uh pa ovaj momak je sve opisao u svojim postovima (Nikola)-ja sam samo odabrao ono sto je meni odgovaralo ,procitaj sve njegove postove pa izaberi sta ti najvise odogvara -mislim nemoj da se obazires na ove komentare u vezi nacina kako su napisani postovi -to su gluposti- nego stvarno procitaj i shvati sata je covek rekao -ja mogu da ti samo kazem u vezi e bay-a i pay pal jer me je to najvise interesovalo >Prijavio sam se na e bay prvo i tu sam se verifikovao sa virualnom karticom i onda sam se prijavio na pay pal - stavio sam izmiljenu (USA) adresu-da pojasnim stavio sam svoje pravo ime ali je adresa kompletna iz US -onda sam poceo proces verifikacije tako sto sam im dao podatke za karticu (na virutelnu karticu mozes da stavis bilo koju adresu nema veze -ja sam dodao tu izmisljenu iz amerike ) - -pay pal mi je posalo dva puta uplatu na tu ''karticu'' i to je to -verifikovao sam se do daljnjeg -mislim moras sam da pokusas to da uradis -nema ti druge .ja sam se prijavio na pay pal samo da bih kupovao robu sa e bay-a (cd i dvd) i da uplatim rapid share -za ostale sajtove ne znam kako stoje stvari - na e bay ima opcija srbija i adresa na e bay-u je moja prava ''srpska''-spojio sam linkom moj pay pal nalog sa e bay nalogom -to mi je e bay trazio kao deo verifikacije -da bi mogao da ucestvujem na aukcijama .