@miamia, irealsms je po mom mishljenju bolji
molim te nauchi me da chitam tutorijale.
mene smara shto nema ili nisam nashao GBA emulator za iphone da fon priskochi u pomotj kad se psp isprazni
ne brishe sve fajlove provereno, bash sam isprobavao neke stvari da vidim da li sve brishe. u sushtini ostavio sam neki bzveze fajl sa glupim imenom i uradio restore posle instalacije open ssh-a sam nashao fajl=ne brishe sve.
ako uradis DFU - kompletan OS, dakle svi fajlovi, bi trebali da su 100%. posle brisanja dolaze novi fajlovi iz arhive koju skines sa neta (FirmWare 1.4, 2.0, 2.1...)
ne vidim kako je moguce da ti ostaje softwerski bug na iPhoneu posle DFU-a.?
Lepo, nedostaje mi multitasking, ili hoces da me ubedjujes da mi ne nedostaje?1. kako mislis nedostaje ti multitasking? jedino gde se vidi nedostatak multitaskinga je kod IM aplikacija.
I kakve koristi mogu ja da imam od toga u Srbiji?2. iPhone 3G ima GPS, 2G koristi triangulaciju da bi odredio priblizan polozaj
Opera mini je nezamenljiva ako zivis u Srbiji i GPRS kosta kao zlato, i drugi OS za mobilne imaju mnogo naprednije pretrazivace ali oni se koriste uglavnom kada imas wifi dok preko GPRS-a koristih ih jedino kada bas moras pored Opere Mini.4. zbog cega bi koristio Operu Mini kad je Safari superiorniji u svakom pogledu?
Lepo, nedostaje mi multitasking, ili hoces da me ubedjujes da mi ne nedostaje?
Ja sam lepo rekao hocu da slusam muziku surfujem netom i da mi radi IM messenger.
I kakve koristi mogu ja da imam od toga u Srbiji?
Opera mini je nezamenljiva ako zivis u Srbiji i GPRS kosta kao zlato,
Sta ti mislis zasto apple nece da pusti ove iz opere da izdaju verziju Opere Mini za iPhone ako je Safari toliko superiorniji pa je opera mini nepotrebna ljudima, cega se plase?
vidim sada uzimas za shodno da me ucis mom poslu.bolje da si mi dao poene i ostavio postove, on je pocheo da shiri dezinformacije i pravi se pametan a ne primetjujem da si njegove neshto prochistio.
Taj spisak sam napravio na brzaka, ne zbog iPhone-a nego zbog obicnih java telefona, za koje je mustang rekao da mogu sve da rade.
Lepo, nedostaje mi multitasking, ili hoces da me ubedjujes da mi ne nedostaje?
Ja sam lepo rekao hocu da slusam muziku surfujem netom i da mi radi IM messenger.
![]()
![]()
pa multitasking radi na nivou Apple-ovih aplikacija! znaci: MOZES DA SLUSAS MUZIKU i da SURFUJES istovremeno!
da Apple napravi iChat za iPhone i on bi radio u backgroundu normalno.
problem sa multitaskingom je sto nece da ga dozvole za 3th party programere, odnosno hoce, samo traze najbolje resenje da to urade (full multitasking bi ubio ARM i memoriju i sistem uopste ne bi radio kako treba, ipak je na iPhone-u desktop OS prilagodjen telefonu). dakle Multitasking ce biti, samo je pitanje vremena. (isto kao sto u pocetku nije bilo ni MMS-a (zato sam ga spomenuo u jednoj od prethodnih poruka, kao sto u pocetku nije bilo SDK, ni GPSa...))
CIJA snajka CIJARossi je napisao(la):Na ovom klipu josh i kako deluje da ide brzo, mada s obzirom da si poceo da se bavish animacijom ne verujem ti nishta![]()
CIJA snajka CIJA
A moze i ovako "U rukama Mandušića Vuka, svaka puška biće ubojita"
:wave:
Nemoj da mi podmeces molicu lepo, ja to nisam rekao.
A ono sto sam rekao je da surf, muzika i IM mesenger +bilo stajos, rade u isto vreme i na K800i telefonu. Cisto da se zna. Kao i vecinu stvari koje si naveo kao "neophodne".
Mozda jedino nema program za auto slanje poruka kad je nekome rodjendan, ili automatsko caskanje sa devojkom i sl...
Sad tu meni nesto nije jasno - kako to da moja Nokia E71 ne uspori i ne ubije ARM CPU iako imam 10 programa aktivnih? I verovao ili ne radi jednako brzo kao i sa 2 u pozadini.
Drugim recima, ili telefon hardverski nije u stanju to da izdrzi ili sam OS nije bas najsrecnije portovan pa su multitasking sveli na 5 Apple aplikacija.
Nisam u toku samo me zanima da li flash aplikacije rade na iPhone-u sada, ili josh uvek ne ?
Znam da nisam mogao da otvorim pola sajtova preko iPhone-a zato shto su radjeni u fleshu, ili odredjene koji imaju neku flash aplikaciju [ baner na primer ili shta god ;]
pozz
skoro je bilo u vestima da Adobe i Apple zajedno rade na Flashu, ne lite nego full, sta ce od toga biti videcemo
btw pojavile su se glasine da u junu stize iPhone 2.0 (2G, onaj prvi iPhone, ima oznaku 1.1 dok 3G ima oznaku 1.2) - 2.0 bi trebao hardwerski da bude razlicit od ova dva sadasnja iPhonea (drugi CPU, vise memorije, i najverovatnije drugi GPU)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari