Nije u pitanju greska.Malopre je jedan moj komsija bio u SBB-u da plati racun za net i rekli su mu da ce u toku ove nedelje biti duplirani svi internet paketi bez promena cena.Sto znaci da ce najsporiji flat paket biti 2 mb/s po ceni od 1390 din.
A zvanicno obavestenje na njihovom sajtu sa novim brzinama ce i zvanicno biti objavljeno u narednih dan ili dva.Tako su bar njemu rekli,tako da je to proverena informacija![]()
Oni tamo na uplatnim mestima su istrenirani da prodaju te price. Ovo je vec 50-ti put da su nekome rekli da je povecanje u toku nedelje, meseca, tromesecja itd.Nije u pitanju greska.Malopre je jedan moj komsija bio u SBB-u da plati racun za net i rekli su mu da ce u toku ove nedelje biti duplirani svi internet paketi bez promena cena.Sto znaci da ce najsporiji flat paket biti 2 mb/s po ceni od 1390 din.
A zvanicno obavestenje na njihovom sajtu sa novim brzinama ce i zvanicno biti objavljeno u narednih dan ili dva.Tako su bar njemu rekli,tako da je to proverena informacija![]()
Oni tamo na uplatnim mestima su istrenirani da prodaju te price. Ovo je vec 50-ti put da su nekome rekli da je povecanje u toku nedelje, meseca, tromesecja itd.
To sto je na sadasnjem cenovniku datum 01.03. ne mora nista da znaci jer koliko znam SBB je i ranije azurirao datume na cenovniku i ne moraju uvek sve stavke u cenovniku da se promene da bi se on azurirao- recimo ovo konretno moze da se odnosi na povecanje pretplate za TV.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari