Šta je novo?

[DVD/DivX player] Philips DVP 3260, DVP 5990

Sa novim firmwerom za 3260 radi kursor gore dole sada sam probao mp3 tako da nema brige samo trpaj taj firmware kod sebe,cak si i mene bio doveo u nedoumicu mada koliko znam da mi je pre 2 dana radilo to pa sam morao ponovo da probam,tako da je sve ok.

@Vox
Pazi druze sta si kupio jel 5980 ili 3980 vidim da si napisao da si kupio 5980 a da ces staviti firmware za 3980 da ga ne ubijes prvo skini odgovarajuci firmware za svoj uredjaj ili si napisao brojnu gresku ovde.Samo malo upozorenje za tebe.

@miomirje
Nije nista novo slican model kao i ova 2 opisana znaci cita sve sto i 3260 plus ima HDMI i cita wmv fajlove.

Poslednja izmena:
@miomirje
Nije nista novo slican model kao i ova 2 opisana znaci cita sve sto i 3260 plus ima HDMI i cita wmv fajlove.

Pa ovo mu dodje kao 5990.

Inace hvala lion123 sto je probao firm. Znaci kursori rade!

u jednom cenovniku naso sam

PHILIPS DVP 3260 48.00 4,729.44

PHILIPS DVP 5960/12 56.14 5,531.47 a u tehnomarketu je 6,499.00 дин.

razlika u ceni nije velika.

Poslednja izmena:
@miomorje
Ako si u Beogradu imas 3260 u technomaxu za 4.600 din,sto bi ti pre preporucio ako nemas LCD ili plazmu, a i jaca je firmwerska podrska za njega, kao i za 5990.Mozda su dobili tamo i 5990 nisu ga imali kada sam ja uzimao player ali su rekli da ce im brzo doci pa probaj tamo ako vec zelis bolji player topla preporuka za 5990.

Onda definitivno kupi 3260 jer za ovaj drugi i nemas modifikovan firmwere a i nemas potrebe za HDMI tako da je preporuka na 3260.

Probacu mozda technomax salje robu pouzecem ili tako nesto .

Da li je u novi firmware za 3260 ubacena kontrola jacine zvuka preko daljinskog upravljaca(repeat-Repeat A-B)?

@miomirje
mislim da si promasio kurs kune, ona je oko 7,5 za 1 evro. To je tu negde, mada nas ziralni je jucer bio 99.

Poslednja izmena:
Ja moram da se nadovezem na pricu i na sva usta pohvalim Philips-a. Citajuci vase prethodne tekstove, shvatio sam da je vreme da promenim moj DVD. Juce sam otisao u Eltim i kupio 5990.
, ko hoce da izdvoji 5200 dindzi neka ih daa za ovu spravu i nece se pokajati.

U kom ELTIMU si to pazario posto je vecina zatvorena zbog poznatih razloga?

@Vox
Pazi druze sta si kupio jel 5980 ili 3980 vidim da si napisao da si kupio 5980 a da ces staviti firmware za 3980 da ga ne ubijes prvo skini odgovarajuci firmware za svoj uredjaj ili si napisao brojnu gresku ovde.Samo malo upozorenje za tebe.

Da sad vidim sta sam napisao.Ja sam kevi kupio 5980 koji na sebi ima i USB.Obraticu paznju za firmware.Hvala na upozorenju.

Moze li neko da objedini zadnji firmware sa dodatkom slova u boji i komandama za ton na daljincu za 3260 bilo bi:banana:

Citiram korisnika: somicom
Ja moram da se nadovezem na pricu i na sva usta pohvalim Philips-a. Citajuci vase prethodne tekstove, shvatio sam da je vreme da promenim moj DVD. Juce sam otisao u Eltim i kupio 5990.
, ko hoce da izdvoji 5200 dindzi neka ih daa za ovu spravu i nece se pokajati.

Ne mogu da pronadjem ovaj post i vidim datum kada je postavljen.

Poslednja izmena:
@miomorje
Ne moras dzabe ni da trazis kada je to stavljeno i kada je kupljen jer ELTIM vise ne postoji tako da mozes slobodno zaboraviti na taj podatak za 5990.

Ako sam lencuga kako ti kazes nisi morao da mi unistis player dajuci mi link sa pogresnim firmware-om:mad: Flash-ovao sam ga sa ovim sto si dao i sada mi pokazuje 3260I_12bin :smash:a moj model je stariji odnosno 3260.Konkretno player ne radi sa DVD formatom uopste:wall:probao sam ponovo sa predhodnim firmware-om ali nece ni da ga ocita.Ima li neko resenje?:(

^
Preimenuj svoj stari fw na fleshu tako da bin fajlu dodas I nakon 3260, tad bi trebao da ga ucita.

Poslednja izmena:
Je li neko menjao font titlova na 3260?
Skinuo sam mtkremaker i font creator ali nisam siguran kako to da uradim.
Ne bih da eksperimentisem da ne bih zeznuo player pa ako je neko probao, neka napise kako.
Pozz

Pre sat vremena kupio sam ga u Tehnomarketu po ceni od 3999 dim.dobili su pet komada u Nisu.Javicu utiske.

Je li neko menjao font titlova na 3260?
Skinuo sam mtkremaker i font creator ali nisam siguran kako to da uradim.
Ne bih da eksperimentisem da ne bih zeznuo player pa ako je neko probao, neka napise kako.
Pozz
Zasto bi to radio kada sa bilo kojom vezijom firmware-a imas u ponudi tri sasvim solidne velicine fonta :D Ako to nisi jos odradio pogledaj uputstvo sa pocetka teme ili sa zvanicnog sajta,a evo ti i zadnji firmware http://rapidshare.de/files/45417644/DVP3260_12_vb6_v5_1.rar.html] :wave:

Mislim da necu da ubacujem nista prevod je ok kao i velicina slova.

Pozdrav!!
Danas sam uzeo u tehnomax-u, za sada sam veoma zadovoljan, verzija je 3260i, stavio sam poslednji fw od pre par postova, ali boje su mi totalno izmesane, stavim crnu, bude zelena, stavim plavu, bude roze, jel tako i kod vas?
Trenutno sam vratio fw samo sa belom bojom.

Zasto bi to radio kada sa bilo kojom vezijom firmware-a imas u ponudi tri sasvim solidne velicine fonta :D Ako to nisi jos odradio pogledaj uputstvo sa pocetka teme ili sa zvanicnog sajta,a evo ti i zadnji firmware http://rapidshare.de/files/45417644/DVP3260_12_vb6_v5_1.rar.html] :wave:

Ma znam ja sve to.
Standard titlovi su mi odgovarajuce velicine, ali su "predebeli".
Small su "pretanki" i preveliki je razmak izmedju slova.
Medium i Large su preveliki.
Ja bih najradije verdana.

Vrh Dno