Šta je novo?

Empire: Total War

Zezate? Izgleda odlično, a pri tome niko i neće koristiti ove poglede. Doduše, videće se na šta će to ličiti u pokretu, ali deluje izuzetno dobro za ovaj tip strategije. Koliko će vojnika biti u istom trenutku? Pa, puno :) , zar iko sumnja u to? Bitno je da li se nivo detalja očuva kada se kamera maksimalno podigne. Mene više interesuju taktički elementi tipični za ovo doba poput pucanja po vrstama radi držanja neprijatelja pod konstantnom paljbom, različita topovska punjenja, dizanje realnosti sukoba...Nije ovo srednji vek pa da konjički odred teško oklopljenih vitezova prođe kroz pešadiju kao kroz sir, ovde konjica, ako je teren ravan i bez prepreka, ima da ostane bez konja mnogo pre nego što stigne do neprijatelja :d Drugim rečima, ovde se mora daleko više pažnje obratiti na balans dalekometnih oružja nego kada se radilo o dobu samostrela i lukova.

Poslednja izmena:
Hocel ikad izaci Total War sa radnjom iza 1900.godine. :rupa:

Hocel ikad izaci Total War sa radnjom iza 1900.godine. :rupa:

Potpuno drugaciji nacin ratovanja koji bi u velikoj meri morao da izmeni gotovo sve aspekte karakteristicne za TW serijal.

edit: Mada, sto da ne. WWI u TW izvedbi sa sa avionima iz kojih kopiloti izbacuju bombe rukama, smrtonosni gas i ogroman teren prosaran rovovima. :)

Poslednja izmena:
Potpuno drugaciji nacin ratovanja koji bi u velikoj meri morao da izmeni gotovo sve aspekte karakteristicne za TW serijal.

Pa to i je problem.
Nema krkljaze tipa "Juris drugovi" , vec tu je avijacija , tenkovi , topovi , a tek kako napraviti borbu pesadije ?????

Kako god , vratimo se na temu.

Poslednja izmena:
Za sada ovo deluje OK, graficki koliko mi se cini veoma optimizovano, sve na ultra je glatko, sto nije moglo sa ovom masinom u M2TW.
Pomorska bitka je super, mada je doslo do nekog cudnog desavanja kad sam probao da se zakacim za drugi brod. Zakacili su konopce, prebacili daske, krenuli da prelaze na njega, ali su se onda vratili. Prijateljski brodovi su nastavili da pucaju u taj brod i potopili ga. Malo je cudno da ne kontaju sami da ne treba vise da pucaju u njega.
Kopnena britka prelepa, uz jos naglaseniji znacaj konfiguracije terena nego u prethodnim igrama iz serijala. AI se mozda blago gubio, ali nije strasno.
Jedva cekam full verziju. :)

Nisam ni najmanje sumnjao da ce bitke i na kopnu i na moru biti fenomenalne, ono sto je bila naslabija tacka TW serijala od samog pocetka je diplomatija i AI vezan za to. Izgleda da su sad malo poradili na tome. Nadam se da ce ovaj aspekt igre biti bolji nego ranije.

Uff jedva čekam, odigrao sam ceo serijal još od prvog Shoguna, što beše pre mnogo godina.

Mene zanima kada će empire da se pojavi kod nas, ko će prodavati i koliko bi moglo da košta?

I da li će mapa biti detaljna kao u Rome total realismu?
Ako znate o čemu pričam?

Izgleda dobro.. :D

Sledeci je verovatno Iraq: Total War :p

Od pocetka zaljubljenik u ovaj serial ... cekamo i ovo :d

Zao mi samo sto izbacise one kratke filmove jos od seriala Shogun ... steta

Poslednja izmena:
Čisto da obavestim da se igra pojavila u svima nama doboro poznatim prodavnicama.
Teška je 11.84 GB i u pitanju je Special Forces verzija koja dolazi sa dodatnim jedinstvenim jedinicama i to HMS Victory, the French Irish Brigade, Spanish guerillas, Gurkha infantry, Rogers’ Rangers and the Ottoman Organ Gun.

Za nas malo slabije obavestene, a bez ikakve namere da se bilo koja od tih dobro poznatih prodavnica reklamira, da li bi neko bio ljubazan da mi kaze koje su to prodavnice i da li ih eventualno ima u Novom Sadu?? Naravno ako neko iz bilo kojih razloga ne zeli da to napise javno, molim pm ako je ikako moguce...

unapred hvala...

Prodavnice koje se ovde spominju se obicno odnose na Torrent trackere.
A prave prodavnice - potrazi u GameS-u.

Inace, ne skidajte Razor veriju, igra puca i nema zvuka.

Poslednja izmena:
Prodavnice koje se ovde spominju se obicno odnose na Torrent trackere.
A prave prodavnice - potrazi u GameS-u.

Inace, ne skidajte Razor veriju, igra puca i nema zvuka.

znam zato sam i postavio ovu poruku...

a inace za sve vas cisto da znate igra dolazi na 2 DVD-a jedan od +7Gb drugi od +4 GB (zanci sve zajedno oko 12 GB)...
u prevodu skidanje ce trajati do prekosutra ukoliko budu i ripovali igru kako treba...

Zavisi odakle skidas .. moze da se zavrsi za dan ;) ( powered by admin gadget freak :d )

Poslednja izmena:
Za dan? Ja sam je skinuo za 1.5h :D

Ko je nabavio igru i ima probleme sa zvukom neka proba ovo rešenje. Fajl je manji od orginala ali trebalo bi da omogući većinu zvukova. Ako radi onda je dobra zamena dok se ne pojavi pravi fix.

You can rename the "demo3.pack" file (From just the demo) to "sounds_sfx.pack" and replace the current file to get sound effects working properly

Kaze nas narod ... Strpljen spasen ... sacekajte koji dan pa bude sve ... :)

Pa problem je u tome sto su namerno izostavili neke fajlove uz igru, koji se prilikom aktivacije instaliraju preko steam/a. Eto, zvuk, npr. I to je u stvari ta zastita.

Ali to je samo pitanje vremena.

Ko ih *ebe. :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno