pa naravno kad ni jedna igra na konzolama nije donela nista novo zadnjih bar 5 godina (by starac)... dok pc exkluzive prste od inovacija i revolucionarnog gejmpleja (prim. ja)
Na zalost ne prste, a razlozi su ocigledni.
Na zalost ne prste, a razlozi su ocigledni. Steta tolikog PC potencijala. I ostali ste i dalje u hodnicima i kulisama![]()
Na zalost ne prste, a razlozi su ocigledni. Steta tolikog PC potencijala. I ostali ste i dalje u hodnicima i kulisama![]()
Sutra izlazi demo na Playstation Storeu.
Pa PC bash ima obrnuti potencijal, razbacuje se svim vrstama mernih jedinica, a ne iskorishcava pola njihTo shto se pre 25 godina neko setio da mashina za kucanje teksta/racunanje moze da pusti i grafiku, ne znachi da je ona i stvorena za to
Gde si to video, ne pishe na blogu ?![]()
Zato sto je to SAD blog, ovo je demo za Evropsko trziste.
Pa radi onda nesto korisno i brisi poruke koje nemaju veze sa temom! Za sta te placaju ?!
Pa ko brani iskorišćavanje svih tih potencijala? Zle konzole ili developeri neće/ne umeju da ih iskoriste? ***, valjda bi se developeri kidali da naprave dobre igre koje će iskoristiti mogućnosti PCja i pravili super igre, umesto što se bore da uđu na tržište hodničavih zakulisnih konzola. Za to nisu krive konzole kao konzole i kompanije koje stoje iza njih, već pre svih sami developeri.Na zalost ne prste, a razlozi su ocigledni. Steta tolikog PC potencijala. I ostali ste i dalje u hodnicima i kulisama![]()
Vid stvarno, ne kapiram zashto su to uradili![]()
Pa ko brani iskorišćavanje svih tih potencijala? Zle konzole ili developeri neće/ne umeju da ih iskoriste? ***, valjda bi se developeri kidali da naprave dobre igre koje će iskoristiti mogućnosti PCja i pravili super igre, umesto što se bore da uđu na tržište hodničavih zakulisnih konzola. Za to nisu krive konzole kao konzole i kompanije koje stoje iza njih, već pre svih sami developeri.
Dragi filipenko, ne pitaju se developeri. Ti bi to trebao dobro znati. Ostatak posta necu komentirati. Vec jesam.
Demo je postavljen?
*afk*
EDIT:
Nema demoa na Evropskom PSS-u.
e posto sam bio stavio preorder na gamestop jer nisam bio siguran dal ce demo biti public meni se vec skida demo 8)
javicu utiske cim ga izigram malo bolje
Ne, pita se moja baba
Svi komplet rade u dogovoru da nova igra trazi bolji hardver, i da nema toga sve bi prslo, i ovako vec godinama nema smisla i cela PC igrachka industrija zivi na racun neobaveshtenog prosechnog vlasnika PCa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari