Šta je novo?

SBB brzine

Meni je i dalje po starom, mozda su se oni nesto *****ali.

meni se pre jedno 10min iz cista mira resetovao modem. ali nazalost i dalje je isti paket.

bez promene

Nis, 1024/128

Ono sto je puno logicniji odgovor je da ti nisu smanjili paket |)

Moj je isti kao prosli mesec... 384...

isto i kod mene, a taman se obradovao... :(

Poslednja izmena:
I ja sam isto stavio kao i ti da mi smanje sa 2 mbit na 1, ali sam ostao na 2. Verovatno ne mozes preko neta da smanjis na manji paket vec moras kod njih licno neki zahtev (nisam siguran). Sigurno nisu povecali brzine:D

Nije u pitanju greska.Malopre je jedan moj komsija bio u SBB-u da plati racun za net i rekli su mu da ce u toku ove nedelje biti duplirani svi internet paketi bez promena cena.Sto znaci da ce najsporiji flat paket biti 2 mb/s po ceni od 1390 din.
A zvanicno obavestenje na njihovom sajtu sa novim brzinama ce i zvanicno biti objavljeno u narednih dan ili dva.Tako su bar njemu rekli,tako da je to proverena informacija:)

Poslednja izmena:
Tio bi bilo lepo, posto na sbb forumu nema nikakvih pouzdanih/polu proverenih informacija da ce bilo sta da menjaju .

Nije u pitanju greska.Malopre je jedan moj komsija bio u SBB-u da plati racun za net i rekli su mu da ce u toku ove nedelje biti duplirani svi internet paketi bez promena cena.Sto znaci da ce najsporiji flat paket biti 2 mb/s po ceni od 1390 din.
A zvanicno obavestenje na njihovom sajtu sa novim brzinama ce i zvanicno biti objavljeno u narednih dan ili dva.Tako su bar njemu rekli,tako da je to proverena informacija:)

:banana::banana::banana::banana::banana::banana:

:smoke:

Poslednja izmena:
Cek trenutak.
Jel to vazi od sledece uplate?

Onaj ko je sad uplatio i i dalje mu traje 1mbit paket, njemu ce ostati 1mibt, ili ce mu automatski duplirati odmah ?

I sta je sa paketima u lokalu, ja sad imam 384/192 (768/384) ?

Poslednja izmena:
Oni tamo na uplatnim mestima su istrenirani da prodaju te price. Ovo je vec 50-ti put da su nekome rekli da je povecanje u toku nedelje, meseca, tromesecja itd.

Oni tamo na uplatnim mestima su istrenirani da prodaju te price. Ovo je vec 50-ti put da su nekome rekli da je povecanje u toku nedelje, meseca, tromesecja itd.

Damn, ja sam ovo ^ zaboravio :(.
Ladno sam se ispoprimao :).

To sto je na sadasnjem cenovniku datum 01.03. ne mora nista da znaci jer koliko znam SBB je i ranije azurirao datume na cenovniku i ne moraju uvek sve stavke u cenovniku da se promene da bi se on azurirao- recimo ovo konretno moze da se odnosi na povecanje pretplate za TV.

ma samo neka dupliraju, onda sledeci mesec idem na 4mbita :banana::banana::banana::banana:

Nazad
Vrh Dno