislim da ovo bez joysticka kao Guitar Hero na tastaturi

Testirao sam jedan Logitech Joypad (PS3/PC) odlicno radi i kontrole se mogu podesiti da budu identicne kao na PS3. Probao demo na obe platforme.

ma džaba Ace Combatu što ima perverziju od grafike, kad je igra smešna kao parodija, čak i za arkadu. Blazing Angels je za nju izmislio dogfight... Nadam se samo da će HAWX biti bolji, već sam video u "first ten minutes" da je grafika prosek, ali to nije toliko bitno ako je igra zarazna...

da se produzi zabava do izlaska fulishke
mod v3
ima free flight, skrivene avione,podrzava izmenu weapons load-a,sadrzi versus tdm i coop preko hamachi-a

instalacija, extract u root igre, rename inicache.bin u inicache.bak i vooooziiiii !!!

Prilozi

• DataDemoCompleteHCG3.rar
    1,008.7 KB · Pregleda: 56
@byMAX. Blazing Angels nije los, ali je Crimson Skys toliko dobar da ovaj jadan nema sta da trazi...

Ace Combat je keva, kakav Blazing Angels! Secam se skinuo sam demo probao i bacio i ne mogu se porediti te dve igre. Dok je H.A.W.X vec nesto nalik ace combatu.

da se produzi zabava do izlaska fulishke
mod v3
ima free flight, skrivene avione,podrzava izmenu weapons load-a,sadrzi versus tdm i coop preko hamachi-a

instalacija, extract u root igre, rename inicache.bin u inicache.bak i vooooziiiii !!!

To je isto ovo, pretpostavljam?

http://gib.me/hawx/instructions.html

Ce da probamo:)

Edit: probao, otkljucava free flight, Raptora, F-20, Miraz F1, F-15 S/MTD, Su-47 i Su-35 ...otkljucani avioni cudno izgledaju u meniju za odabir- potonuli u pod:D .Ono sto je bitno je da nisam mogao da lansiram rakete, pa ni da lockujem mete...mozda ima veze sa odabirom borbenog kompleta (probao sam drugi, za long range borbu).

Poslednja izmena:

Edit: probao, otkljucava free flight, Raptora, F-20, Miraz F1, F-15 S/MTD, Su-47 i Su-35 ...otkljucani avioni cudno izgledaju u meniju za odabir- potonuli u pod:D .Ono sto je bitno je da nisam mogao da lansiram rakete, pa ni da lockujem mete...mozda ima veze sa odabirom borbenog kompleta (probao sam drugi, za long range borbu).

da to je to, kod mene sve radi normalno osim kod Su-47 gde ne mogu da lansiram rakete tj. nema ih

Edit: sad opet odaberem Su-47 i ima rakete, lol

Poslednja izmena:
sad sam presao demo, opet, i normalno mi rade rakete na svim otkljucanim avionima

Mozda si zaboravio da renemujesh inicache.bin u .bak

Ja sam probao i hamachi i radi (Coop i TDM) sve sem Su35 (mozda i su47) koji zna da ostane bez oruzja. Hamachi je proradio uz pomoc ForceBindIP programa, plus hamachi konekcija mora biti na vrh liste net konekcija.

Videh negde da moze i F18 da se otkljucha tj. da se doda jer je bio u pre-order demou.

Samo igra je jako chudna u TDM modu. Ne mozesh pogoditi protivnika skoro nikako. 1-2 pogotka na sve one silne rakete.

Poslednja izmena:
Videh negde da moze i F18 da se otkljucha tj. da se doda jer je bio u pre-order demou.

Hawx F-18 HARV unlock code
This is the unlock code for the F-18 HARV that you receive as part of a Bestbuy.com preorder (codes pulled directly from BestBuy's website)

Enter the following codes in plane selection/hangar screen:

XBOX360: HOLD LT then hit LB, Y, LB, Y, LB X
PS3: HOLD L2 then hit L1, TRIANGLE, L1, TRIANGLE, L1, SQUARE
PC: HOLD SHIFT then hit A,Q,A,Q,A,X

Enjoy

Meni ne radi, e sad možda nekom proradi.

Poslednja izmena:
Mozda si zaboravio da renemujesh inicache.bin u .bak

Ja sam probao i hamachi i radi (Coop i TDM) sve sem Su35 (mozda i su47) koji zna da ostane bez oruzja. Hamachi je proradio uz pomoc ForceBindIP programa, plus hamachi konekcija mora biti na vrh liste net konekcija.

Samo igra je jako chudna u TDM modu. Ne mozesh pogoditi protivnika skoro nikako. 1-2 pogotka na sve one silne rakete.

Jesam, odradio sam rename...verovatno baguje ako rakete koje odaberem nisu one koje koristim u "vanila" demou...no nema veze, nije neka frka:)

Ni meni ne rade rakete na su 35 i su 47 sa patchom cak i akd sve odradim kako treba
sto s etice igre igra razbija:D

Svaki dan sa nestrpljenjem ocekujem full igru da izadje :)

Nazad
Vrh Dno