Šta je novo?

Iskustva sa racunarskim radnjama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
a kakve veze ima koliko racunaju euro? ako graficka kosta 10000din to je 10000din moze da ga racuna i 1000din za 1 euro...

Netacno. Ono sto im sada pise na sajtu je netacno za sve proizvode. To znam jer je moj drug ovlasceni njihov diler pa mogu da vidim prave cene. Oni non-stop "nabijaju" veci kurs evra u odnosu na dinar. Ima veze...

Jos jedna ( a, vidim, puni su hvale - i treba :) ) pohvala za Atom.
" Dobar dan, imate Noctua taj i taj ? "
" Dobar dan, narucicemo i u radnji su izmedju 14-15 h "
" Dobar dan, evo 15 je casova, a vasi ventilatori se sami vrte od srece sto postaju vasi " :)
Svaka cast.
Nije da ne volim Atom ali sta je tu za pohvalu?

Recimo što za razliku od mnogih firmi, kad nešto kažu, u toliko i toliko sati i minuta dođite, roba te sigurno čeka.

Ti si neki mrgud reklo bi se,samo pljuješ bez obrazloženja.

Digni ruke od kupovine računara i počni da se baviš heklanjem, kažu da smiruje organizam.:smoke:

^ ma jok, nisam mrgud, ne pljujem samo diskutujem. Imao bih da se napisem zasto i zasto, pa zato ispada da nema razlog. Heklanje je jaka stvar... Ako ti nisu prsti kao cevapi... :-devil-:

a kakve veze ima koliko racunaju euro? ako graficka kosta 10000din to je 10000din moze da ga racuna i 1000din za 1 euro...

Greshish :)

Svi dobavljachi imaju cene u eurima. Ako npr neki CPU koshta 100e u pakomu musterija u nekoj maloprodaji pita za cenu dobija je u dinarima koja se rachuna tako shto se na pakomovu cenu doda zarada i pdv i pomnozi sa trenutnim korosm (koji rachuna pakom) tako da u ponedeljak CPU moze da koshta 9500din, a u chetvrtak 9900din.

dobro ali evo npr ja sad gledam na gigatronovom sajtu ocz hydroflow 36 eura ili 3500 dinara... nazovem ih lepo i pitam jel imate to i to,oni kazu imaju ja ih pitam koja je cena,on mi kaze cenu i to je to voila,bole me d*** dal je kurs kod njih 100 ili 160 dinara. razumes?
znaci kad kupujes hardware ne gledas po itsvetu ili gde vec pa BAM pravac u radnju sa 120 e (koliko kosta na sajtu) nego zoves,narucis i gotovo

e idem bas tamo (PC practic se zove ako se ne varam...) posto mi je tu u kraju pa da proverimo tvoju tvrdnju :D a ako nije istina :whip::D
a mogli ste da skoknete do desk-a po joypad :D

Jutros sam ponovo svratio (uzeo dva HP-a 6735s) Zvucnici su kostali 51649 din ako se ne varam. Pitao sam coveka ponovo zasto su skupi, kad u gigatronu kostaju 25k, on je ponovo ispricao pricu o logitechu i rekao da ce Gigatron da na**** zbog toga...

@Hector Ruiz

Je l' tacna ova tvrdnja?

Logitech Z-5500 5.1, THX

Cena: 44.290 din. u Atom computers a moje na istom mestu pre NG platio 24.500 din.:D

Bez obzira i na kurs, i na inflaciju, poskupljenje od skoro 100 odsto stvarno nije opravdano ....

Ne razumem razlog tolikog poskupljenja!?Kontam da je Logitech to "naredio" ali zasto toliko?Verovatno pokusavaju nesto da love u mutnom i sa mnom su zavrsili ubuduce...

Nije ni meni jasno,sad sam gledao cene na nekim sajtovima u Sloveniji i Nemackoj i cene su oko 300 eura :S: .

Ja taman planirao da uzmem jedne z5500 za dnevnu sobu ali izgleda nista od toga :(

Koji je cilj ovoga ? Mislim retorichko je pitanje koje sve vishe ljudi kapiram sebi postavlja.

Sigurno nije bolja prodaja, ko kupi te zvuchnike na primer po toj ceni taj ili je previshe bogat [takvih je jako jako malo] ili je apsolutno van svih tokova i treba ga pozvati na bojkot. Evo bicju prvi koji cje svim dobrim ljudima oko sebe savetovati da ne kupuju nishta shto im nije neophodno jer ovo blage veze ni sa chime nema. :wave:

pa nista, nece ih niko kupiti i skupljace prasinu u magacinu. ko ih j...

Realno za Z-5500 je i 24.500 bilo previše para, a ovo je strašno :S:

Od sad, svi u bojkot Logija. :)

Sad ce da se pojave polovni za 300e u oglasima :D

preporuka za njih od mene...

Ja moje sad ladno mogu da prodam za 35k i da zaradim 10k dinara... :D

@ilidian...

Hahahaha, ti nisi normalan!

Poslednja izmena:
Loše iskustvo sa DPM Beograd.
Naručena memorija preko on-line shopa (30.01) do danas se nisu javili .
Toliko o poslovnosti .

-1 za Gigatron aka Gigašit:
nemaju ono što nude na sajtu, zavlačenje od nedelju dana (od Subote), u Subotu je bilo "danas ne rade VP, nemamo uvid u njihove portale" na šta ja odgovaram "ali to nudite na sajtu, ranije ste govorili da ako ima na sajtu ima sigurno u nekoj radnji", naravno palo je 5 minuta glume "ko je to rekao, nismo m imajke mi..."
Uglavnom, rezultat je bio: "pozovite u Ponedeljak..." i tako svaki dan do danas. :(

-1 i za WinWin, isto oglašena roba koju nemaju, ista priča kao sa Gigašit-om iako se devojka na BBrdu maximalno potrudila iako baš nije najupućenija...

+1 za DESK:
- "dobar dan imate to i to, veideo sam u cenovniku?"
- "dabar dan gospodine, imamo,cena ta i ta, izvol'te..." (čak neznatno manja nego u cenoviku, obično je znatno veća zbog kursa, krize, farkraja i ko zna čega sve...)
- "hvala, doviđenja"
sve gotovo za 5min, svi zadovoljni.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno