Šta je novo?

Nba 2k9

Ljudi, na koju foru (i da li uopste) uspevate da uradite uninstall ove igre??

^Shift+Delete, posle odradim crap cleaner, tj tako bih odradio jer za sad nisam brisao igru nijednom.

Poslednja izmena:
Sinoc sam isprobavavo albys slajdere v5.5. I odigrao boston (ja) vs lakers. Rezultat posle 1 cetvrtine 30-12 za mene (12 min, superstarr), na kraju 108-92 za mene, s tim sto igram na auto substitutions pa sam celu 4. cetvrtinu igrao sa rezervnom postavom. Tokom utakice sam vodio i 30 razlike. Tako da ne vidim u cemu je problem sa Lejkersima

Sinoc sam isprobavavo albys slajdere v5.5. I odigrao boston (ja) vs lakers. Rezultat posle 1 cetvrtine 30-12 za mene (12 min, superstarr), na kraju 108-92 za mene, s tim sto igram na auto substitutions pa sam celu 4. cetvrtinu igrao sa rezervnom postavom. Tokom utakice sam vodio i 30 razlike. Tako da ne vidim u cemu je problem sa Lejkersima

Takodje ni ja ne vidim problem sa jezerasima, koliko sam ih samo puta pobedio na all star tezini 7 min, a bas sam probao i na superstar i opet sam ih pobedio.
Drugar mi je dosao sa kojim pikam 2k9, uzeo je par puta Lakerse, bilo je gusto, ali sam ga svaki put pobedio. Dok, kada uzme Dallas, zna nekada da me razbije i sa 20+ poena.
Ja igram sa Washingtonom, a nekad uzmem i Chicago.
NastyB ne znam u cemu je fora kod tebe sa Lakersima?!?!

Poslednja izmena:
Sinoc sam isprobavavo albys slajdere v5.5. I odigrao boston (ja) vs lakers. Rezultat posle 1 cetvrtine 30-12 ...

pokusaj sa Portlandom isto:d

evo i da se malo ja pustim u etar,pratim temu dugo,povremeno pucam od smeha nad tudjom nesrecom ili pak neznanjem:D ne verujem da pratim posle par godina desavanja u regularnom delu sezone(zna se da od play-off-a pocinje ozbiljan takticki basket,sve ostalo je cirkus ali ipak vrlo zabavan zahvaljujuci ovom remek delu od igretine).Elem,forsiram Dallas,Spurse juce krenuh s carobnjacima iz D.C.ne lozim se puno na trejdove ubica(CP3,Howard,CB4,Granger i ostalih steroidnih magneta za masu,iako ih jako postujem,volim da igram protiv njih),Lebron,Kobe,D-Wade su posebna klasa superheroja),Albys-ova sva podesavanja koristim od v.4 naovamo,ostale ne probah pa necu da smrdim,igram uglavnom na All-star nivou,katkad na superstar i takodje lako moze da se igra,samo uz zivce ko konopce i patolosku koncentraciju u odbrani(koja je kjuc svega,uz igranje akcija i raznovrsnost)ako npr.biras momke iz Oregona:)D) ili slicne,i nemam problem sa jezerasima(vise me muce brzi sutevi Meriona,Martina,kontra-parabole Grangera itd.ali u tome je izazov?Prosto i jasno,ja mane ne mogu da vidim pored toliko next-gen inovacija i uzbudjenja,mali savet:rad,vezba i ponavljanje,2k9 mora da se nauci(nek se niko ne oseti prozvanim)-nema nista inspirativnije nego lice drugara kad mu dam sa 'smaracem' Dankanom kos sa poludistance od tablu(realno:-devil-:) a Novicki...no comment

Stvar je u tome da Lakerse mozes dobit kao svaki normalan tim u 50 % slucajeva , ali u drugih 50 % to je gotovo nemoguce jer njihova igra u napadu je predobra da bi se zatvorili i ponekad uz sav napor i uz bolju igru od njih jednostavno budes porazen nakon cega se to cini prilicno ne postenim.
I da ne realno je napravljen Gasol i njegova zakucavanja , mislim tip nema nikakva posebna zakucavanja i jedva se odvoji od zemlje , a ovde izvodi tomahawka ili slicno sa 3 metra od kosa.To me strasno ljuti :mad: , iako ga mrzim znam da je jako dobar u skoku i poenima iz reketa , ali njegova zakucavanju su rezultat visine i velikih ruku , a ne nekih atletskih sposobnosti kako je to ovde napravljeno.

Lako ih prebise,to im je za onaj winner R.Mason-a od pre 10-tak dana,bice u playoff-u krvi i vatre,sve je moguce,Bynum pariro Duncan-u u svemu,mali obecava

Bynum ce pored Superman-a za koju god biti najaci centar,protiv Clippers 42 poena,15 skokova:)

Izvinjavam se sto ne koristim pretragu, ne znam da li je ovo vec neko pitao,ali na koji nacin ubacujete oficijalni patch?

NastyB ne znam u cemu je fora kod tebe sa Lakersima?!?!

To bih i ja voleo da znam. Igram Association mod i u sezoni sam se sa njima sastao tri puta (ako se ne varam) i onda u playoff-u. U sezoni su me pobedili dva puta, a izbacili u finalu zapada sa 4-2. Samo, ponavljam, SAMO u te tri utakmice koje sam ih dobio, njihov procenat šuta je bio ispod 65%, a moj veći od 30%. I to sa Albys-ovim rosterima i slajderima, sa default bi bili blizu 90% bez problema.
Evo zašto se nerviram. Na primer, vodim loptu sa Roy-em, čuva ga Fisher, vidim da su mi se centri izvukli na uglove terena, samim tim i njihovi čuvari i put ka košu je otvoren. Krenem, obrnem se oko ose, potrčim ka košu i...u 80% slučajeva sa drugim timovima to je zakucavanje ili koš iz polaganja, ali ne sa Lejkersima. Ili se lopta odbije kao da je na fliperu ili se Gasol brzinom bliskom Supermenu (stripovskom, ne Howardu) u roku od dve trećine sekunde iz ugla trerena stvori pod košem, ispred Roy-a i blokira ga u sred zakucavanja. Ili Farmar dođe da šutira pod koš i omaši, a ispod Oden i Beasley ne reaguju na loptu, Farmar opet uzima da šutira, a ova dvojica i ne pokušavaju da ga izblokiraju, a ovaj ponovo maši i, naravno, uzima loptu ispod dve ukočene mumije, šutira i tek kad je lopta gotovo ušla u obruč, ova dva mamlaza kao nešto skaču. O Bynum-ovim trojkama i Odenovim omašajima iz zakucavanja ili sa 0,346 cm od koša da ne pričam. To da trojke ili šuteve sa poludistance ni ne pokušavam je uobičajeno, jer su to u 99% slučajeva bačene lopte..
Dakle, nerviram se što, uglavnom, imam izgrađene pozicije, napravljene akcije za lagane poene, a to, protiv Lejkersa, bar u Asocijacijama, retko uspeva, ali zato oni ubadaju svaku frljoku koju bace. Znam da nisam neki ekstra igrač, ali ovu igru, od izlaska, igram najmanje tri sata dnevno i znam tačno odakle se pogađa, kako koji igrač šutira, kad treba krenuti u prolaz...sve te stvari protiv Lejkersa, jednostavno, ne važe. Uf, opet se raspisah...

Mozda je to problem kod tebe sto ne koristis njegov settings fajl

Naravno da koristim sve njegove fajlove, pa i settings.
Baš juče pričam ortaku kako su Lejkersi nabiflovani, opišem mu kako su me razbijali (kao što pisah ovde), dođe on do mene, pustim ja Quick Game protiv njih, a Lejkersi ni da ubodu, maše ono što i ćorav ne bi omašio, a moj tim bi možda i omašio da šutira nogama. Nisam mogao da verujem očima. Prekinem igru, pogledam podešavanja, vidim da je sve Albys-ovo, namešteno kako treba, pomislih trenutna greška i pustim opet quick game. Kao u inat, opet isti slučaj, Kobe igra kao najgori Zvezdin paraplegičar, a tim koji ja vodim pogađa ono što je u Asocijaciji u domenu "Autostoperskog vodiča kroz galaksiju". I, naravno, zažalim što ne postoji neka statistika ranijih utakmica, ili tako nešto. Ili ima, a ja ne mogu da nađem...mada nisam ni pokušavao mnogo...

Naravno da koristim sve njegove fajlove, pa i settings.
Baš juče pričam ortaku kako su Lejkersi nabiflovani, opišem mu kako su me razbijali (kao što pisah ovde), dođe on do mene, pustim ja Quick Game protiv njih, a Lejkersi ni da ubodu, maše ono što i ćorav ne bi omašio, a moj tim bi možda i omašio da šutira nogama. Nisam mogao da verujem očima. Prekinem igru, pogledam podešavanja, vidim da je sve Albys-ovo, namešteno kako treba, pomislih trenutna greška i pustim opet quick game. Kao u inat, opet isti slučaj, Kobe igra kao najgori Zvezdin paraplegičar, a tim koji ja vodim pogađa ono što je u Asocijaciji u domenu "Autostoperskog vodiča kroz galaksiju". I, naravno, zažalim što ne postoji neka statistika ranijih utakmica, ili tako nešto. Ili ima, a ja ne mogu da nađem...mada nisam ni pokušavao mnogo...
Nije isto u Asocijaciji i Quick Game-u,CPU kad odluci da pobedi u Asocijaciji ne mozes mu nista.Mislim mozda ja umisljam ali deluje mi da je Quick Game mnogo laksi.:)

Nije isto u Asocijaciji i Quick Game-u,CPU kad odluci da pobedi u Asocijaciji ne mozes mu nista.Mislim mozda ja umisljam ali deluje mi da je Quick Game mnogo laksi.:)

Hmmmm i to mi je palo na pamet. Mislim, naravno da gubim u asocijaciji, ali sve nekako deluje realno. Na primer, desi mi se da izgubim od Bobcats-a (mnogo lošiji tim) sa jedno pet-šest razlike jer mi je procenat šuta 35%, a njima 47%. Ili protivnički tim šutira više nego ja, imaju veći broj skokova, loše mi igra odbrana, ma uvek ima nešto što se može nazvati realnim, osim kad je reč o Lejkersima. Protiv njih, u Asocijaciji, apsolutno ništa ne funkcioniše kako treba (šut, skokovi, rampe, odbrana, napad, sve je bar 30% manje od uobičajenog) ali zato oni izvode nemoguće! Uostalom, od sada pičim samo SIMULATE kad naiđem na njih.
A da nije Association moda, davno bih batalio ovu igru. Hm, ne bi batalio, ali bi je znatno manje igrao. Ovako ne mogu da se odlepim od nje...

Kupio sam Logitech Rumblepad 2 i sve lepo reaguje u menijima i u trening modu, ali kad idem na quick game, pocne uvod i nikad da krene podbacivanje (ne reaguje ni na jedno dugme ni na gamepadu ni na tastaturi), osim na ecs na tastaturi i na 10 na gamepadu (i na ta dugmad se samo javlja meni).

O cemu se radi ?

Sta rade ovim Knicks prvo Bryant sa 61 pts,tri dana kasnije James triple-double 52 pts,10 reb,11 ast :zgran:

btw veceras Lakers@Celtics u nedelju Lakers@Cavs :p

Odlicna igra samo mi se desava da nekad se ugasi monitor sam od sebe a cuje se zvuk u pozadini tj. igra jos radi ali bez slike i desi se nekad da se komp ukoci pa restart pomaze. Jel se desavalo ovo jos nekom, koliko vidim patcha jos nema

^Lose vidis, patch je izasao :) a to sa smrzavanjem i gasenjem monitora meni zvuci kao problem sa grafickom kartom, da nisi dizao taktove? Ako jesi probaj na default...

to sa smrzavanjem i gasenjem monitora meni zvuci kao problem sa grafickom kartom, da nisi dizao taktove? Ako jesi probaj na default...

Verovatno je do graficke. Mozda je iz te serije sa falicnim cipovima. Imao sam i ja problematican Gainward...:mad:

Verovatno je do graficke. Mozda je iz te serije sa falicnim cipovima. Imao sam i ja problematican Gainward...:mad:

Ostale igre ok rade i nista nije klokovano. Ne verujem da je falicna serija jer ovo je prva serija 4850 od Gainwarda single slot koje vise nema u prodaji. Za 4850GS sam cuo da su falericne a za ovu single slot se nije zalio niko.

Odlicna igra samo mi se desava da nekad se ugasi monitor sam od sebe a cuje se zvuk u pozadini tj. igra jos radi ali bez slike i desi se nekad da se komp ukoci pa restart pomaze. Jel se desavalo ovo jos nekom, koliko vidim patcha jos nema

Patcha odavno ima, a možda ovde nađeš rešenje za svoj problem.

Igra je dobra,ali ima extra glupih momenata.Ilgauskas radi dvokorak sa 6m(iz mesta),prodje kroz mog igraca,koji kao da je izgubljen u vremenu i prostoru i postize kos naravno.Ajd da se bar zaleteo,ali ovo je previse.

Hvala samo sto nista mi nije pomoglo, to je taj problem ali oni igraju sa nekim sranjima od grafickih pa zato.

Tamo gde si instalirao igru imaš jedan (jedini) folder na kojem piše INSTALLERS i u njemu su 4 fajla. Instaliraj svaki od njih, instaliraj 9.1 kataliste i ako ti to ne pomogne, onda ti je, MOŽDA, verzija igre neispravna, ali ne bi trebalo da bude to.
Mada, ma koliko dobre bile ATI kartice toliko su im i drajveri katastrofalni...

Tamo gde si instalirao igru imaš jedan (jedini) folder na kojem piše INSTALLERS i u njemu su 4 fajla. Instaliraj svaki od njih, instaliraj 9.1 kataliste i ako ti to ne pomogne, onda ti je, MOŽDA, verzija igre neispravna, ali ne bi trebalo da bude to.
Mada, ma koliko dobre bile ATI kartice toliko su im i drajveri katastrofalni...

Instalirao sam to sto si rekao, videcu sad kako se ponasa., catalyst 9.1 imam instalirano. Nemam reci za ATI kartice, tj. za ljude koji pisu drajvere blage veze nemaju:zgran:

Kupio sam Logitech Rumblepad 2 i sve lepo reaguje u menijima i u trening modu, ali kad idem na quick game, pocne uvod i nikad da krene podbacivanje (ne reaguje ni na jedno dugme ni na gamepadu ni na tastaturi), osim na ecs na tastaturi i na 10 na gamepadu (i na ta dugmad se samo javlja meni).

O cemu se radi ?

Resio sam problem. Mozda sam pronasao rupu u saksiji, ali da iznesem resenje. U slucaju da zelite da koristite gamepad i da njime igrate protiv kompa, neophodno je pri izboru timova da svom timu dodelite tastaturu, na sredini da ostane gamepad, a kompu ne dodeljujete nijedan kontroler. Igricu pokrenete tastaturom i zapocnete je. Nakon sto ste zapoceli igricu, posle par sekundi je stopirajte i idite na Choose Side i sa svog tima sklonite tastaturu, a dodelite mu gamepad i igricu mozete nastaviti koristeci gamepad.

Nemam instaliran najnoviji patch, pa postoji mogucnost da je ovaj problem resen pomocu tog patcha.

Takodje nisam resio onaj problem sa 5.1 sistemskom postavkom zvucnika. Kada postavim na headphone i preko sluski igram, svi zvuci se cuju (tupkanje lopte, komentator i sl..), a kada igram sa 5.1 postavkom onda se tupkanje lopte cuje samo kada sam blizu aut linije, komentatori se u par navrata jedva cuju..).

I jos jedan problem. Da li nekome radi feedback u nba 2k9, pri igranju sa gamepadom ?

Poslednja izmena:
Resio sam problem. Mozda sam pronasao rupu u saksiji, ali da iznesem resenje. U slucaju da zelite da koristite gamepad i da njime igrate protiv kompa, neophodno je pri izboru timova da svom timu dodelite tastaturu, na sredini da ostane gamepad, a kompu ne dodeljujete nijedan kontroler. Igricu pokrenete tastaturom i zapocnete je. Nakon sto ste zapoceli igricu, posle par sekundi je stopirajte i idite na Choose Side i sa svog tima sklonite tastaturu, a dodelite mu gamepad i igricu mozete nastaviti koristeci gamepad.

Ne mora tako, na onom skrinu kad izaberes timove tastaturom tj. kursorima pomeris "kontrolu" u sredinu i tek onda joypadom na stranu koju zelis, i mene je ovo mucilo pa mi je neko jos na pocetku teme pomogao :)

Nazad
Vrh Dno