Šta je novo?

Killzone 2

Pa da sam pijan ne bi imao para, morao bi silom da otmem igru! :)

Vazi ! vazno da GT vredi! ****ga ja se nadam da ce onaj japanac sto napravi prva 3 dela RE da napravi neku novu igru tog tipa. Ima li ko informacija o tome mozda ?

Pređoh sedmu misiju, na high. Stoji mi 50%, 8 sati i 28 minuta igranja.

Čudi me da niko nije pitao - odakle skinuti onu PERFEKTNU muziku iz KZ2? :Klanjanje ? Ima negde nekog soundtrack-a?

Čim izađe, odmah javiti ovde, a ja ću tada ustupiti davatelju informacije 2 od 72 device.

Čudi me da niko nije pitao - odakle skinuti onu PERFEKTNU muziku iz KZ2? :Klanjanje ? Ima negde nekog soundtrack-a?

Bojim se da takva muzika nije tolko dobra "na suvo"... Tako se ja zaletim pa skinem OST nekog filma i ispostavi se da je svaka numera ista i prazna nekako bez adekvatno vizuelnog doživljaja :)...

Bojim se da takva muzika nije tolko dobra "na suvo"... Tako se ja zaletim pa skinem OST nekog filma i ispostavi se da je svaka numera ista i prazna nekako bez adekvatno vizuelnog doživljaja :)...
Ma gde...ubacim disk u drajv, odvrnem zvuk i pustim da ide ona animacija kada je selektovan disk u drajvu ali ne pokrećeš igru (pa se aktivira background sa insertima iz igre i muzičkom pozadinom, kao i kod većine igara). Uopšte me ne interesuje što je van igre, radim nešto drugo, a ta numera mi se vrti 100 puta :)

Šta reći, a ne zaplakati? Toplo se nadam da će naredno izdanje Killzone igre igrača staviti u čizme ponosnog i prkosnog stanovnika planete Hellghan, koji će se boriti za svoje ideje, svoj narod i svoju planetu. Nažalost, previše su ove ISA Solarijance napravili dobrim. Tako bi bilo dobro biti u koži surovog stanovnika planete na kojoj su uslovi za život mizerni, a koja se uzdigla u kategoriju glavnih sila u univerzumu. Vojnika koji žari i pali širom svemira, u ime svog voljenog Visarija, dok implementira osvetu sa zapanjujućom strašću. Verovatno od toga nema ništa, ali ljudski je nadati se. Podloga za nastavak je tu, sve je spremno za nove obračune. Hellghan je ostao bez lidera, ali je flota tu, armija je tu, željna osvete, neprijateljska invazija je odbijena, njihova flota uništena, a pešadija istrebljena nuklearkama :Klanjanje Konačno, tu bi bilo itekako materijala za brutalnu, krvavu i surovu igru - spaljivanje civila, ubijanje žena i dece, klanje zarobljenika...uh...ko da nam donese tako nešto ako ne Guerilla.

Eh, kako idržati novih 4-6 godina...:(

Iz tvojih usta u odgovorne uši.

Killzone2 podseća na Black Hawk Down, nesvesno se navija za pogrešnu stranu.

Zato ce nas klan igrati samo na Helghast strani.
angry.gif

Mozda je neko vec pomenuo, ne znam da li ste primetili kako su simulirali efekat vinjeta kamere u uglovima...

Ne razumem najbolje, na sta mislis?

Da, normalno, ali nije vidjena stvar u igrama. Ima jos i u LBP.

Poslednja izmena:
wtf je efekat vinjeta kamere :)

Sabih petoricu za 15 sekundi, na high:type:.

To i nije neka mudrost. Ja sam to izveo na vozu sa rocket launcherom, ceo talas jednim hicem.
Ubiti petoricu jednom granatom, tu situaciju nikako da sačekam.

Što je najgore meni je to pošlo za rukom tako što sam četvoricu ubio granatom :( i onda petog brzo izrokao:D.

Skroz je luda fora držati L2 (ili šta već) i čekati koju sekundu pa tek onda baciti granatu. kad im eksplodira između glava... kad padne na tlo i pišti, razbeže se... Granate više služe da ih izbaviš iz zaklona nego da ih pobiješ...

Nazad
Vrh Dno