Šta je novo?

Killzone 2

Užas koliki off topic. Ljudi, lepo je "pošteno" raditi kvestove u WOWu... Ali... smorilo me je do 15 levela. Previše lutanja unaokolo.

Pa jeste. Samo što nakon toga ne igraš igru, već ona igra tebe.

2j30dtx.gif

I meni je bolji xbox-ov kontroler za FPS, imam i jedan i drugi da se razumemo...

Vaistinu, i meni je PS3 kontroler neuporedivo bolji za fps zbog preciznijih pečurki. A i manje zamara ruku jer je kompaktniji i lakši.

Meni, koji nemam problema sa znojenjem ni na +45, se dlanovi oznoje posle 3 minuta držanja xbox kontrolera... ima prevelike "ručke"...

Confused Retriver :D :D

Nema sanse taj gif sada da nadjem.

Uglavnom, ima neki klip gde taj pas pomera glavu kako bi pratio neke kolace, dok ih neka zena pomera.
Prepravili su glavu tog psa i umesto kolaca nalepili sliku Killzonea 2.
To je jedan od najboljih gifova.

Poslednja izmena:
Odlican video!
Mislim da ce sledeci Killzone izaci za PS3 sa istim, ali primetno osvezenim endzinom, tamo negde 2012-2013. :)

Imas i reklamu dole, skroluj :) Bolja je americka, ali meni je najbolji ovaj intro za "Making-of", trebali su od toga da naprave reklamu, odlican voice over..

I ja mislim da ce izaci tamo negde u 2011. - 2012.
Killzone 3 bi vrlo lako mogao biti poslednja AAA igra za PS3.

Kakav je multi u KZ 2 ? Igram R2 uglavnom,al me smara sto je totalno sve nerealno, igra mi se nesto realno. Al narucio sam KZ2 odavno.
Volim ja FPS igre, odma posle RTS omiljeni zanr.

Multi je odlican, al dzabe kad je konzolaski meni u igri, neces se snaci uopste u meniju kao iskusan PC gejmer, ja bi odkazao porudzbinu na tvom mestu..

extra video o pravljenju igre! moram reci da sam se i ja napalio na ovu igru, jedva cekam da mi stigne!
ocel' biti KZ2 bolji od HALo 3 ? :))))))

ne lupaj, u LBP naci level je umetnost (na onlinu)

Da, igra je veoma rano bila u igrivom stanju.
Zato je i multiplayer ispao ovakav kakav je - testiran je godinama.

pa zato sto je Soniju trebao online FPS bolji od Halo-a, pa su zato ulozili silne pare u razvoj igre
ne volim ja onu x kutiju, ali do skoro su imali dosta bolje igre

Hahhaha, jeste, baš su se takmičili sa Halo :D

KZ2 je igra van kategorije i nema nikakvog takmaca. Za takmičenje sa Haloom služi Resistance. Nema fizike, gađaju se svetlećim kuglama, multiplej za 60 igrača, kooperativno zezanje, big bossovi i slično.

e stvarno, halo i resistance su u tom fazonu, mada Halo na kompu sam igrao, kakav shit od igre, mozda ima neku dobru pricu ,al nisam mogao da je igram
ima KZ2 takmaca, zove se Crysis, ima po meni extra muliplayer, ne znam dal ste probali, ja sam kupio orginal zbog toga, mada slab mi je komp za Crysis, kad uzmem novi sigurno cu igrati.

Pre ce biti da je Killzone-u takmac Call Of Duty 4...

Nazad
Vrh Dno