Šta je novo?

Killzone 2

pa naravno kad ni jedna igra na konzolama nije donela nista novo zadnjih bar 5 godina (by starac)... dok pc exkluzive prste od inovacija i revolucionarnog gejmpleja (prim. ja)

Na zalost ne prste, a razlozi su ocigledni. Steta tolikog PC potencijala. I ostali ste i dalje u hodnicima i kulisama ;)

Na zalost ne prste, a razlozi su ocigledni. Steta tolikog PC potencijala. I ostali ste i dalje u hodnicima i kulisama ;)

Pa PC bash ima obrnuti potencijal, razbacuje se svim vrstama mernih jedinica, a ne iskorishcava pola njih ;) To shto se pre 25 godina neko setio da mashina za kucanje teksta/racunanje moze da pusti i grafiku, ne znachi da je ona i stvorena za to :)

Sutra izlazi demo na Playstation Storeu.

Gde si to video, ne pishe na blogu ? :)

Poslednja izmena:
Ja ne znam koji ***** ovde sluze moderatori foruma, kad svaka tema zavrsi na nekim glupostima ne vezanim za igru!
Ajde pocnite da kacite poruke tipa "Danas sam srao zeleno je sam jeo spanac,da budem ko Popaj"!

Moderatori su odsečeni od svojih mogućnosti, jer bilo kakva intervencija moderatora, završava se sa kukanjem usera adminima na PM. A sami moderatori neće da izazivaju nikakve probleme, jer su admini tradicionalno na strani korisnika (čak i onih koji su se preključe registrovali i za koje nikada nisu čuli).

Poslednja izmena:
Pa PC bash ima obrnuti potencijal, razbacuje se svim vrstama mernih jedinica, a ne iskorishcava pola njih ;) To shto se pre 25 godina neko setio da mashina za kucanje teksta/racunanje moze da pusti i grafiku, ne znachi da je ona i stvorena za to :)

Gde si to video, ne pishe na blogu ? :)

Zato sto je to SAD blog, ovo je demo za Evropsko trziste.

Kako ste odseceni od svojih mogucnosti ? A moju poruku ste obrisali? Pa brisi i druge koje nemaju veze sa igrom! Sta god ovde ocu da saznam o nekoj igri moram da citam 100 glupavim poruka! Pa dosta vise s tim!

Ček, ja sam ti obrisao poruku i u isto vreme odgovorio na nju :D Pa kolki genije treba da budem za takvu akciju :)...

Pa gde mi je poruka ? Igleda da su moderatori veci frikovi od nekih korisnika!

Pa radi onda nesto korisno i brisi poruke koje nemaju veze sa temom! Za sta te placaju ?!

I ja preorderovao KZ2
Ima da vas punim beyond 27-og ili cemo svi zajedno nekoga da punimo :p
2rps76w.jpg

Pa ko brani iskorišćavanje svih tih potencijala? Zle konzole ili developeri neće/ne umeju da ih iskoriste? ***, valjda bi se developeri kidali da naprave dobre igre koje će iskoristiti mogućnosti PCja i pravili super igre, umesto što se bore da uđu na tržište hodničavih zakulisnih konzola. Za to nisu krive konzole kao konzole i kompanije koje stoje iza njih, već pre svih sami developeri.

To za gamestop znam, u US sve mora da bude preko para ;)

Pa ko brani iskorišćavanje svih tih potencijala? Zle konzole ili developeri neće/ne umeju da ih iskoriste? ***, valjda bi se developeri kidali da naprave dobre igre koje će iskoristiti mogućnosti PCja i pravili super igre, umesto što se bore da uđu na tržište hodničavih zakulisnih konzola. Za to nisu krive konzole kao konzole i kompanije koje stoje iza njih, već pre svih sami developeri.

Dragi filipenko, ne pitaju se developeri. Ti bi to trebao dobro znati. Ostatak posta necu komentirati. Vec jesam.

e posto sam bio stavio preorder na gamestop jer nisam bio siguran dal ce demo biti public meni se vec skida demo 8)

javicu utiske cim ga izigram malo bolje

Dragi filipenko, ne pitaju se developeri. Ti bi to trebao dobro znati. Ostatak posta necu komentirati. Vec jesam.

Ne, pita se moja baba ;)

Svi komplet rade u dogovoru da nova igra trazi bolji hardver, i da nema toga sve bi prslo, i ovako vec godinama nema smisla i cela PC igrachka industrija zivi na racun neobaveshtenog prosechnog vlasnika PCa.

Poslednja izmena:
Demo je postavljen? o_O
*afk*

EDIT:
Nema demoa na Evropskom PSS-u.

Poslednja izmena:
e posto sam bio stavio preorder na gamestop jer nisam bio siguran dal ce demo biti public meni se vec skida demo 8)

javicu utiske cim ga izigram malo bolje

Kako skidash, dobio si na mail od gamestopa redeem code ?

Evo ja sad preorderovao, valjda ce uskoro da poshalju :)

Poslednja izmena:
Ne, pita se moja baba ;)

Svi komplet rade u dogovoru da nova igra trazi bolji hardver, i da nema toga sve bi prslo, i ovako vec godinama nema smisla i cela PC igrachka industrija zivi na racun neobaveshtenog prosechnog vlasnika PCa.

???

Vrh Dno