Sve je tačno. Halo 3 je fantastičan SF koji se osvrće na razlike u kompletnim civilizacijama, dok Killzone 2 bahato eksploatiše međuljudske ratove.
Naravno. Halo 3 ima bogatu priču, gomilu animiranih međusekvenci, interakciju između saboraca Master Chiefova, i sve ostalo što literarnu podlogu čini kvalitetnom. Šteta što svega toga nije bilo na onom disku Halo 3 koji sam ja probao.Au a razlika izmedju 8.2 i 9 je preterano velika. Usredsredite se na konachnu ocenu a ne da sada teorishete zasto ovo nije a ono jeste. Who gives a fuck....
Najvece zamerke su sto nema co-op i sto "nije doneo nista novo"
Ja se sjećam nekih ovdje koji su dok na Sony konzoli nije bilo FPS igara govorili kako je mazohizam igrati iste preko kontrolera pa ti isti sada veličaju Killzone i Resistance, Motorstorm im postade simulacija nad simulacijama.
To je predpostavljam bilo u doba PS2, gde su pechurke kako cujem bile uzasne za nisanjenje. A Motorstorm moras da priznas da je simulatorchina u poredjenju sa Pure i slicnim igrama...
Igrao sam na PS2 dosta pucacina i nikad nisam imao problema sa pecurkama...Dosta sam igrao Socom II online i nikad nije bilo problema!
Predpostavljam da je bilo auto-aima?Fazon je da sam ja koji nisam mogao da smislim FPS na gamepadu skroz uzivao igrajuci KZ2, za razliku od Resistance recimo..
Ja npr. ne razumem ljude koji pljuju joypad, tj da nije moguce igrati pucacine na konzolama!
A shto se tiche Killzonea 2, iz onoga shto se moze videti, ja takvu atmosferu nisam nigde video. Svi ostali fpsovi su bolji u ovom ili onom, ali Killzone je generalno drugachiji i ne lichi ni na shta vidjeno do sada, shto se ne moze reci ni za jedan u poslednjih 10 godina.
shto se ne moze reci ni za jedan u poslednjih 10 godina.
Ma može. Samo što si sada totalno neobjektivan. Postoji igra koja kad je izašla unela je istog momenta revoluciju u bar 4 ako ne i više aspekata jedne pucačine. Zato ne preterujmo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari